Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Cok yapmacık geliyor ya. Mesela Great Khali var bunu kim indirebilir kardeşim bide rol'de yapamıyo adam takoz gibi. Rakipleri beline geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 -alatariel- said: salı günkü ecw'i izliyorum şimdi Evan Bourne dönüyormuş. ahah bir de boogie man'ın katie lea'yi çektiği sahne süperdi=b boogie man denen artistte eski disco inferno, ne kıldım adama şimdi artist olmuş, ama valla batistayı tek geçerim tam bir ayı spor. Ama nerde o eski dövüşcüler ya brat hitman hard vardı öldü, hanzoman vardı ninja ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ya yok artık ornitorenk o adam ne lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 bu wwe nin izlediğim en bomba adamı undertaker dır yau. bi maçta ringin yakınına mezar kazmışlar böle baya toprak falan getirmişler. kurt angle - undertaker maçı. undertakerı gömüyo adam oraya. sonra kemeri alıyo. aha aldığı an /watch?v=y956X9DSK9A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 küçükken bunların düzmece olduğunu anlamaz, büyük bir gazla izlerdik. sonra fake olduğunu kavrayınca baya üzülmüştüm. bi de kadınların çamurda yaptıkları bu tarz güreşler var, onların da ayrı hayran kitlesi var tabii :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Triple H yönetir. Ema'nın dediği gibi, fikrime katılmayana da katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 o japon neymiş öyle rey mysterio'yu bile döver. de bu kadar meraklısınız madem biri cevap versin yaf. bu maçlar neye göre kazanılıp kaybediliyor? şampiyon olcak adam ne zaman belli oluyor? bi maçı kimin kazancağı maç esnasında mı belli oluyor maçtan önce mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 White Wolf said: boogie man denen artistte eski disco inferno.[large]?[/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Bana çoğu önemli maç önceden ayarlı gibi geliyor. Arena basıp adam dövmeler işte ne bilim kafesin üzerinden atlayıp yere değmeden bir saniye önce rahibin ringin altından çıkması(JBL-Big Show Steel Cage maçıydı galiba) gibi şeyler ayarlıdır. Ortaya güzel bir şov çıkartıyorlar tabi. Normal maçların sonunun nasıl bittiğine emin değilim açıkçası. Ama ben yönetimde olsam önemli bir maçı ayarlamada olmadan kazanan adamlara senaryo verip öne çıkartırdım. Güreş yönünüde ön planda tutabilmek adına tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 e heralde öyle hatta bütün maçlar ayarlı. senaristleri var bunların sen şöyle yapıcaksın şu böyle yapıcak diye yazıyorlar oturup. ondan sonra sabahtan akşama kadar çalışıyor adamlar. bir de masticore: 2. fotodaki eleman güreş dünyasının en ufak adamı dsfds onlan khaliyi karşılaştırsan beline gelir tabi normald batista gibi aygırlar çok fazla ezilmiyor boy olarak yan yana durduklarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 gibi gelmesin ayarli zaten. pro-wrestling dedigin bir nevi tiyatro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Zaten bu olayın çok büyük bir sır olmadığı bariz. Konsollara bunların oyunu çıkıyor her sene. Onun menejerlik modunda her bir dövüşçünün "dirty/good" davranmasını kendimiz belirliyoruz. Aralarında sorun bulunacak tiplerin senaryo paketlerini falanda seçebiliyor olmamız lazımdı. Menejerlik modu gerçekçiliğe yakınsa durumda budur zaten. Şov kısmının yinede çok güzel olduğu gerçeği değişmiyor elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 evet,friday night smack down'ı izledik. lanet olsun edge'e.sinir krizi geçirdim sayesinde. ayrıca UUUUU CHAVO=b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 aahha ilk defa gordum wwe nin gercek dovus oldugunu dusunenleri:) yani soylemek bile abes ama komple rol dovuste olacaklar dahi onceden ayarlaniyor ara sira kazalar oluyor ambulansda o yuzden disarda bekliyor...ne kadar rol olsada iki ayinin birbirini yaralamasi gayet dogal. ara sira buradaki adamlar gaza gelip gercek dovuslere katiliyorlar agizlari burunlari kiriliyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ray ve batista yönetir... arada undertaker gelir... :D wrestlermania(umarım doğrudur)2007-2008 sonrasındaki miami durağına gitmişliim var... süper oluo canlı izleince... atılan ateşler falan suratımı yaktı (evt en önde oturdum :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Cuma günkünde Chavo ne kadar komik bitirdi olayı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 dün raw vardı. iniyor yavaş yavaş bakalım neler olacak. triple h orton'ın kellesini ring ortasında sallandıracak mı? cena world heavy weight champion kemerini edge'in elinden döve döve alacak mı? dananın kuyrugu kopacak mı? hepsi monday night raw'da. alıcılarınızla oynamayın plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 O değil de eskiden (95-96 ve öncesi) Amerikan Gladyatörleri izleyenlerden kim kaldı? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=nNJdJOEtlyY&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar