ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Her lvl 40 üstü casterin hayalii 20 stamina 10 int veren robe of the lich... evet bu robe için bir kaç kere RFD ye gittim ama zaten bu robeyi bir kere düşürdüm ondada -1- ataak tarihe geçtim.. neyse asıl hikaye şu.. dün gece Yine zar zor bir party toplayarak Rob of the Lich düşürürüz diye RFD ye gittik.. neyse her bölümü karış karış dolaştık.. ve summoner ı kestiğimizde gerçektende robe of the lich düşmüştü.. benim haricimde 1 mage daha vardı.. Roll yaptık.. o 35 bense 40 üstü bişi attım.. fakat aniden bilgisayar kapandı.. bir anda ablamı gördüm.. meğer prize ütü takıyormuş.. şimdi siz söyleyin ??? bu yaşta abla katilimi olim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 adamlar pass yaptıysa çabuk bi şekilde sen oyundan çıkmadan senin çantana düşmüş olabilir. 20sn içinde karakterin çıkıyor oyundan. ehe kötü bi durum tabi ben rfk'ya corpsemaker denen baltayı çıkarmak için 6 defa giridm warrior karakterim ile bi kere ible düşmedi adi yaratik.mage ile 2 defa girdim ikisinde de düştü balta. uyuz oldum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Oguzcum bundan sonra ütü günleri ins. yapma sende:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 haa bu arada 107 kişi sıra bekledikten sonra oyuna girdim ve instancede idim.. Hemen invertory e baktım.. ve o ... o orad idi.. .. bende pvp modunu disable yaptım.. ablamı dış odaya dogru gonderdim.. ve artık odada ütüyü yasakladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sen en azından düştügünü görmüşsün ben zamanında kac run yapmıstım robe icin düsmemisti bende ugrasmamıstım sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yok ben 2 gere gordum.. zaten 3 kere gittim :D şanslıyım yani.. 1. düşüsüde 1 attım :D 2. düşüsünde ablam sağolsun :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 AGP demişlerdir sen roll yapıp kazanınca ve oyundan istemeden çıkınca. Aldı Gitti Pezevenk hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Absolut, 20 Haziran 2005 17:03 tarihinde demiş ki: AGP demişlerdir haha süpermiş :D[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bugün robes of the lich'in yerine 15 stam 15 int veren bi tunic aldım. stamina saks. undead wear daha da saks :p kokuyodu bre.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 robe of the lich kırmızı mı mor mu ne bi robe var eğer o ise inanılmaz sexy, kesinlikle edinmeliyim ehe.[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 8 kere girdim 6 sında dagger düştü 1 inde plate helm düştü birinde robe düştü onuda alamadım...robe u alamadıktan sora artık grubu hep kendm kuruorm cloth weaver almıorm hehe =Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar