Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendini Kesmek,Zarar Vermek

HocaEfendi

Öne çıkan mesajlar

said:
Disappear, 21 Haziran 2005 03:27 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 20 Haziran 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
nip tuck ta dün gece..

ROFL ahah ... gece gece kopardin fistan , tam yerinde kullanmissin millet iyice abartmaya baslamis yok falcatalar yok satirlar ...
bu arada ekliyim eheh 13 14 yasindaydim sevgilimin adini kazimak istemistim koluma sonra bi cizik attim direk caydim eheh yemi$im sevgilisini dedigimi hatirlarim hala.

benim arkadaş yapmıştı bunu yanımda gülerek, çocuk biraz ruh hastasıda.[signature][hline]silence..

[Bu mesaj uncla tarafından 21 Haziran 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HocaEfendi, 20 Haziran 2005 15:31 tarihinde demiş ki:
merhaba;
merak ediyorum.aramızda,jilet atan delici kesici aletlerle kendine zarar veren.arkadaşlar oldumu..
birde böyle kendini kesip doğranayn jiletleyen insanlara yaklaşımınız nasıl olurdu..??

Ben yaptım bi kere pek iyi olmuyo babam anladı falan fln iyi bişi değil ama jiletliyen kendine yapar[signature][hline]Server : Diez
Nick : TemplerKnight
Jog : Blade
Level : 45
National Point : 0 :lol:
İtems : Full chitin set +1 , +3 Philum
Clan : Yok (Aranıyor)

CaNsEl & Me
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık bana o zaman! Hayalini bile kurup rahatladığıma göre.. :([signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir..

Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

benim de öyle orasını burasını kazıyan arkadaşım vardı..sonradan arkadaşlar el birliğiyle düzelttik.psikoloğa falan da gitti galiba.onun baya sorunları vardı ailesiyle.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kuzenim lisedeyken cok asiydi. Kollarını cizmişti. (Bir nevi arkadas kurbanı) Onların üstüne dövme yaptırdı. Anca o şekilde yok oldu. Simdi yaptığından cok pisman, gençlik hatası diyor. Asi bi gençlik geçirenler neyi neden yaptıklarını bilmiyorlar..Yazık yani hiç gereği yok. Doktor tedavisi şart.[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir..

Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

birvip akıllı uslu konus.. yaşamayan bilmez hiç bi şeyi..senin anan baban destek cıkıyorsa, yediğin önünde yemediğin arkandaysa..hazır harclıgın gelıyorsa.. seni sabahın köründe kaldırıp kavga edip laf söylemiyorlarsa..ailenden hep dışlanmıssan..istediğin şeyi söylersin....
Yaşamayan Bilmez Arkadaş..

[Bu mesaj HocaEfendi tarafından 22 Haziran 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abim sustalımı ne almış onla oynuyordum.Tırnağımı kesiyim derken İçeri daldırdım yanlışlıkla.Amma acıdıydı hiçbişey yapamıyordum bi yarım cm fln bi yarık vardı işaret parmağımda geçti şimdi.20 30 gün acıdan kıvrandım ya.Öyle acımı olur cok kötü.Tuşlara basamıyorsun kısacası hiçbişey yapamıyorsun ozaman anladım organlarımızın değerini.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 21 Haziran 2005 03:27 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 20 Haziran 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
nip tuck ta dün gece..

ROFL ahah ... gece gece kopardin fistan , tam yerinde kullanmissin millet iyice abartmaya baslamis yok falcatalar yok satirlar ...
bu arada ekliyim eheh 13 14 yasindaydim sevgilimin adini kazimak istemistim koluma sonra bi cizik attim direk caydim eheh yemi$im sevgilisini dedigimi hatirlarim hala.
AHAHAAH abi yardın ya[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...