Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 geldim gittim konuştum kafe unreal gece polislerle başımı belaya sokamam dedi ama gündüz istiyorsanız sizi sabahtan alırım gece 12 buçuga kadar agırlarım dedi oaly bu[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 *! NIHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH * Zafer çığlıkları, naralar atar.. :D[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hof be ya. arkadaşlar o zaman sabah-akşam elit öneriyorum ne diyorsunuz?[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 13 Haziran 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bokunuzu yiyim össden sonra yapın..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 öyle zaten shrup! 22 si[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 benim öneri uymadımı[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sabahtan 12 buçuğa kadar kim kalır?..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 arkadaşlar bu mad hıyarının mesajlarını dikkate almayın...valla...:)[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 :( tüh[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 4-5 gibi toplanılır mekana gidilir kovulana kadar oynanır budur yani. ne o öyle sabah kahvaltısıyla cafe fln?[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 öneriden öte sonuc ne tam olarka? nerde ne zmn vs?[signature][hline]Pyro
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Valla ha, insan arada bi özet geçer be kardeşim :) zor geldi valla 14 sayfayı okumak :D gelmeyi valla çok isterim. süper olur da.. Ulan delimiyiz pardon gündüz 12:30 dan sabaha kadar oynucaz.. Ulan bilgisayardan usanırım be :D bide gece gelmeyen polis gelir fln, kiminizin yaşı da tutmaz :D başımıza bela almayalım sonra :D yapalım işte 12:00 den 12:00 ye... tarihi 22 si diye kararlaştırmışsınız sanırım..[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 öğlen 12, akşam 12 bana uyar.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Melkor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Tarih 22 ise bizede uyar. İster sabah tan akşama ister akşamdan sabaha fark etmez..[signature][hline]Önce o vardı. BjK
Bellephorn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 lan party de şimdi gidip orda battlefield gibi tiki tiki oyunlar oynancaksa söyleyin ona göre o gün o semte uğramayalım hiç... Lan party dediğin counter olur warcraft3 te dotanı atarsın babalar gibi o olur yani...[signature][hline]beni tehdit mi ediyon master jedi??!
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tamam gidiyorum kafeyele konuşmaya size birde özel menü hazırlatıcam tamamamı[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yok biz mangal yapıcaz :p *!bokunu çıkarır*[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 saeroz sen hani gelmiyodun abi?:)[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 wow baydı artık saerozu galiba.. Gelmezse sopayla kovalıcam onu zaten.. sabah 12 akşam 12 banada uyar.. walla ben pek dota mota bilmem wc3 sevmem girer geyik yaparım artıkın =0P abi lan party dedin mi her tür oyun oynanır.. yeri gelir 20 kişi falan olursak battlefield da oynarız yani quake muake güzel olur aslında =P *! Heyecanlanır *[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tamam gidicem :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Arkadaşlar şimdi oyunları önermek de bana kaldı anlaşılan. Şimdi sözkonusu insan sayısı 20 falan olacağı için çok kişi destekleyen oyunlar en başta yer alıcak. FPS 1: Battlefield FPS 2: Farcry FPS 3: CS: Source RTS 1: Warcraft 3 RTS 2: C&C Generals Futbol: PES 4 tabiki (turnuva yaparız eheh) uf aklıma oyun gelmiyo ya.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gothic gitme abi ben eliti ayarliyim.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tamam ayarla sen[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ama Levie en büyük FPS yi unnuttum onsuz olurmu yaa FPS 4=CoD lütfen bunsuz oyun mu olur :P herkezi avlicam uzhauzhau[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull
Öne çıkan mesajlar