Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürk Resimleri

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

ya bu sene bi kaç kitapta gördüğüm ve kanıma çok dokunan bir olay da Atatürk Resimlerinin halleri...

bir çok kitabımda hatta hepsinde sanırım Atatürkün gözleri şaşı ve saçları ile gözleri kahverengi...ilkokulda çok iyi hatırlıyorum yoktu böyle bir şey..yeni çıkan 50 100 milyonluk paralara bakıyorum Atatürk bariz şaşı yapılmış...

oysaki sınıflarda asılı olan resimler gayet düzgün...

akp nin bir komplosumu bilemicem ama beni gerçekten çok rahatsız ediyor...evlendirme dairesine gittik(kuzen evleniyodu) Atamızın bir resmi var mavi gözlü sarışın fakat o gözler ne öyle mübarek biri sağa biri sola bakıyor..arada 120 derece var resmen...tüm keyfim kaçtı...hayır yapanı önüme getirseler parçalarım o derece dokunuyor kanıma...off çok rahatsız edici bir durum...

ha neden yazdın derseniz epeydir aklımdaydı sizle paylaşayım dedim...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

ya evet bana da çirkin gelmişti biraz paralardaki resimler ama boşverin
o insanlar bu komplolarla (eğer varsa), atatürk'ün yaptıklarını göz ardı edebileceklerini mi sanıyorlar, ben sanmıyorum. asıl olan insanın yaptığı arkadaşlar, tipi değil, boşverin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
octopus, 28 Mayıs 2005 17:48 tarihinde demiş ki:
yeni 50 ve 100 lük banklotların üstündeki Atatürk resimleri tartışılmıştı zaten çok kötü yapılmış diye...

zamanında o kadar güzel resim çizilmişken, dandirik kıytırık resimleri koymak saçmalık olmuş.
sanki mustafa kemal nefreti uyandırmaya çalışıyorlarmış,

veya paranın üstüne atatürk resmi koymaları için birileri zorlamış da bunlar da kaytarmaya çalışıyormuş gibi geliyor bana o paralara her bakışımda.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide önemli olan resimlerine ne kadar sahip çıktığımız değil, fikirlerine ne kadar sahip çıktığımız önemli olan.

her yere resmini yapmak, heykeller dikmek, yakalara rozetler takmak bunların üzerine fazlaca düşmek doğru gelmiyor. zaten bunların üstünden siyaset yapıp, çıkar elde edenler bu işleri fazlasıyla yerine getiriyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle katılıyorum.
Bende Bakırköy emniyet amirliğinin arkasındaki ilkokulda asılı bir resim gördüm. Resmen dalga geçilmişti. Çevredeki uğursuzlardan çekinmesem telefonla fotoğrafını çekip gazetelere yollayacaktım...

Biz küçüklüğümüzde çok güzel resimler gördük sınıflarımızda asılı, okullarımızda bezafiş olarak resmedilmiş.

Bugün ise teknoloji o zamana göre ilerlemişken ve resim olarak yapmaya ihtiyaçları dahi olmadığını bile bile gidip şaşı şaşı Atatürk resimleri yaptıran şerefsizler tarafından yönetiliyoruz!

[Bu mesaj Vodan tarafından 28 Mayıs 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç karşılaşmadım böle bişeyle,ama eğer gerçekten varsa o zmn bence gazeteye mi gönderilmeli şikayet dilekçesi mi verilmekli ne yapılmalı bilmiorum.Atatürk'e saygısızlık yapan herkezi kınıytorum hatta elime geçse öldürürüm!![signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

gazetelerde buna alet oluyorlar 19 mayıstamı 23 nisandamı ne şaşı bir Atatürk resmi görmüştüm gazetelerden birinde*[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

Dikkat etmemiştim daha önceden şimdi bi baktımda... Eski banknotlardakide güzel değilki ona bakılırsa. Daha karizmatik görünen onlarca resmi var ama hiç bi banknotta yok. AKP ye direk bağlantıda kimi eşrafın bilinçaltlarındaki default komplo teorisi gibi ve gülünç gelmeye başladı o kadar şeyden sonra. Hmm. Bizim evden anıtkabir 10 derece yamuk gözüküyo mesela. Kesin buda SHP nin işidir. :hmm:[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse)
Tkit - MxO(Output)
Macheor - Daoc(Merlin)
Sosyal ağlarda paylaş

Atatürk hakkında her önüne gelen yorum yapar. Her önüne gelen kendi siyasi görüşüne katar. Herkez biografisini anatomisini mındar etti. Herkes bişeyler sallıyo. Hani desem Atatürk aşığı siyasetten uzak biri yazsa anlatsa onu. Herkes kendine uyduruyo. Peah.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse)
Tkit - MxO(Output)
Macheor - Daoc(Merlin)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 28 Mayıs 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
Hiç karşılaşmadım böle bişeyle,ama eğer gerçekten varsa o zmn bence gazeteye mi gönderilmeli şikayet dilekçesi mi verilmekli ne yapılmalı bilmiorum.Atatürk'e saygısızlık yapan herkezi kınıytorum hatta elime geçse öldürürüm!!

Anama bacıma laf edeni öldürürsem, sen de tutup bana laf edersen, sülaleni biçerim ona göre.

Cendere cendere cendere[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...