Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Bulusma Denemesi [Deniz ve Mangal]

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bir bulusmada yds den önce ben ayarlayim. istege göre yapariz veya yapmayiz. Olay ;

Kumburgaz ASKERi KAMPTA bulusulur.
içeri benim sayemde max 15 kisi girebilir.
içerde ilk istege göre kahvalti yapilir veya ögle yemegi.
ardindan denize kosulur.
Denizde max SIKILANA kadar eglenilir.
Ardindan mangal basina geçilir.
2 tane mangal alinir 7 ser kisilik gruplara ayrilinir ve etler pisirilir.
Hepsi bittikten sonra deniz kiyisinda ki cafede biraz sohbet edilir istege göre okey çevirilir, çaylar içilir ve kapiya çikip vedalasilir. Herkes evine gider.

Olay bu sekildedir. Bulusma buranin uzak yer olmasindan dolayi 13.00 veya 14.00 civari olmasini planliyorum ama deniz daha bi güzel oluyor o saatte merak etmeyin :) . Olay Bu CUma olarak düsünüyorum. Eger Yeterli sayida gelen olursa yapariz ve max. Bakin maxi diorum para bu kadar sey için arti gelis gidis yok dondurma vs olaylar 30 milyon filan tutar. Çünkü askeriyeye gidiyoruz :) .

Askeriye girme kurallari ;

Sakal olmiycak
Küpe vs. piercing olaylar olmiycak.
içerde pek densizlik yapilmiycak :)
sakin bir gün olucak ama max. eglenilcek.
herkes kimligini getirmeyi unutmayacak :)

Bu kadar kimler gelir ne yapar bakariz. Etler ordan alinir. Mangal getirmeye gerek yok ordan yakip veriyorlar sadece havlu ve mayonuzu giyin. istege göre havuzada girilir ama havuz giris ücreti 2 milyon ve bone takmak zorunlu o yüzden pek önermiyorum. Deniz olayi daha güzel arkada parkta var küçük futbol filan oynalinir. :P bu kadar iste su an gelen tek ben varim kimler gelmek ister.[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss
Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

bir hikaye

Bellow gelir ve sorar
- Gürsel pazartesi askeri kampa gidicez gelirmisin
- olur

pazartesi sabah kalkarim giyinirim. ararim bellow u cebini acmaz. evine giderim ve kapiyi kardesi acar
- nerde abin.
- karsiya gecti.
- bugun kampa gitcektik neyse

ertesi gun bellow bulunur ve yarina söz verdirirlir.
ayni olay bi kez daha gerceklesir ve bellow oldurulmek uzere kendine soz verilir.

aradan 2 hafta gecer ve biz kampa gideriz.
Mutlu son

------
Kissaadan hisse
Bu adamla is yapilmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...