Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IZMIR LAN PARTY 21 HAZIRAN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ayrıca paticik buluşması yapalım yemek yiyelim içelim diyorsanız buluşma threadi açın ve ona konuşun bu threadde yalnızca lan-party ile ilgili düşüncelerimizi yazalım lütfen..[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
77 sülalesi geliyorsa ztn kafadan 4 kı$ı ekleyın lısteye eheh. bır kac kı$ı sabahlayalım zevkı öyle cıkar demı$,bende katılıyorum onlara ama 0-18 arası baya kı$ı oldugu ıcın cok zor bır ıhtımal.[signature][hline]Pyro
Andoria
Mesaj tarihi:
Ohooo sabahtan aksama olmaz o iş

Adam gibi Sabahlayalım geceden kalıp anca öyle zevki çıkar harbiden[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
yazin ben tahminen müsait olmayacagimdan gelemeyecegim, ama elit cok güzel bir kafedir gönül rahatligiyla gidebilirsiniz. Telefon numaralariin da yazayim gerekirse : P Dersane zamanlarinda oraya giderdik hehe[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 03 Haziran 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
akşam-sabah uymaz bana, uyurum ben.

öeh be.

said:
LevieMaxilack, 04 Haziran 2005 11:21 tarihinde demiş ki:
sorun olmaz ben konuşurum zaten biraz tanıyolar beni. Gittiğimde tanımasalar bile 18+ gösteriyorum zaten.

lol.en kısa zamanda gidip konu$ o zmn.[signature][hline]Pyro
Andoria
Mesaj tarihi:
beyler bu arada neler oynanacak ve kaç kişiyiz herkes birşeyler önersin ona göre oyun yükletelim.

herkes 1 araba yarışı 2 FPS 2 Strateji oyunu önersin. extra bir oyun olursa düşünülüp onaylanır belki.[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal...

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 04 Haziran 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben yokum :(
kanbersiz düyün yapıyorsunuz haaa[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Mesaj tarihi:
Süper bi fikrim var Sabahlayamayacak olanlar evine gider gece biz kalırız sabaha kadar :P
2 kişi bile kalsak Farketmez benim için.

Akşama kararlaştıralım zamanı falan böyle salarsak olmaz bu iş.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior
Mesaj tarihi:
said:
LevieMaxilack, 04 Haziran 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
niye yoksun ya daha tarih bile belirlemedik?

askerız abı asker[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Mesaj tarihi:
Yarış: Nfs:Underground(böyle miydi?) mult modu mu ne vardı (:
Fps: Halflife 1 Sven Co-op!(toplaşıp yaratıklara, o askerciklere falan karşı savaşılıyor. senaryo seçeneği oldukça çok. 3 kişiyle zor ilerleniyor oyunda :/ ayrıca kendine özel silahları var minigun, uzi falan ^^)
Strateji: Cossacks
Bunların dışında Jedi Academy, Warcraft d-day ve benzeri sevimli modları benim aklıma gelenler.
Ayrıca akşam-sabah olayı benim içinde zor olur :/
Mesaj tarihi:
ağzından bal damlıyor ama daha 190 günümüz var bee abi...[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Mesaj tarihi:
izmir le ilgili 2 topik var
birini yapalım bari.. :[signature][hline]Madcat..
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/view.php?id=121688
leviğ[signature][hline]Madcat..
  • Yeni Oluştur...