arina Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hayatınızda vazgeçemediğiniz hep yanınızda taşımak istediğiniz,sizin için çok önemli olan kaybolursa yada çalınırsa vs. çok üzüleceğiniz bi eşyanız varmı?[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Cep telefonum :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mp3 calarım..:)Onsuz olmaz..[signature][hline]www.sindarin.gen.tr MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 benim kova burcu simgesi bi kolyem var mesela.ona bayılıyorum ve çok mecbur kalmadıçada çıkartmıyorum[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 boxerım[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Seperate, 21 Haziran 2005 22:27 tarihinde demiş ki: boxerım yuh sen senelerdir aynı boxerımı giyiyon[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 çakmağım[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Vuff Öncelikle bunu da Fake sandım neyseki değilmiş.. Cüzdan cep tel anahtar! Odamda ise Star Wars Holocron kübüm (hani bir tarafa çevirince içindeki adam anakin skywalker oluyo diğer tarafta darth vader) Kaybolursa cinnet geçiririm herhal[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 anahtarım.o olmadan eve giremiyorum :) bi de minik bi kukla war.son sınavlara onunla girmiştim.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 cüzdanımı kaybedersem çok üzülürüm.. bende kovayım ama kolyem yok kaybolsa da üzülmem asasdaf[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 cep telefonu ve mp3 playerım.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 cüzdanım[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 nomad im :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 telefon+cüzdan+saat ve akbil dörtlüsü :D sadece bunlar yeterli telefon sol ön cebimde akbilim sağ ön cebimde cüzdan sağ arka cebimde saat da zaten kolumda..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 telefonum bilgisayarım playstationum ve cüzdanım..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 evin anahtarı...açıkçası bundan pek vazgeçemiyorum[signature][hline]seni 250 milyara değişmem ama 3 trilyon verseler seni nasıl döverim biliyomusun ağzını burnunu kırarım. dünyaya geldiğine pişman olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: freeedom, 21 Haziran 2005 22:38 tarihinde demiş ki: bilgisayar ,cs,café,nargile vs. abi bunları nasıl çalacaklar da sen üzüleceksin?[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 güzel soru cevap bekliyoruz :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Sevgilim :P[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 cüzdanım[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 cüzdanım kaybolursa uzulurum ama vazgecemedigim bisey deil. cep telefonumu bile tasımaktan hoslanmam.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: ana_fucker, 21 Haziran 2005 22:39 tarihinde demiş ki: ANAN ! hanım , koş! bizim thread a spammerlar dadandı...[signature][hline]seni 250 milyara değişmem ama 3 trilyon verseler seni nasıl döverim biliyomusun ağzını burnunu kırarım. dünyaya geldiğine pişman olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 abi bu süperdi işte[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 post kasmayalım, kasanları uyaralım :P ben şimdi bu mesajımla post mu kasıyorum *!paradox*[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ana_fucker'den vazgeçmem mesela. hayvanat bahçesine fln gittiğimizde lazım oluyo :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar