Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 gotik var[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 unutmu$um onu ya eheh payro leviğ zaeroz metket redge shikamaru spawn77 slayer77 gotik[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bende kesin gelicem. Benle beraber bir arkadasımda kesin gelicek..[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Eğer sayımız fazla olursa ertesi gün futbol maçıda ayarlaya bilirizyada o akşam güzel olur bence[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ulan ilk baslarda yazdık ya gelenlerı ama hade neyse bende gelıyom[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 payro leviğ zaeroz metket redge shikamaru spawn77 slayer77 gotik anakin evet varmı daha gelicek[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ben bir kişi daha getirebilirim garanti vermeyeim. Maç olayıda hiç fena olmaz yani bana uyar :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 zaman yer neresi? 17 sf war hepsini okumak biraz kasçakta :)[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 22 haziran alsancak elit cafe 12:00-22:00 arası denıyor.o maç olayıda o gun konu$ulur ama herhalde hemen ertesı gun ıcın bo$ halı saha bulmak kasar.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Cidden ertesi gün biraz zor şimdiden ayarlamamız lazım herkese uyarsa şimdiden konuşalım 23 haziranada futbolmaçı yaparız.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 valla bence iyidir futbol maçı ama onun organizasyonunu yapmam ben eheeh:D[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben sen metket digerleri hepsi :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 niye beni unutuyonus bakiiim :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Gelmeyi çok istiyorum, bakıyım, eğer yazlığa gitmezsem arklarla, gelirim o zmn..3 gun içinde anca kesinleşir ama :([signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 5 gün var daha önumuzde ama bır anca kesınle$sınde leviğ ona göre kı$ı sayısınıda konu$ucak snrm[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 genşler gitsin tabi maça, ben de tribünde bayrak sallar, kafanıza nane şekeri atarım. naane naane naaneee..[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 o 77 lerin altına bide tremour77 alabilirmiyim :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 payro leviğ zaeroz metket redge shikamaru spawn77 slayer77 gotik anakin tremour77 maç olayını ayarlarız sabah buluşuruz bir yerde hep beraber gideriz akşamada saha yı kiralarız öle bişeyler yaparız ama ilk buluşalım maç işi kolay olur merak etmeyin:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bak hala yasmamışlar beni hrrr Benide yasınnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 payro leviğ zaeroz metket redge shikamaru spawn77 slayer77 gotik anakin tremour77 10ur[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ee, nedir, konuşuldu mu?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 payro leviğ zaeroz metket redge shikamaru spawn77 slayer77 gotik anakin tremour77 10ur Melkor Bi eklemediniz bende kendim eklerim :p[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Saeros, 17 Haziran 2005 17:41 tarihinde demiş ki: ee, nedir, konuşuldu mu? leviğ gecen aramı$ adam yokmu$ o saatte cafede.yarın bır daha arıcam dedı 2 gun gectı tık yok eheh.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 beyler othranx da geliyomuş şimdi söledi.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 payro leviğ zaeroz metket redge shikamaru spawn77 slayer77 gotik anakin tremour77 10ur Melkor OThranx met"the hunger"boy (abi gittigimiz yerde yemek yencek varsa ben varım dedi in$ yamukluk yapmaz)[signature][hline]Pyro [Bu mesaj Pyro tarafından 17 Haziran 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar