Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Var mı böyle bişiy ya? İnsan rüyasında gördüğü kıza aşık olabilir mi ki? Oldu wallahi. Kızı gördüm böyle üstünde bodyler vardı sıkı sıkı saçları uzunca süperdiii =). Artık uyku sürelerimi arttıracam belki bidaha görürüm eheheh[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı[email protected]PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Git uyu :-P[signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 [signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı[email protected]PHP CodeMaster[Bu mesaj Seregwethrin tarafından 19 Haziran 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 o kızla tanışçaksın , evlenceksin ve boy boy çocuklarınız olucak :P ben de televizyonda Çağatay Yollarda programında gördüğüm bi kıza aşık olmuştum , Hırvatlar çok güzel oluyo yahu :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 *!kristal topuna bakar* görüyoruuum.... görüyoruuuuuum...... rüyandaki kızla tanışacak daha sonra "şöyle oldu böyle oldu diye buraya konu açacaksıııın.....[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. kaleidoscop: çiçek dürbünü. hani bööle bakarsınız rengarenktir falan. hoş alet bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Tabiri caizse azmissin sen. Geçer yakında[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Gimli, 19 Haziran 2005 16:45 tarihinde demiş ki: Tabiri caizse azmissin sen. Geçer yakında ahyahah +1[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 su ana kadar çiktiklarimdan 2 sini tanimadan rüyamda gördüm. Ilkini 2 gece üst üste görmüstüm. Lucid dreaming,astral seheyat yapabiliyorum telepati felen baya gelismis bende ondan yani:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Gimli, 19 Haziran 2005 16:45 tarihinde demiş ki: Tabiri caizse azmissin sen. Geçer yakında Kızla yatmıyodum ki :). Sadece böyle geziyorduk. O beni bi yere götürüyodu. Çok karışık bi rüya, rüyanın en sonunda çıkmıştı kız. Aaaah ahh uyyım ben neyse :-P Aşık oldum aşık :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Hamish, 19 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki: su ana kadar çiktiklarimdan 2 sini tanimadan rüyamda gördüm. Ilkini 2 gece üst üste görmüstüm. Lucid dreaming,astral seheyat yapabiliyorum telepati felen baya gelismis bende ondan yani:) abi bence sen okulda yada herangi bi yede bu kizlari gormussundur farkinda olmadan,bilinç altina girmistir o yuzdende ruyada gormussundur... Seregwethrin kardes cok uyuman biseyi deistirmes hatta ruya gorme sansin dusebilir,cunku insan agir uyuyunca ruya goremez hafif uykuda gorur. sole bi taktik weriyim; sabah kalkmadan once "bi 5 dk daha " diyip bi kac kere ertelersinizzya en cok orda ruya gorulur cunku cok hafif uykulardir wede kendinizi uyumamaya sartlandirirsiniz "gec kalcam" diye o yuzden hafif olur o uykular.o aralarda dene rüya gormeyi yada en basitinden gece "kiçin açik" yat :D eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 asosyal olma dikkat et[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bence sen aşk'a aşiksin .....[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b] [Bu mesaj vaniLLe tarafından 19 Haziran 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yorumlarınız dehşet teşekkürler :-P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 avucuna saldir gecer :)[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben bi kız görmüştüm rüyamda, 2 sene önce mi ne. kısa kızıl saçlı, beyaz tenliydi. sinemaya gidiyoduk, sonra bişeyler oluyodu, koşuyoduk, ben kaçıyodum, bi fabrika vardı filan. sonra sinemaya geri dönüyodum, kız hala aynı yerde oturuyodu. gidip oturmuştum yanına. uyandım sonra. ilginçti.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bi kere banada olmuştu.böle kalbim baya hızlı bi şekilde atıodu uyandıgımda bide midem bulanıodu :) ama 1 saat sora etkisinden kurtuldum tabi hala o kıza aşık degilim :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yorum yok sana iyi uykular bol kızlı ruyalar.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Saeros, 19 Haziran 2005 20:01 tarihinde demiş ki: ben bi kız görmüştüm rüyamda, 2 sene önce mi ne. kısa kızıl saçlı, beyaz tenliydi. sinemaya gidiyoduk, sonra bişeyler oluyodu, koşuyoduk, ben kaçıyodum, bi fabrika vardı filan. sonra sinemaya geri dönüyodum, kız hala aynı yerde oturuyodu. gidip oturmuştum yanına. uyandım sonra. ilginçti. Ilginç, yılan hikayesiyle tarihleri de tutuyor bak.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Saeros, 19 Haziran 2005 20:01 tarihinde demiş ki: ben bi kız görmüştüm rüyamda, 2 sene önce mi ne. kısa kızıl saçlı, beyaz tenliydi. sinemaya gidiyoduk, sonra bişeyler oluyodu, koşuyoduk, ben kaçıyodum, bi fabrika vardı filan. sonra sinemaya geri dönüyodum, kız hala aynı yerde oturuyodu. gidip oturmuştum yanına. uyandım sonra. ilginçti. Rüyayı hala hatırlıyon yani? Baya etki etmiş :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bakarsın bi gün görüverirsin ;)[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kız değil o fredy seni kandırıo 1 2 fredy geldi 3 4 kapıyı ört ...[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 banada olmustur bu olay zamanında ruyamdakı kıza asık olma seysi ilginc bi durumdur[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ya aslında o kızı söylemedim ama kız benim 8. sınıfta sınıfta bi arkadaştı. Yani tam olarak o değil tabi burada daha bi güzeldi :). Nası diyim böyle daha bi çekici filan. Rüya zaten acayipti :). Önce kızı görüyom sonra kız beni biyerlere götürüyo alışveriş yapıyo etraf insanlar dolu hava yağmurlu ama kızın peşini bırakmıyom sonra kız baya döküntü bi eve girmek istiyo orda ayrılıyoz. Nie bilmiom rüyamda ayrılırken hiçbi korku duymadım ama ayrıldıktan sonra iiki ayrılmışım dedim uyantıktan sonra keşke ayrılmasaydım dedim :) İşte bide fazla pop takılmanın zararları. Kız yukardaki kişilik ile birleşince sabahtan beri hala aklımda yahu. Yinede doğrusunu söylemek gerekirse aklıma şu takıldı bugün. O kızı arayıp bulmalı mıyım ki? Nerden başlasam aramaya :S[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı[email protected]PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: tashmoo, 19 Haziran 2005 18:16 tarihinde demiş ki: said: Hamish, 19 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki: su ana kadar çiktiklarimdan 2 sini tanimadan rüyamda gördüm. Ilkini 2 gece üst üste görmüstüm. Lucid dreaming,astral seheyat yapabiliyorum telepati felen baya gelismis bende ondan yani:) abi bence sen okulda yada herangi bi yede bu kizlari gormussundur farkinda olmadan,bilinç altina girmistir o yuzdende ruyada gormussundur... Seregwethrin kardes cok uyuman biseyi deistirmes hatta ruya gorme sansin dusebilir,cunku insan agir uyuyunca ruya goremez hafif uykuda gorur. sole bi taktik weriyim; sabah kalkmadan once "bi 5 dk daha " diyip bi kac kere ertelersinizzya en cok orda ruya gorulur cunku cok hafif uykulardir wede kendinizi uyumamaya sartlandirirsiniz "gec kalcam" diye o yuzden hafif olur o uykular.o aralarda dene rüya gormeyi yada en basitinden gece "kiçin açik" yat :D eheuhe 2.cisi olabilirde ilkini ingiltereye gitmeden önce görmü_tüm kiz rus önceden görme ihtimalim yok...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kız arkadaşımı hiç rüyamda görmemiştim ayrılmadan 1 gün önce rüyamda karanlık bi odada yüzü duvara dönmüş bakıyordu ne yapıyosun dedim senden ayrılamam dedi ne oldu ne ayrılması dedim seni kaybtmekten korkuyorum dedi.saçmalama yüzünü dön bana dedim döndü birbirimize sarıldık o hiç bırakmıyordu bu son sarılışımız diyordu durmadan lütfen beni unut diyordu bende unut deme bana unutamam seni diyordum.yarın her şey farklı olacak dedi.bu kadar yetr kendine gel dedim ağlıyordu .sonra o duvara yürümeye başladı dur nere gidiyosun dedim o duvarın içinde kayboldu. uyabdığımda gözlerimden yaşlar akıyordu ama ağlamıyordum .kalktım hemen onu aradım ulaşılamıyor.1 gün sonra ayrıldık.sebebini hala hatırlamıyorum.ve hayatım boyunca tek sevdiğim kızın o olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum 2 ay önce''unutamıyorum''yazan bi mektup aldım ne bi kızla çıkabiliyorum ne de evlilik o da aynı durumda zannedersem ankaralı o evden kaçtım onu aramaya 1 hafta aradım ama yok bulamadım.ve hala aşığım.nereye kadar sürecek bilmiyorum ne kadar acı çektiğimi sölememe gerek yok zannedersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar