Freedom_Fighter Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 mondragon da ribery'nin takımdan ayrılmasından sonra galatasaray dan ayrılmak istediğini belirtti. kendisine gidecek başka bir takım arıyor...[signature][hline]ÖFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 galatasaraya hastayım...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yabancı kontenjanı fazla açıldı :D.. neyse ki aykut var. biraz tecrübesiz belki ama yetenek var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 üzülmeyin cafercan var.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedom_Fighter Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 fenerliler ribery ve mondragon'un gitmesine seviniyor herhalde benim gibi bende bir fb liyim işimize yarıyo gs nin bir dahaki sezon şampiyon olma şansı da iyice azaldı. gelecek sezon fenerliler için çok eğlenceli bir sezon olucak bence değil mi arkadaşlar??[signature][hline]ÖFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 adam olana yer var istemeyen ceker gider[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 siz seneye bu yönetimle bizim şampiyon olacağımızı zaten bekliyor musunuz? ben şahsen beklemiyorum. rakipsiz bir ligde nasıl eğleneceksiniz orası da ilginç. gerçi beşiktaş var, sağlam takım kurarlar da heyecan olur ligde inşallah.. [Bu mesaj Logan tarafından 16 Haziran 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: tAKA, 16 Haziran 2005 19:56 tarihinde demiş ki: adam olana yer var istemeyen ceker gider :tup:[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bizi istemeyeni bizde istemeyiz daha iyi genç futbolcuları oynatırız,türk futbolu kazanır.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hasan kabze var canavar gibi saldır gs muhaoehahea[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya az destekli atın, biri kaleci biri forvet[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 16 Haziran 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 aykut idare eder ama nereye kadar ii kaleci ama genç tecrübesiz.volkan gibi degil yani.en azından o 1 sezon fener kalesindeydi istemiosa çeksin gitsin.ribery de gitti oda gitti hakkaten üzüldüm.yerlerine onlar gibi adamlar alcagımızı bilsem rahat edicem ama bilmiyorum ne yapıcaklar off delircem ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 önümüzdeki 1-2 sene ben galatasaray'dan pek birşey beklemiyorum zaten. bu yönetimin derhal değişmesi gerek. yönetim değişse bile herşey hallolacak değil gerçi, klübün borcu çok fazla. o yüzden boş hayallere kapılmayın, kendinizi üzmeyin. galatasaray'ın toparlanması uzun sürecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 GS sampiyon onumuzdeki sezon.. hastasiyim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: forgiver, 16 Haziran 2005 21:12 tarihinde demiş ki: bizi istemeyeni bizde istemeyiz daha iyi genç futbolcuları oynatırız,türk futbolu kazanır. evet abi ya yedek klubesinde canavar gibi kalceci aykut var..[signature][hline]semPATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ewet yıllardır turk futbolu kazanıyo goruyoruz..[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 aykut bence çok yetenekli bi kaleci 2-3 maç alışma devresini atlatır çokta güzel korur kaleyi Galatasaray hiç bi zaman 2-3 oyuncuya kalmaz istemeyen uzasın gitsin.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 keşke gitsede türk futbolu bir kaleci daha kazansa,aykut çok çok yetenekli,inş başarılıda olur[signature][hline]Lucas || Reconquista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 GS Mondragon işini tatlıya bağladı. Mondragon'un zam yapılmassa ayrılmak istemesi üzerine bonservisini 6m $ belirleyen GS yönetimi böylece elde tutmaya çalışırken menajeri Ribery örneğini göstererek "Sen de alacaklarını göster bedava git" teklifini sunmuş. Mondi ise bunu gururuna yediremeyip reddetmiş (Helal adama, severdim zaten). Bunun üstüne GS tekrar 1.2m dolara çıkararak ücretini tatlıya bağlamış işi. Gitse Plysmouthtan 1.6m$ alıyodu yıllık... Neyse en azından onu elde tuttuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 helal olsun mondi'yi hep severdim zaten ribery gibi çıkmadı.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Nasıl olsa ödemiyolar parasını bol keseden çıkmşlar ;)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Sevindim gitmediğine.. O yokken kim kapalı köşeden gol yiyecek, topa eliyle değil de tüm vücuduyla atlayacak, gol atmak için orta sahaya kadar gelecek, sonra orta sahadan aşırtma gol yiyecek ve kendi de ağlara girecek (zhaha hangi maçtı o ya, yabancı bi takımlaydı ama).. İyi oldu yani..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yerli genç kaleci gelse mondiden daha çok gol yerdi ama yabancı kontenjanını kaleciye harcamak, iyi dğeil öte yandan gs nin zaten alacağı kaliteli bir yabancı olamayacağından, ne halt yerse yesinler ofli laz hoca mode ....[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 mondragon satıcı olmadığını 2002 yılında kanıtlamıştı hatırlarsanız.ayrıca bizim aykut ile dalga geçenler volkan oynasın diye az konuşmadılar bu sene.nede olsa kendi oyuncuları süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Sen gidipte volkanla aykutu karşılaştırırsan ayıp edersin.. Volkan aykuttan kat kat daha iyidir, hatta rüştünün şu anki halinden bile daha iyidir..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar