Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IZMIR LAN PARTY 21 HAZIRAN

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

said:
LevieMaxilack, 18 Haziran 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
aaa ENO gelmiyomu ya??? eno? eheh ekici ENOOO

Geliyorum... Sana, bi de Pyro ya birer çift lafım olacak :p

Ben, Dantes ile birlikte akşam 7 gibi oradayım arkadaşlar... Bir aklınızı alalım diye geliyoruz. Ben iş çıkışı gelicem... Yorgun, takım elbiseli bir adam göreceksiniz muhtemelen :p

Dantes in de gündüz işi varmış zaten... Akşam biz buluşur geliriz.[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Salı ya çekilmeseydi daha iyiydi ama neyse, 2 saatte olsa sizleri görmeye gelelim dedik Eno ile. Levie ile Pyro, Biz gelene kadar oynamadığınız oyun bırakın bari :-)[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Sosyal ağlarda paylaş

beyler gelcek olanlr lütfen dijital kamerası olanlar getirirse sevinirim çeker patiye koyarız.[signature][hline]You say you're nasty pirates...
...scheming, thieving, bad bushwhackers?
From what I've seen I tell you...
...you're not pirates! You're just slackers!
A pirate I was meant to be!
Trim the sails and roam the sea!
Sosyal ağlarda paylaş

Ahanda kızlar bu sabah saat 6 gibi detroit-sas maçını izliodum şeytan dürttü bi telefona bakim dedim gece saat 2 civarı payrom mesaj atmış 21'inde diye.. hemen babamı uyandırdım baba ben kaçıom dedim saat 11.00 civarı bindim ç.kaleden otobüse geldim :)

Şimdi arkadaşlar ben mekanı biliyorum.. isterseniz bilmeyenler için 1 saat öncesinden sevinç önü diyelim toplaşıp gideriz he?[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

ya olm şimdi herkesin haberi olmuyo hemen. o yüzden elit diyelim. elitin yerini bilmeyen-anlamayan olursa pm atsın bana[signature][hline]You say you're nasty pirates...
Sosyal ağlarda paylaş

olm atatürk falan karıştırmayın şimdi. elitte arkadaşlar toplanıyoruz direk. bulamayan olursa mesaj atsın bana cebimi vereyim.önceki sayfada harita çizdim zaten o kadar[signature][hline]You say you're nasty pirates...

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 20 Haziran 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beyler tamam elitte buluşcazda kimse birbirini tanımıyo nasıl tanışcaz vs. bence kimse girmesin herkez önünde toplanıp hep beraber girdik bu arada adamla nasıl konuştunuz yani alt kat üst kat hangisini kapattını konuşmak yer hakkında yardım almak isteyen msn:[email protected][signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

kesin gelcek payro ben saeroz lexius levie redge falan var bildiğim sırf bunlar gelsede sağlam eyleniriz. :D[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...