Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüyamda gördüğüm kıza aşık oldum

Seregwethrin

Öne çıkan mesajlar

Var mı böyle bişiy ya? İnsan rüyasında gördüğü kıza aşık olabilir mi ki? Oldu wallahi.

Kızı gördüm böyle üstünde bodyler vardı sıkı sıkı saçları uzunca süperdiii =).

Artık uyku sürelerimi arttıracam belki bidaha görürüm eheheh

[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
PHP CodeMaster

Sosyal ağlarda paylaş

*!kristal topuna bakar*
görüyoruuum.... görüyoruuuuuum......
rüyandaki kızla tanışacak daha sonra "şöyle oldu böyle oldu diye buraya konu açacaksıııın.....[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
kaleidoscop: çiçek dürbünü. hani bööle bakarsınız rengarenktir falan. hoş alet
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gimli, 19 Haziran 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
Tabiri caizse azmissin sen.

Geçer yakında

ahyahah +1[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

su ana kadar çiktiklarimdan 2 sini tanimadan rüyamda gördüm. Ilkini 2 gece üst üste görmüstüm. Lucid dreaming,astral seheyat yapabiliyorum telepati felen baya gelismis bende ondan yani:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gimli, 19 Haziran 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
Tabiri caizse azmissin sen.

Geçer yakında

Kızla yatmıyodum ki :). Sadece böyle geziyorduk. O beni bi yere götürüyodu. Çok karışık bi rüya, rüyanın en sonunda çıkmıştı kız. Aaaah ahh uyyım ben neyse :-P

Aşık oldum aşık :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
PHP CodeMaster
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamish, 19 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
su ana kadar çiktiklarimdan 2 sini tanimadan rüyamda gördüm. Ilkini 2 gece üst üste görmüstüm. Lucid dreaming,astral seheyat yapabiliyorum telepati felen baya gelismis bende ondan yani:)

abi bence sen okulda yada herangi bi yede bu kizlari gormussundur farkinda olmadan,bilinç altina girmistir o yuzdende ruyada gormussundur...
Seregwethrin kardes cok uyuman biseyi deistirmes hatta ruya gorme sansin dusebilir,cunku insan agir uyuyunca ruya goremez hafif uykuda gorur.
sole bi taktik weriyim; sabah kalkmadan once "bi 5 dk daha " diyip bi kac kere ertelersinizzya en cok orda ruya gorulur cunku cok hafif uykulardir wede kendinizi uyumamaya sartlandirirsiniz "gec kalcam" diye o yuzden hafif olur o uykular.o aralarda dene rüya gormeyi
yada en basitinden gece "kiçin açik" yat :D eheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi kız görmüştüm rüyamda, 2 sene önce mi ne. kısa kızıl saçlı, beyaz tenliydi. sinemaya gidiyoduk, sonra bişeyler oluyodu, koşuyoduk, ben kaçıyodum, bi fabrika vardı filan. sonra sinemaya geri dönüyodum, kız hala aynı yerde oturuyodu. gidip oturmuştum yanına. uyandım sonra. ilginçti.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 19 Haziran 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
ben bi kız görmüştüm rüyamda, 2 sene önce mi ne. kısa kızıl saçlı, beyaz tenliydi. sinemaya gidiyoduk, sonra bişeyler oluyodu, koşuyoduk, ben kaçıyodum, bi fabrika vardı filan. sonra sinemaya geri dönüyodum, kız hala aynı yerde oturuyodu. gidip oturmuştum yanına. uyandım sonra. ilginçti.

Ilginç, yılan hikayesiyle tarihleri de tutuyor bak.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 19 Haziran 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
ben bi kız görmüştüm rüyamda, 2 sene önce mi ne. kısa kızıl saçlı, beyaz tenliydi. sinemaya gidiyoduk, sonra bişeyler oluyodu, koşuyoduk, ben kaçıyodum, bi fabrika vardı filan. sonra sinemaya geri dönüyodum, kız hala aynı yerde oturuyodu. gidip oturmuştum yanına. uyandım sonra. ilginçti.

Rüyayı hala hatırlıyon yani? Baya etki etmiş :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
PHP CodeMaster
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslında o kızı söylemedim ama kız benim 8. sınıfta sınıfta bi arkadaştı. Yani tam olarak o değil tabi burada daha bi güzeldi :).

Nası diyim böyle daha bi çekici filan. Rüya zaten acayipti :). Önce kızı görüyom sonra kız beni biyerlere götürüyo alışveriş yapıyo etraf insanlar dolu hava yağmurlu ama kızın peşini bırakmıyom sonra kız baya döküntü bi eve girmek istiyo orda ayrılıyoz. Nie bilmiom rüyamda ayrılırken hiçbi korku duymadım ama ayrıldıktan sonra iiki ayrılmışım dedim uyantıktan sonra keşke ayrılmasaydım dedim :)

İşte bide fazla pop takılmanın zararları. Kız yukardaki kişilik ile birleşince sabahtan beri hala aklımda yahu.

Yinede doğrusunu söylemek gerekirse aklıma şu takıldı bugün. O kızı arayıp bulmalı mıyım ki? Nerden başlasam aramaya :S[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
PHP CodeMaster

Sosyal ağlarda paylaş

said:
tashmoo, 19 Haziran 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
said:
Hamish, 19 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
su ana kadar çiktiklarimdan 2 sini tanimadan rüyamda gördüm. Ilkini 2 gece üst üste görmüstüm. Lucid dreaming,astral seheyat yapabiliyorum telepati felen baya gelismis bende ondan yani:)

abi bence sen okulda yada herangi bi yede bu kizlari gormussundur farkinda olmadan,bilinç altina girmistir o yuzdende ruyada gormussundur...
Seregwethrin kardes cok uyuman biseyi deistirmes hatta ruya gorme sansin dusebilir,cunku insan agir uyuyunca ruya goremez hafif uykuda gorur.
sole bi taktik weriyim; sabah kalkmadan once "bi 5 dk daha " diyip bi kac kere ertelersinizzya en cok orda ruya gorulur cunku cok hafif uykulardir wede kendinizi uyumamaya sartlandirirsiniz "gec kalcam" diye o yuzden hafif olur o uykular.o aralarda dene rüya gormeyi
yada en basitinden gece "kiçin açik" yat :D eheuhe

2.cisi olabilirde ilkini ingiltereye gitmeden önce görmü_tüm kiz rus önceden görme ihtimalim yok...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

kız arkadaşımı hiç rüyamda görmemiştim ayrılmadan 1 gün önce rüyamda karanlık bi odada yüzü duvara dönmüş bakıyordu ne yapıyosun dedim senden ayrılamam dedi ne oldu ne ayrılması dedim seni kaybtmekten korkuyorum dedi.saçmalama yüzünü dön bana dedim döndü birbirimize sarıldık o hiç bırakmıyordu bu son sarılışımız diyordu durmadan lütfen beni unut diyordu bende unut deme bana unutamam seni diyordum.yarın her şey farklı olacak dedi.bu kadar yetr kendine gel dedim ağlıyordu .sonra o duvara yürümeye başladı dur nere gidiyosun dedim o duvarın içinde kayboldu. uyabdığımda gözlerimden yaşlar akıyordu ama ağlamıyordum .kalktım hemen onu aradım ulaşılamıyor.1 gün sonra ayrıldık.sebebini hala hatırlamıyorum.ve hayatım boyunca tek sevdiğim kızın o olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum 2 ay önce''unutamıyorum''yazan bi mektup aldım ne bi kızla çıkabiliyorum ne de evlilik o da aynı durumda zannedersem ankaralı o evden kaçtım onu aramaya 1 hafta aradım ama yok bulamadım.ve hala aşığım.nereye kadar sürecek bilmiyorum ne kadar acı çektiğimi sölememe gerek yok zannedersem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...