Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IZMIR LAN PARTY 21 HAZIRAN

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

bi tane cafede gay vardı pyro yu gözüne kesti adam ct oynuyoz yazdı pyro bak şimdi bardağı alma muhabettiyle elime sürtcek falan diye işte o an benim bittiğim andı:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 21 Haziran 2005 21:15 tarihinde demiş ki:
bu sefer dantes yamuk yaptı...

kendisini itina ile harraslayabilirsiniz... benim yerime de bi zamet..

biz ztn 19:20 gibi cıkmı$tık kafeden artık gelırlerlerse bızı bulamayınca ne dıye saydırırlar dıye du$unuyorduk acıkcası eheh.[signature][hline]Pyro
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayer77, 21 Haziran 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
Yaa o cafede ki harbi toptu yaa ilk tahmin etmedim tost istedim bir konuşması var hareketler felan tam top yaa :D hop hop elit toplu elit :D

spawna dedım ben abı top herıf dıye yok ya degıldır dedı 3 dk sora durttu abı herıf top cıdden dıyor eheh.[signature][hline]Pyro
Sosyal ağlarda paylaş

o adam aşk acısı çeken, melankolik bir kişi arkadaşlar, dalga geçmeyin. tuvaletin olduğu yerde pencerenin önünde sigara tüttürüyodu. düşüncelere dalmıştı belli ki, gözleri dalmış gitmişti geçmişe. "abi, bi çizburger" dememle o melankolik yapısından kurtuldu, gözyaşlarını sildi (çok pis yazarım), burnunu sildi (bu kadar da yazılmaz), yüzünee sert bi tokat attı (bunu yazan insan olamaz) ve bana "hah, şimdi getiriyorum" diyerek gölgelerde kayboldu.

ps: canım sıkıldı[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...