Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IZMIR LAN PARTY 21 HAZIRAN

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ayrıca paticik buluşması yapalım yemek yiyelim içelim diyorsanız buluşma threadi açın ve ona konuşun bu threadde yalnızca lan-party ile ilgili düşüncelerimizi yazalım lütfen..[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

yazin ben tahminen müsait olmayacagimdan gelemeyecegim, ama elit cok güzel bir kafedir gönül rahatligiyla gidebilirsiniz. Telefon numaralariin da yazayim gerekirse : P Dersane zamanlarinda oraya giderdik hehe[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 03 Haziran 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
akşam-sabah uymaz bana, uyurum ben.

öeh be.

said:
LevieMaxilack, 04 Haziran 2005 11:21 tarihinde demiş ki:
sorun olmaz ben konuşurum zaten biraz tanıyolar beni. Gittiğimde tanımasalar bile 18+ gösteriyorum zaten.

lol.en kısa zamanda gidip konu$ o zmn.[signature][hline]Pyro
Andoria
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bu arada neler oynanacak ve kaç kişiyiz herkes birşeyler önersin ona göre oyun yükletelim.

herkes 1 araba yarışı 2 FPS 2 Strateji oyunu önersin. extra bir oyun olursa düşünülüp onaylanır belki.[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal...

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 04 Haziran 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Süper bi fikrim var Sabahlayamayacak olanlar evine gider gece biz kalırız sabaha kadar :P
2 kişi bile kalsak Farketmez benim için.

Akşama kararlaştıralım zamanı falan böyle salarsak olmaz bu iş.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LevieMaxilack, 04 Haziran 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
niye yoksun ya daha tarih bile belirlemedik?

askerız abı asker[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Sosyal ağlarda paylaş

Yarış: Nfs:Underground(böyle miydi?) mult modu mu ne vardı (:
Fps: Halflife 1 Sven Co-op!(toplaşıp yaratıklara, o askerciklere falan karşı savaşılıyor. senaryo seçeneği oldukça çok. 3 kişiyle zor ilerleniyor oyunda :/ ayrıca kendine özel silahları var minigun, uzi falan ^^)
Strateji: Cossacks
Bunların dışında Jedi Academy, Warcraft d-day ve benzeri sevimli modları benim aklıma gelenler.
Ayrıca akşam-sabah olayı benim içinde zor olur :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...