Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günde ortalama bilgisayar başında geçirdiğiniz zaman ?

Mavi

Öne çıkan mesajlar

said:
freeedom, 22 Haziran 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Benim ort ''8''! 17 diyenler uyumuyomu?Uyumak önemlidir uyumayıp bilgisayarla ugrasmak saçma tabi 4 saat uyku yeten kişiler var onlarda demıyorum ama hiç birşey saglıktan önemli değildir!!

katılıyorum abi.. yapmayın böyle valla.. yazık sağlığınıza..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Dersane fln varken 5-6 saat oturuyodum..Şimdi öss flnda bitti :) 11-12 saat oturuyorum...

Ama 24 saat boyunca pc başında kalmayı planlıyorum...
Du bakalım =)))[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
Sosyal ağlarda paylaş

2 sene önce bilgisayarımı kapatıp 1 sene boyunca hiç açmamıştım.

Fakat sonra 1 senedır Günde 14 saat pc başında yım.. Bu benım için çok kotü bir olay fakat yapacak birşeyimde kalmadı denebılır...

Cumartesı ve Pazar günleri hiç pc açmıyorum hafta için full onlineyim .

[Bu mesaj Tommy_Corte tarafından 22 Haziran 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dışarda yapacak bir işim yoksa, evdeysem çoğu eğlencem (anime, oyunlar, internet) bilgisayar üzerinde olduğu için ömrümün 3'te biri bilg başında geçiyor diyebilirim... Müh...[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...