Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 böhüüü annemler sınav öncesi bi sürü şey yedirdi iyi gelir iyi gelir karıştır die mide arısı baş dönmesi göz karaması 30 dakka gitti ordan ama fen ve mat. ı bitirdim :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 Sikörtıl 4Ever
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben 244 almıştım (TM idim ben)ve gayet tatmin edici bir puandı keza hem bü vs ye girecek kadar çalışkan biri değildim (yaşasın tembellik) hem okuldan 74 puan geliyordu hoş ben ne kadar beykent MIS istemiş olsam da girememiştim param yoktu fakirdim ben hâlâ fakirim.. hindistan vatandaşı olup hint fakiri olacam.. hatta o kadar ki bana başkbakalnık bursu bile bağladılar (şimdi onıu kaybetmeme mücadlesindeyim ehak!) sonucnda öss çok salak bir sistemdir eğr ki biraz aklın yatkınsa ve çok fazla ineklersen öss d ebirinci bile olabilirsin.. ama istediğin puanı tutturamamışsan ya inanarak yeterince çalışmamaışsındır ya da bir arkadaşımızın sınavda burnnun kanaması gibi istisnai ve hoş olmayan bir durumla karşılaşmışsındır ya da sınav günün öncesinde bedensel ve zihinsel olarak kendini yorgun düşürücü aktivitelere girecbilecek kadar sorumsuzsundur[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 benim kafama şey takıldı..ham puan birleşik mi yazılıyor? şampuan gibi ne o öyle hampuan?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 mantı çık dışarı.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hayır.. ayrı yazılır ham ve puan gibi.. mesela bir elmaın olamış oşlduğunu bleirtmek için ham elma dersin ham puan, yani üzerinde herhangi bir işlem olmamış, geliştirilmemiş puan sayısı[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 mantı kafayı yedi güneşte fazla durmuş nu gün[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 1- mantı değil Manti 2- ciddiyim. takıntılıyım. obsesif kompülsifim. önemsiyorum yazımları. 3-benimle sakın polemiğe girme. :P[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Manti tarafından 20 Haziran 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 manti ben seninle aynı platformda tartışmaaaaam. //babacum babalar günün kutlu olsun... ohhh kafam kıyak, rahatım be.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 saol geffen :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 öss şoku atlatıldı geyikler dönmeye başladı..ne hoşş[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 öss şokunu bilmem kaç yıl önce atlattım ardından şampanya patlattım! Yeah! Gad dem it ay lav mayself be![signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: kermit, 20 Haziran 2005 01:21 tarihinde demiş ki: mantı kafayı yedi güneşte fazla durmuş nu gün bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 çok zormuş, öyle diyolar[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Head Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hampuan birlikte yazılır scarletmonastry musulkerkük gibi.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ham puan...ayrı bence..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 3 saatte insanların kaderini belirleyen bu sisteme kısa bir ad takılmış birde, sanki köpeğe isim veriyorlar. ÖSESE , öss denilen bu sistem dünyada eşi benzeri görülmemiş bi sistemdir. Sınav salonunda hocaların öğrencilere yardım etmesi gibi birşey söz konusu değildir. Maddesine uyan hoca görülmemiştir. Enderdir. 3 saate siğdirilan gelecekden ne beklenebilir ? Dershanelere 5 milyar veren zihniyet , bu paraya biraz daha ekleyerek özel üniversitelere gitmek yerine . 2-3 sene dersanelere gitmeyi yeğliyorlar. 2-3 sene kafa patlatıp gençliklerini çürütüyorlar. Yeni sisteme göre , 5 ilk , 3 orta , 4 lise + hazırlık, 13 sene eğitim görüyoruz. 7 yaşında başlayıp 20 yaşında lise bitirmek nedemek ? 5 sene üniversite desen kaldın falandı 25 , eee 20 sene sonra bacakların tutmayacak işi bırakıcaksın zaten ? 20 sene hayatmı yaşanır ? Bütün gençliğimizi okuldan geçiriyoruz farkındamısınız ? Ne için sırf ösese denilen bu geyik için 13 sene harcıyorsunuz ve 3 saatte kaderiniz belirleniyor. Nediyelim " Mutlu ol ÖSYM"[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
riglous Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 emeklilik yasi 60. ayrica meslek liseleri gayet de uni. okumak istemeyenler icin mevcut; 19 yasinda bitirmis oluyosun egitim isini (simdi uni okumak okumamak polemigine burda girmeyelim, zaten egitim bolumunde yeterince yazildi). girenlere gecmis olsun. peki nasil olmaliydi sinav? yani kotu peki, 3 saatte olcuyo fln da, nasil olsa kabul ederdiniz sinavi?[signature][hline]Tulahr
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 lise boyunca her eğitim yılının sonunda o yılın müfredatından sınav yapılır, mezuniyette sonucun ortalaması ile öğrenci yerleştirilir. böyle bişey yapılırsa; lisede gerekli olan bilgiler öğretilmiş olur (lise son konularından haberim yok benim mesela, limit nedir, integral yenir mi bihaberim) okullar öğrencilere tam notu dayayıp gönderemez (her sene her sene yapılamaz herhal. müfettiştir odur budur) ama; bu kadar adamız bilmemkaç milyon. nereye kimi sokacaksın o da var. üniversitelerin artması lazım bu şekil bir sistem için. elbet kusursuz bir sistem değil ama yaz sonu yedeğini yaparsın, 4 seneye yayarsın, amacına da ulaşırsın. hem adam öğrenir, hem de geleceği 3 saate sığmaz, bilmemkaç saat olur, hem de dersanelerde heba olmaz, oturur dersini çalışır paşa paşa girer sınava. uykum var saçmalıyor olabilirim.[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 off :([signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben bundan seneler once sayisalda 212 almistim. bu puanla ilk 5000 e mi ne girmistim. ama bunun ne onemi oldu, puani yuksek diye istemedigim bir yere girecegime, istedigim bolum istedigim okula girmek daha mantikli geldi. hani burda tartisilan ben bu kadar yuksek aldim siz dusuk aldiniz, sen niye yuksek puanina pff dedin bilmemne degil de, istedigin okulun istedigin bolumune puanin yetebiliyor mu, oraya girebiliyor musun, o olmali. herkesin bir ideali var, kimininki yuksek puanla anca kabul edebiliyor. kimi ise haddini bilip ben zaten burayi istiyordum, puani dusuk ve parali naapalim benden bu kadar diyor. oss dedigin de bir sinav sonucta, adamlar senede bir sinav hazirliyor onu bile duzgun beceremiyorlar. (hatta benim girdigim senede sorular calinmisti da bir ay sonrasina ertelemislerdi.) birtakim "so called egitimci" nin hazirladigi sinavda basarili olmak cok da onemli olmasa gerek.[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny.
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 geçen seneki sayısal puanımı yassam? 279[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: khas, 20 Haziran 2005 12:44 tarihinde demiş ki: geçen seneki sayısal puanımı yassam? 279 güzel[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 283 civari bisey bekliyorum, öobple inşallah koç endüstri destek bursu olucak
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 273 276 arası bişey geliyo.Sayısal.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Öne çıkan mesajlar