Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fruko buz

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Fruko'nun yeni tadı oluyo bu arkadaş.

Demin denedim supermiş, coca cola falan yalan oldu bunun yanında, tabı bunda sıfır derecede içememinde etksi olabilir.

Bence denedin herkezin tatması gereken bi tat, keşke sınırlı sayıda falan olmasaydı.

Edit: bu arada reklamıda baya guzel
[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Cuce tarafından 13 Haziran 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hiç içmedim bilmiyorum ama eğer dediğin gibi güzel bir şey ise sınırlı sayı artar yani...
adamlar biz daha fazla para kazanmayacağız demezler heralde..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal..
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Tabı muhtemelen patlama olursa sınırlı sayı durumunu kaldırlar, ama o kadar ciddi bi patlaam olucakmı belli değil.

Bide bu urunu sadece yaz aylarında cıkartaram popularıtesini koruma gibi bi politika izliyebilirler, mesela öle olursa kıl olurum =)[signature][hline]
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Ewt arkadaşlar Suanda Cakojukla Fruko buz u denemekteyiz Denerken nane tadından aklımıza ajdar geldi ve fruko buz a Reklam projesini koymus bulunuyoruz :D Ellinde fruko buz ile ajdar otururken hmm nane diyerek baslıyor ve arkasından nane nane nanee nannannananee fllnn kopu hauhau suan yıkıldık burda reklamın telif hakları elimizde :]frukoyu nun üretici sirketine ulasmaya calısmaktayız müsteri hizmetlerini arıcaktık kntr gitmesin die arıyamıoruz kntr yok cağrı attık aramalarını bekliyoruz :D hahaha baya makara oldu reklam girişimindeyiz yakında tvde görürseniz sasmayın[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Sosyal ağlarda paylaş

Reklamında beckham'ın oynadığı şeyden hayır gelmez.

Ole renge menge kanma artkadaş mavı kırmızı bozmasına zının tadını, Babalar gibi fruko iç fruko buuuuuuzzzzz ottuz iki dişşşe kemmaaaan caldırrrrrr, ottuz ikki dişşe kemmaaaan.[signature][hline]
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 13 Haziran 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
Ya ben mi yanlış duydum, reklamın sloganı "İçmeyin donarsınız" mı ?

Ya adamlar akıllı tabi.Yurdum insanının zıtlık psikolojisini köşeyi dönmek için kullanıcaklar.Malum işte Türküz,Doğruyuz, ne denirse tersini yaparız ilkesinden yola çıkarak yapılmış gayet akıllıca bir reklam kampanyası.

Yakında şöyle reklamlarda çıkabilir:
İçmek tehlikeli ve yasaktır
Çocuklardan uzak tutunuz
İçmeyin, zehirlidir ölürsünüz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...