Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Madcat, 14 Haziran 2005 11:42 tarihinde demiş ki: sabah 12 akşam 12 banada uyar.. walla ben pek dota mota bilmem wc3 sevmem girer geyik yaparım artıkın =0P abi lan party dedin mi her tür oyun oynanır.. aynen. ha bu arada sen sünnet cocuguydun,gelio msn? :-)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 o_O[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Lan salak ben sünnet olmıcam kuzenim olcak.. Ayrıca 22'sinde burdayım işallah..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben metket sünet olcak dememi$im ki sadece yanlı$ anla$ılma :-)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Beyler benim için cok önemli olan tek bir sorun var... Cafedeki mouselar nasıl ? En fitil oldugun nokta o noktadır.. *Her ihtimale karşı mouse getirmeyi düşünür*[signature][hline]Önce o vardı. BjK [Bu mesaj Melkor tarafından 14 Haziran 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Cafedeki mousea güven olmaz, sen götür kendi mouseunu. Hiç sevmem cafedeki mouse ile oyun oynamayı, tavsiye de etmem..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Hiç düşünmeden getireyim.. Gidip bide ped almam lazım şimdi padsız rahat edemem :) Sınav bitsede kurtulsak ya herkez üstüme/üstümüze gelir oldu...[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Hmm sabah-aksamsa ben gelmıyorum lethede gelmez sanırım.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Melkor, 14 Haziran 2005 21:22 tarihinde demiş ki: Gidip bide ped almam lazım şimdi padsız rahat edemem :) said: karar ver.. :) ehueehue =P[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kim gelecekse gelsin uğraşamicam daha fazla 17 kişi yarın gidip konuşuyorum elitle. 22 Haziran 2005 12:00 den 22:00 a kadar isteyen gelsin isteyen gelmesin...[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 15 Haziran 2005 06:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 leviğ kızdı.gerçi elit kbl etmicek bence ya nese =P[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sabah 12 akşam 22 mi :/ Olmadı şimdi ama yinede gelecez tabi farz o ama geceden sabaha çok daha zevkli olabilirdi.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ooh ne güzel. geliyorum. ekle beni de levent. ha ayrıca, WC3 rulz :p [signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 15 Haziran 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… redge Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: LevieMaxilack, 14 Haziran 2005 23:06 tarihinde demiş ki: kim gelecekse gelsin uğraşamicam daha fazla 17 kişi yarın gidip konuşuyorum elitle. 22 Haziran 2005 12:00 den 22:00 a kadar isteyen gelsin isteyen gelmesin... Geliyorum tekrar eliti özet geçiyim 40 bilgisayar 15 ps 2 var arkadaşlar fiyatı nasıl ayarlarsınız onu bilemem normal satti 1.25 ps nin 4kişi kişi başına 1 milyon saat başı 4 milyon işte bölünüyo ona göre ayarlayın bende varım yanlz yaşalr sorun olmaz inşallah[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… redge Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: LevieMaxilack, 14 Haziran 2005 12:20 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar şimdi oyunları önermek de bana kaldı anlaşılan. Şimdi sözkonusu insan sayısı 20 falan olacağı için çok kişi destekleyen oyunlar en başta yer alıcak. FPS 1: Battlefield FPS 2: Farcry FPS 3: CS: Source RTS 1: Warcraft 3 RTS 2: C&C Generals Futbol: PES 4 tabiki (turnuva yaparız eheh) uf aklıma oyun gelmiyo ya. Generals dan pek çakmam pes4 yerine fifa 2005 daha güzel olur:D ben size uo anılarımı anlatırım :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben birde Sw Jedi Academy yada JK2 gibi bi öneride bulunabilirmiyimmm? :D çok güzel olabilir[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 arkadaşlar lütfen etrafınızdaki izmir tayfasını bi dürtüp topice bakmaya ikna edermisiniz? rezervasyon yapıcam kaç kişi geliyor iyice karma karışık oldu herşey...[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 gelıyoruz dedık 10 defa ya? zaeroz metket payro bnm bildiim kesin gelenler al.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gothic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 pyro benide ekle[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 payro leviğ zaeroz metket gotik[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… redge Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 me too ekle yani[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 payro leviğ zaeroz metket redge[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Levie şimdi benim ve spawn bir izmir tayfası var ama sadece FRP için istersen onları dürtleriz ama gelirlermi bileme eğer hepsi gelirse ki biraz zor +7-8 kişi daha eklersin :D bide 12-24 az yaa gelin 10-24 yapalım daha ii olmazmı?:P (biraz aştım galiba)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 pyro bensiz olurmu bea? elklea benide :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 payro leviğ zaeroz metket redge shikamaru spawn77 slayer77 ba$ka yok mu?[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Sonraki 9.sayfa (Toplam 15 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kim gelecekse gelsin uğraşamicam daha fazla 17 kişi yarın gidip konuşuyorum elitle. 22 Haziran 2005 12:00 den 22:00 a kadar isteyen gelsin isteyen gelmesin...[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 15 Haziran 2005 06:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 leviğ kızdı.gerçi elit kbl etmicek bence ya nese =P[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sabah 12 akşam 22 mi :/ Olmadı şimdi ama yinede gelecez tabi farz o ama geceden sabaha çok daha zevkli olabilirdi.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ooh ne güzel. geliyorum. ekle beni de levent. ha ayrıca, WC3 rulz :p [signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 15 Haziran 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: LevieMaxilack, 14 Haziran 2005 23:06 tarihinde demiş ki: kim gelecekse gelsin uğraşamicam daha fazla 17 kişi yarın gidip konuşuyorum elitle. 22 Haziran 2005 12:00 den 22:00 a kadar isteyen gelsin isteyen gelmesin... Geliyorum tekrar eliti özet geçiyim 40 bilgisayar 15 ps 2 var arkadaşlar fiyatı nasıl ayarlarsınız onu bilemem normal satti 1.25 ps nin 4kişi kişi başına 1 milyon saat başı 4 milyon işte bölünüyo ona göre ayarlayın bende varım yanlz yaşalr sorun olmaz inşallah[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: LevieMaxilack, 14 Haziran 2005 12:20 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar şimdi oyunları önermek de bana kaldı anlaşılan. Şimdi sözkonusu insan sayısı 20 falan olacağı için çok kişi destekleyen oyunlar en başta yer alıcak. FPS 1: Battlefield FPS 2: Farcry FPS 3: CS: Source RTS 1: Warcraft 3 RTS 2: C&C Generals Futbol: PES 4 tabiki (turnuva yaparız eheh) uf aklıma oyun gelmiyo ya. Generals dan pek çakmam pes4 yerine fifa 2005 daha güzel olur:D ben size uo anılarımı anlatırım :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben birde Sw Jedi Academy yada JK2 gibi bi öneride bulunabilirmiyimmm? :D çok güzel olabilir[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 arkadaşlar lütfen etrafınızdaki izmir tayfasını bi dürtüp topice bakmaya ikna edermisiniz? rezervasyon yapıcam kaç kişi geliyor iyice karma karışık oldu herşey...[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 gelıyoruz dedık 10 defa ya? zaeroz metket payro bnm bildiim kesin gelenler al.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 pyro benide ekle[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 payro leviğ zaeroz metket gotik[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 me too ekle yani[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 payro leviğ zaeroz metket redge[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Levie şimdi benim ve spawn bir izmir tayfası var ama sadece FRP için istersen onları dürtleriz ama gelirlermi bileme eğer hepsi gelirse ki biraz zor +7-8 kişi daha eklersin :D bide 12-24 az yaa gelin 10-24 yapalım daha ii olmazmı?:P (biraz aştım galiba)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 pyro bensiz olurmu bea? elklea benide :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 payro leviğ zaeroz metket redge shikamaru spawn77 slayer77 ba$ka yok mu?[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar