BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Arkadaslar bir bulusmada yds den önce ben ayarlayim. istege göre yapariz veya yapmayiz. Olay ; Kumburgaz ASKERi KAMPTA bulusulur. içeri benim sayemde max 15 kisi girebilir. içerde ilk istege göre kahvalti yapilir veya ögle yemegi. ardindan denize kosulur. Denizde max SIKILANA kadar eglenilir. Ardindan mangal basina geçilir. 2 tane mangal alinir 7 ser kisilik gruplara ayrilinir ve etler pisirilir. Hepsi bittikten sonra deniz kiyisinda ki cafede biraz sohbet edilir istege göre okey çevirilir, çaylar içilir ve kapiya çikip vedalasilir. Herkes evine gider. Olay bu sekildedir. Bulusma buranin uzak yer olmasindan dolayi 13.00 veya 14.00 civari olmasini planliyorum ama deniz daha bi güzel oluyor o saatte merak etmeyin :) . Olay Bu CUma olarak düsünüyorum. Eger Yeterli sayida gelen olursa yapariz ve max. Bakin maxi diorum para bu kadar sey için arti gelis gidis yok dondurma vs olaylar 30 milyon filan tutar. Çünkü askeriyeye gidiyoruz :) . Askeriye girme kurallari ; Sakal olmiycak Küpe vs. piercing olaylar olmiycak. içerde pek densizlik yapilmiycak :) sakin bir gün olucak ama max. eglenilcek. herkes kimligini getirmeyi unutmayacak :) Bu kadar kimler gelir ne yapar bakariz. Etler ordan alinir. Mangal getirmeye gerek yok ordan yakip veriyorlar sadece havlu ve mayonuzu giyin. istege göre havuzada girilir ama havuz giris ücreti 2 milyon ve bone takmak zorunlu o yüzden pek önermiyorum. Deniz olayi daha güzel arkada parkta var küçük futbol filan oynalinir. :P bu kadar iste su an gelen tek ben varim kimler gelmek ister.[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Kim gelecek Kumburgaza allah aşkına.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 nerden bilem o yüzden yazdim iste :P[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 heüeh askeri bizi bozar :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 askeri bizi bozar, sakal bizi bozar, küpe bizi bozar hele sakin durma olayı, puserlar için mümkün degil bence=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben bi yazayim dedim belki gelen olur die :P[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: sheref, 21 Haziran 2005 19:09 tarihinde demiş ki: heüeh askeri bizi bozar :D aheauhea :)[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hayatta kesmem sakalımı :) Başka mekan bul[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bir hikaye Bellow gelir ve sorar - Gürsel pazartesi askeri kampa gidicez gelirmisin - olur pazartesi sabah kalkarim giyinirim. ararim bellow u cebini acmaz. evine giderim ve kapiyi kardesi acar - nerde abin. - karsiya gecti. - bugun kampa gitcektik neyse ertesi gun bellow bulunur ve yarina söz verdirirlir. ayni olay bi kez daha gerceklesir ve bellow oldurulmek uzere kendine soz verilir. aradan 2 hafta gecer ve biz kampa gideriz. Mutlu son ------ Kissaadan hisse Bu adamla is yapilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bu güzelce ye yakın olan jandarma yeri mi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 evet[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 askeriye genc patileri bozmaz mi? :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Prawler, 21 Haziran 2005 19:36 tarihinde demiş ki: hayatta kesmem sakalımı :) Başka mekan bul ulen gorende sakali siradisi bisi sanicak senin babanda asker. benim bildigim sorun yasamion.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: vesmor, 21 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: askeriye genc patileri bozmaz mi? :) bence bozar abi :D ben çıkarmam abi küpemi bana ne :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 katılım yok mu şimdi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 askeriye derseniz katılan olmaz[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 allahaşkına küpemi ordu bile çıkarttıramaz bana daha yeni taktım zaten. ayrıca ben zırtmadan duramam orda =)[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 oha ya milletin küpesi ne önemliymis :D :D :D[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sakal yok mu olmaz bu is ayr1ca orda oyle uslu uslu1 durmam1z zor :d[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sakal sorun[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bende sakal yok gelmem[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: blackchaos, 22 Haziran 2005 10:02 tarihinde demiş ki: allahaşkına küpemi ordu bile çıkarttıramaz bana daha yeni taktım zaten. Gireceksen çıkartacaksın, zorundasın yani. Afra Tafra çekmemek lazım.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar