Hardter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 vay deniz kardesım de gelıor ama çimler fılan güzek olur arkadaslar bıde tarih bellimi?[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Arkadaşlar ayrıca paticik buluşması yapalım yemek yiyelim içelim diyorsanız buluşma threadi açın ve ona konuşun bu threadde yalnızca lan-party ile ilgili düşüncelerimizi yazalım lütfen..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 77 sülalesi geliyorsa ztn kafadan 4 kı$ı ekleyın lısteye eheh. bır kac kı$ı sabahlayalım zevkı öyle cıkar demı$,bende katılıyorum onlara ama 0-18 arası baya kı$ı oldugu ıcın cok zor bır ıhtımal.[signature][hline]Pyro Andoria
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ohooo sabahtan aksama olmaz o iş Adam gibi Sabahlayalım geceden kalıp anca öyle zevki çıkar harbiden[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bencede öyle çıkar ama izin mizin basılma falan boku çıkar olayın yine[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal...
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 cafeyle gıdıp konu$up böyle böyle demek gerek ama onuda +18 biri gitsin konu$sun :)[signature][hline]Pyro Andoria
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 akşam-sabah uymaz bana, uyurum ben.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Morniel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 20 sinde finallerim bitiyor uygunum dur 20 si sonrası
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bende uygunum[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Pyro, 03 Haziran 2005 16:56 tarihinde demiş ki: cafeyle gıdıp konu$up böyle böyle demek gerek ama onuda +18 biri gitsin konu$sun :) sorun olmaz ben konuşurum zaten biraz tanıyolar beni. Gittiğimde tanımasalar bile 18+ gösteriyorum zaten.[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal...
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yazin ben tahminen müsait olmayacagimdan gelemeyecegim, ama elit cok güzel bir kafedir gönül rahatligiyla gidebilirsiniz. Telefon numaralariin da yazayim gerekirse : P Dersane zamanlarinda oraya giderdik hehe[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Saeros, 03 Haziran 2005 18:57 tarihinde demiş ki: akşam-sabah uymaz bana, uyurum ben. öeh be. said: LevieMaxilack, 04 Haziran 2005 11:21 tarihinde demiş ki: sorun olmaz ben konuşurum zaten biraz tanıyolar beni. Gittiğimde tanımasalar bile 18+ gösteriyorum zaten. lol.en kısa zamanda gidip konu$ o zmn.[signature][hline]Pyro Andoria
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 saerz gelirsin güzelim gelirsin ite kaka gelirsin...[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal...
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 beyler bu arada neler oynanacak ve kaç kişiyiz herkes birşeyler önersin ona göre oyun yükletelim. herkes 1 araba yarışı 2 FPS 2 Strateji oyunu önersin. extra bir oyun olursa düşünülüp onaylanır belki.[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal... [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 04 Haziran 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ben yokum :( kanbersiz düyün yapıyorsunuz haaa[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 niye yoksun ya daha tarih bile belirlemedik?[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal...
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Süper bi fikrim var Sabahlayamayacak olanlar evine gider gece biz kalırız sabaha kadar :P 2 kişi bile kalsak Farketmez benim için. Akşama kararlaştıralım zamanı falan böyle salarsak olmaz bu iş.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: LevieMaxilack, 04 Haziran 2005 15:00 tarihinde demiş ki: niye yoksun ya daha tarih bile belirlemedik? askerız abı asker[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Eshevar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Yarış: Nfs:Underground(böyle miydi?) mult modu mu ne vardı (: Fps: Halflife 1 Sven Co-op!(toplaşıp yaratıklara, o askerciklere falan karşı savaşılıyor. senaryo seçeneği oldukça çok. 3 kişiyle zor ilerleniyor oyunda :/ ayrıca kendine özel silahları var minigun, uzi falan ^^) Strateji: Cossacks Bunların dışında Jedi Academy, Warcraft d-day ve benzeri sevimli modları benim aklıma gelenler. Ayrıca akşam-sabah olayı benim içinde zor olur :/
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Llama, 04 Haziran 2005 15:10 tarihinde demiş ki: said: LevieMaxilack, 04 Haziran 2005 15:00 tarihinde demiş ki: niye yoksun ya daha tarih bile belirlemedik? askerız abı asker aa sen gelmemişmiydin daha askerden ya? neyse sen gel bi daha yaparız:)[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal...
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ağzından bal damlıyor ama daha 190 günümüz var bee abi...[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 izmir le ilgili 2 topik var birini yapalım bari.. :[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Kobe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 elitte bi davalar olmuştu extacy mi ne satılmış kapandı açıldı bi davalar oldu.[signature][hline]King -Kobe- Genç FB Fighters
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 diğeri hangisi mad?[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal...
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=121688 leviğ[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Öne çıkan mesajlar