hellspe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 çarşamba(yarın)tabiki...[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace: :tebrikz: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Yer:Taksim Bulusulacak yer:Gs Lisesinin onu Saat:14:00 Gelecekler: -ben -trgdy -custodem -ucanadam -elvyn -Madafaka -Bivrip[gelmeme ihtimali var] -sturm -solonor -sheref -vesmor -mandoo[gelmicek ama son dakkaya kdr bekliyelm] başka gelipte listede ismi olmayan bana bildirsin son durum bu arkdaşkar gelemicek olanlarda bildirsin bana cıkarym listeden....[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace: [Bu mesaj hellspe tarafından 21 Haziran 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Fistan, 20 Haziran 2005 01:06 tarihinde demiş ki: bende geliyorum Kenefe bak nasıl sallıo =)[signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya beyler bugün bişiler yapalımmı harbi tüm arkadaşlarım sattı hadi paticik hızlı düşünün kadıköyde buluşalım kokoreç vs bişiler yaparız hadi!![signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 abi naptın ya şimdi çaırma yarına paraları klamaz zati olmus saat 1 nereye kadıkoye gidion bulusma fln :)[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya bişi dicem gs lise onu kotu diilmi bulusma için?[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 piyasa yaparsınız[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ne alaka bence gayet gzl bi yer[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Burger King önü klasiktir aslında eheh. Fazla içeri girmeden beraber yürürüz hem. Geleceklerden msnleri alalım ki tiplerimizi görelim tanıyalım. Açıklasınlar bak böyle böyle kare sakalım olacak diye. [email protected][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 [email protected] bencede burger onu hatta heykel daha ii[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 [email protected][signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Serefsiz bellow gelmiosa belki ben gelirim[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back [Bu mesaj Bodrack tarafından 21 Haziran 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bellow gelmıo gel sen :)[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yoo gleiyorum hatta hepinizi seviyorum[signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli eşeklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum... Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 puhahaha bişi dicem şimdi gs onundemi burger onundemi heykelin ordamı buluscaz?[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya bence gemilerin orda bulusalim.[signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli eşeklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum... Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Yer: Taksim Bulusulacak yer: - Burger King - (İtirazı olan mantıklı olmak şartıyla istediği mekanı neden daha mantıklı olduğunu açıklayarak önerebilir) - Saat:14:00 Gelecekler: -ben -trgdy -CusTodeM -ucanadam -helspe -Madafaka -Bivrip -Sturm -Solonor -sheref -vesmor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: geffen, 20 Haziran 2005 01:13 tarihinde demiş ki: Bunun daha ilginç türevleri de çıkar yakında. Paticik seyyat satıcıdan mısır yeme buluşması gibi koptum muaha[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 beyler beni beklemeyin ben gelirsem gelirim belki :D belki bi de +1 getiririm[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. [Bu mesaj Bivrip tarafından 21 Haziran 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 GELEN HERKEZE DUYURULUR BULUŞMA SAAtİ SAAT 14:00 VE BULUŞMA MEKANI TAKSİM BURGER KİNG ÖNÜDÜR[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace: [Bu mesaj hellspe tarafından 21 Haziran 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 gelen kişilerin yaş ortalaması kurtarırsa bikaç tana de bira içelim yemekden sonra iyi gider :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sanmiyorum kurtarcagini aslinda tantuni yerine ordaki balikçilara gitsek :P gerçi oda çok para yaa :D sheref senle ben içeriz :D biralari aliriz iki tanede kiz bunnar izlesinler :P[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 tmm bellow gel kesin ortam yapalım 2 dakkada :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Off ben bi dersten geçiyorum, diğer dersten kaldığımı öğreniyorum. Bu kabus ne zaman bitecek![signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 biz tantuniyi yiyince.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar