MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ha bu arada kasten aramıyorum malum habire sayımız artıyor. o yüzden yarın kesin olarak konuşucam olmadı pazartesi garanti.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bu arada yemek i$i nasıl olcak?butun gunu kumpir flnla mı geçircez?[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yok adamla konuşucam orda adam bize göre bi indirim yapar artık.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bakan kişinin niyeti baya iyi biri ama indirim yapmayada bilir..bu arada yaşlar kaç?[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 daha önce yazdık habire yaşmı yazıcanz :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 valla ne yalan söliyim 18 sayfa biraz korkutuyo insanı :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 payro (17) leviğ (17) zaeroz (17) metket (17) redge shikamaru spawn77 (17) slayer77 (18) gotik (17) anakin (15) tremour77 (18) 10ur (15) Melkor OThranx (18) met"the hunger"boy (18) [signature][hline]Pyro [Bu mesaj Pyro tarafından 17 Haziran 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yaş 17 --- + ortalama nekadar par getirmek lazım?[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Pyro, 17 Haziran 2005 20:09 tarihinde demiş ki: met"the hunger"boy (abi gittigimiz yerde yemek yencek varsa ben varım dedi in$ yamukluk yapmaz) vallaha össden sonra ne yapçağım belli olmaz ama gelirim heralde :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 payro (17) leviğ (17) zaeroz (17) metket (17) redge shikamaru (17) spawn77 (17) slayer77 (18) gotik (17) anakin (15) tremour77 (18) 10ur (15) Melkor OThranx (18) met"the hunger"boy (18) en fazla 25 m getirseniz hali hali yeter du$uncesındeyım? bu arada atıl ekersen bu kez de metket le gelir evinde seni .... (anladın sen)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 aaa ENO gelmiyomu ya??? eno? eheh ekici ENOOO[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bu topicte veyahut diger topicte gelemicem demi$ti =P bu arada justin de gelmiyor galiba?[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yok olm o kız arkadaşıyla gidecek bi yerlere.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 her sayfada 5 kez gelecekler listesi hazırlamışsınız, yuh yani. "şu, bu, o," densin, bitsin olay.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 payro (17) leviğ (17) zaeroz (17) metket (17) redge (15) shikamaru (17) spawn77 (17) slayer77 (18) gotik (17) anakin (15) tremour77 (18) 10ur (15) Melkor OThranx (18) met"the hunger"boy (18) ya hazırlarız gelecek listesini napıcaksın? millet 18 sayfayı okumuyo millet bizde yazıyoruz ..[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 herşey ayarlandımı şu anda ben kısaca şunu biliyorum bunlar kesinmi?! Cafe : Alsancak elit (tam olarak nerde?) kişi başı: 25 (yetermiş hayli hayli) Saatler: sabah 12 akşam 22 (emin değilim :P)[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 benim niye adım yok ya ![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 gecen lan party denemesinde vardım galiba buna da yazın beni... haydin...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 payro (17) leviğ (17) zaeroz (17) metket (17) redge (15) shikamaru (17) spawn77 (17) slayer77 (18) gotik (17) anakin (15) tremour77 (18) 10ur (15) Melkor OThranx (18) met"the hunger"boy (18) Dev (15) bu arada son kez yazıyorum. 22Haziran Çarşamba Saat 12:00-22:00 arası. Elit internet cafe de. Elitin yerini ben bi ara çizerim buraya öğrenirsiniz.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 sabah 9 akşam 9 olsun bence...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yok 12-22 diye biliyo herkes bu saatten sonra değişmez.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Anlaşılan 16 kişiyiz bir kişi daha gelebilir.Bide bu buluşma yerini değiştirsek iyi olur o cafe nerede bilmiyorum.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: LevieMaxilack, 18 Haziran 2005 13:05 tarihinde demiş ki: Elit internet cafe de. Elitin yerini ben bi ara çizerim buraya öğrenirsiniz. [signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 18 Haziran 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 arkadaşlar aayarladım fakat bir pürüz sözkonusu. çarşamba günü 20 kişilik yer bulamayabilirsiniz dedi adam. dolayısıyla salıya çekmek zorunda kaldım tarihi. ARKADAŞLAR LAN PARTY 21 HAZİRAN SALI GÜNÜ 12.00-22.00 SAATLERİ ARASINDA!!! DUYMAYANLARA DUYURUN LÜTFEN!!![signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Pyro, 17 Haziran 2005 23:56 tarihinde demiş ki: en fazla 25 m getirseniz hali hali yeter du$uncesındeyım? evet arkadaşlar 25m getirirseniz en rahat şekilde geçiniriz orada.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar