Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Fruko'nun yeni tadı oluyo bu arkadaş. Demin denedim supermiş, coca cola falan yalan oldu bunun yanında, tabı bunda sıfır derecede içememinde etksi olabilir. Bence denedin herkezin tatması gereken bi tat, keşke sınırlı sayıda falan olmasaydı. Edit: bu arada reklamıda baya guzel [signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Cuce tarafından 13 Haziran 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hiç içmedim bilmiyorum ama eğer dediğin gibi güzel bir şey ise sınırlı sayı artar yani... adamlar biz daha fazla para kazanmayacağız demezler heralde..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Tabı muhtemelen patlama olursa sınırlı sayı durumunu kaldırlar, ama o kadar ciddi bi patlaam olucakmı belli değil. Bide bu urunu sadece yaz aylarında cıkartaram popularıtesini koruma gibi bi politika izliyebilirler, mesela öle olursa kıl olurum =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 nie sınırlı sayı? :p bnce dikkat çekmek için.. başka bi nedeni yok[signature][hline] =o= ='o'= (='o'=) /_/ (='o'=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 kaç para bu fruko? geçen sene frukoların 500ml si 500bin lira idi. şimdi ne kadara satılıyor?[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ewt arkadaşlar Suanda Cakojukla Fruko buz u denemekteyiz Denerken nane tadından aklımıza ajdar geldi ve fruko buz a Reklam projesini koymus bulunuyoruz :D Ellinde fruko buz ile ajdar otururken hmm nane diyerek baslıyor ve arkasından nane nane nanee nannannananee fllnn kopu hauhau suan yıkıldık burda reklamın telif hakları elimizde :]frukoyu nun üretici sirketine ulasmaya calısmaktayız müsteri hizmetlerini arıcaktık kntr gitmesin die arıyamıoruz kntr yok cağrı attık aramalarını bekliyoruz :D hahaha baya makara oldu reklam girişimindeyiz yakında tvde görürseniz sasmayın[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 dışarı çıkıcam birazdan , bi deniyim...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 fruko buz güzel bişeyde nasıl bişey bu anlatmicakmısınız?[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bu buz naneli olanı sanırım? pek bir farkı yok normal fruko ile. içtikten sonra biraz nane tadı kalıp,ferahlatıyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 aslında baya fark var ya, fruko ya yakın bi tadı var ama limon yerine nane kullnıldığı için, agız dan genze kadar ikinci yuduma kadar kalan bi serinlik birakıyo, hoş bi duygu.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben hiç bir yerde bulamadım fruko buz u :([signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Fruko'nun içine buz atmışl.. neyse.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 denemek lasım ... ee deniyim o zaman bi ==)[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bakkala gideyim bakalım varmı burda[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ya ben mi yanlış duydum, reklamın sloganı "İçmeyin donarsınız" mı ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan [Bu mesaj Spidee tarafından 13 Haziran 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Garip bişey valla.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Spidee, 13 Haziran 2005 19:13 tarihinde demiş ki: Ya ben mi yanlış duydum, reklamın sloganı "İçmeyin donarsınız" mı ? 0ne bea ahaum İÇmeyin donarsınız ehue tamam içmeyiz :D[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 tek kelimeyle süper. eve bi kasa almayı düşünüyorum. sınırlı üretim yazıyo üstünde...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 *meraklanır*[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
everlasting Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 votkayla güzel gidebilir.[signature][hline]the souls of heaven are stars at night. they will guide us on our way, until we meet again another day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 nerde satılıyo bu ? buralarda bulamadım bi türlü[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben de çok merak ettim tadacaım şeyler 2 oldu pepsi blue bi de bu[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben sevmedim ya..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Reklamında beckham'ın oynadığı şeyden hayır gelmez. Ole renge menge kanma artkadaş mavı kırmızı bozmasına zının tadını, Babalar gibi fruko iç fruko buuuuuuzzzzz ottuz iki dişşşe kemmaaaan caldırrrrrr, ottuz ikki dişşe kemmaaaan.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Spidee, 13 Haziran 2005 19:13 tarihinde demiş ki: Ya ben mi yanlış duydum, reklamın sloganı "İçmeyin donarsınız" mı ? Ya adamlar akıllı tabi.Yurdum insanının zıtlık psikolojisini köşeyi dönmek için kullanıcaklar.Malum işte Türküz,Doğruyuz, ne denirse tersini yaparız ilkesinden yola çıkarak yapılmış gayet akıllıca bir reklam kampanyası. Yakında şöyle reklamlarda çıkabilir: İçmek tehlikeli ve yasaktır Çocuklardan uzak tutunuz İçmeyin, zehirlidir ölürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar