Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WWE

Neveziah

Öne çıkan mesajlar

-alatariel- said:
salı günkü ecw'i izliyorum şimdi
Evan Bourne dönüyormuş.

ahah bir de boogie man'ın katie lea'yi çektiği sahne süperdi=b

boogie man denen artistte eski disco inferno, ne kıldım adama şimdi artist olmuş, ama valla batistayı tek geçerim tam bir ayı spor. Ama nerde o eski dövüşcüler ya brat hitman hard vardı öldü, hanzoman vardı ninja ...
Sosyal ağlarda paylaş

Bana çoğu önemli maç önceden ayarlı gibi geliyor. Arena basıp adam dövmeler işte ne bilim kafesin üzerinden atlayıp yere değmeden bir saniye önce rahibin ringin altından çıkması(JBL-Big Show Steel Cage maçıydı galiba) gibi şeyler ayarlıdır. Ortaya güzel bir şov çıkartıyorlar tabi. Normal maçların sonunun nasıl bittiğine emin değilim açıkçası. Ama ben yönetimde olsam önemli bir maçı ayarlamada olmadan kazanan adamlara senaryo verip öne çıkartırdım. Güreş yönünüde ön planda tutabilmek adına tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

e heralde öyle hatta bütün maçlar ayarlı. senaristleri var bunların sen şöyle yapıcaksın şu böyle yapıcak diye yazıyorlar oturup. ondan sonra sabahtan akşama kadar çalışıyor adamlar.

bir de masticore: 2. fotodaki eleman güreş dünyasının en ufak adamı dsfds onlan khaliyi karşılaştırsan beline gelir tabi normald batista gibi aygırlar çok fazla ezilmiyor boy olarak yan yana durduklarında.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bu olayın çok büyük bir sır olmadığı bariz. Konsollara bunların oyunu çıkıyor her sene. Onun menejerlik modunda her bir dövüşçünün "dirty/good" davranmasını kendimiz belirliyoruz. Aralarında sorun bulunacak tiplerin senaryo paketlerini falanda seçebiliyor olmamız lazımdı. Menejerlik modu gerçekçiliğe yakınsa durumda budur zaten. Şov kısmının yinede çok güzel olduğu gerçeği değişmiyor elbet.
Sosyal ağlarda paylaş

aahha ilk defa gordum wwe nin gercek dovus oldugunu dusunenleri:)

yani soylemek bile abes ama komple rol dovuste olacaklar dahi onceden ayarlaniyor ara sira kazalar oluyor ambulansda o yuzden disarda bekliyor...ne kadar rol olsada iki ayinin birbirini yaralamasi gayet dogal.

ara sira buradaki adamlar gaza gelip gercek dovuslere katiliyorlar agizlari burunlari kiriliyor heh.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...