Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Hampuanlarınız...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabredemem. Muradıma eremem. Acil lazım ama yok galiba hep pdf ben de cafedeyim adobe çalışmıyor.. :([signature][hline] Make a difference in your future..
Mesaj tarihi:
said:
abazz, 19 Haziran 2005 19:54 tarihinde demiş ki:
Sabredemem. Muradıma eremem. Acil lazım ama yok galiba hep pdf ben de cafedeyim adobe çalışmıyor.. :(

başka bir formatta yayınlamamışlar senin adına üzüldüm :( farklı bir makinaya geç programı kur.[signature][hline]swift,silent,deadly
mercenary
Mesaj tarihi:
286 say + 74 aoöbp = 360

şimdi bana sıralayın neleri yazmalıyım.

Sabancı Başarı burslu Doğa ve Mühendislik bilimleri fakültesi istiodum ama sanırım bu sene yükselcek puan ve kaçırıcam orayı.

okumak istediğim alan bilgisayar veya elektronik[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas)
(a.k.a. mysterio or nistnesus)
Mesaj tarihi:
sen insanların moralini bozmak için mi geldin kardeş ?
git başka yerde yap puan hesabını lütfen iyi geçen var kötü geçen var dalga geçer gibi bide 280 e pff diyosun ya şaka gibi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
said:
Forgotten, 19 Haziran 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
286 say + 74 aoöbp = 360

şimdi bana sıralayın neleri yazmalıyım.

Sabancı Başarı burslu Doğa ve Mühendislik bilimleri fakültesi istiodum ama sanırım bu sene yükselcek puan ve kaçırıcam orayı.

okumak istediğim alan bilgisayar veya elektronik

Eh be yapmısın iste puanını daha ne =) Sabancı bursluya giremezsen basarı bursuna girersin, olmadı itu odtuye girersin. Sana bi tavsiye ama elektronik ya bilgisayar okumadan once cok cok ciddi dusun ama, gercekten ilgin yoksa girme hele puanı yuksek diye gireceksen hic girme cok daha iyi.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Mesaj tarihi:
çalışmadım, 243 küsür yapıcam, mutluyum, seneye bi daha denicem[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Issız yerlerde sevdiğin için bir evren ol.
Mesaj tarihi:
2 sene boyunca adam gibi çalıştım 255-260 arası bişi gelicek malesef dershanede ise puanlarım 265-275 arasıydı kısacası emeğimin karşılığını alamadım işe bak ya pfff
Mesaj tarihi:
said:
Seperate, 19 Haziran 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
böyle yapanlara kafam girsin cidden kafam girsin..

+1
Haketmediklerini düşünüyorum bu tavırlarla bu punları.[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
said:
kermit, 19 Haziran 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
sen insanların moralini bozmak için mi geldin kardeş ?
git başka yerde yap puan hesabını lütfen iyi geçen var kötü geçen var dalga geçer gibi bide 280 e pff diyosun ya şaka gibi
kardeşim burası forum değil mi? topic de hampuanlarınız değil mi? ben de yaptığım puanı yazmış mıyım? daha ne hatta sanane. iyi yaptın kötü yaptın beni bağlamaz. benim için 289 bile kötü bi puan benim en az 290 yapmam gerekiodu. istediğim üniversiteye girmek için. üzgünüm ama ben burdaki birçok insan gibi "barajı geçtim mutluyum" "186 yaptım ama babamın parası var özel okula yollar" "ben kralım hiç çalışmadan 240 yaptım madalya verin" gibi tiplerden değilim. üzgünüm ama benim birşeyler başarmam için hiç bir desteğim yok, kendim yapmalıyım. hiç kimse "kendine göre" yüksek puan aldım diye beni yargılayamaz. öss'de bi ölçüt değil burda sizden üstün bi zekam olduğunu da savunmuorum. ama bu forumdan da aşırı derecede sıkıldım. şu forumları takip eden adam akıllı 2 elin parmaklarının sayısını geçmeyecek kadar insan var. sabahtan beri adam gibi de konuşturtmadı zaten Allah'ın mendeburları.

P.S.: kermit bu lafların hepsi sana değil senin adın sadece quote için burda var, gerisi tamamen genele zaten alınan olursa ne ala olmazsa banlayın gidiyim. hadi eywallah.[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas)

[KUFUR SUX / athea]

[Bu mesaj athea tarafından 20 Haziran 2005 09:51 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj athea tarafından 20 Haziran 2005 09:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 19 Haziran 2005 21:55 tarihinde demiş ki:
sabanciya gelme sen forgotten, bu agresyonla fazla yasamazsin.
ok[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas)
Mesaj tarihi:
İşte sistem bu yüzden kofti. Bu adamları alıyorlar üniversiteye. Artizlik yaparsın diye söylüyorum 275 ham yaptım geçen sene.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
Eleman haklı istediğin yeri kazanamadıktan sonra 285 yapmışsın ne olacak ama bu kadarda kafana takma bence millet kendinkileri düşününce böyle sinir basıyor onlarda haklılarda millete kafam girsin gibi saçma şeyler söylemen yanlış. Puanın için tebrikler umarım istediğin yere girersin[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
onu bunu bırakında ben her sene amaçsız öss ye girip ortalamanın ağzına yüzüne eden insanlara uyuz oluyorum.Evet bizim kimya hocamızda öss manyağı her sene öss ye giriyor.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
  • Yeni Oluştur...