Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Arkadaşlar süper bi çözüm buldum daha doğrusu örendim.Burayada yazayım dedim millet faydalanır ararlarsa falan die. Yapmanız gereken tek şey bildiğiniz yumurtanın akını bolcana yedirerek sivilceli bölgeye sürmek.Öle bi kurutuyo ki öle böle diil yani.3 haftadır gecmeyen sivilcemi 1.5 günde söndürdü.Şimdi son kalan sivilceme sürdüm resmen kurutuyo bence bi deneyin ehe..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 iz falan kalmasın sonra yüzünde?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 3 kere sıkılmış bi sivilce olarak onda azda olsa ufak bi iz kaldı. Ama normal bi sivilcede uygularsan hiçte iz kalmaz. Zaten kurutma amaçlı bi sürü ilaç var piyasada cleosin t falan onuda denedim ama pek bi yararı olmadı son anda imdadıma yetişti bu yumurta hehe hissediyosun zaten havayla temasını kesiyo sivilcenin.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 haha kocakadin ilaci olmus o... ilac bile diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ya elmacık kemiğimin az altında hayatımda ilk defa(bu arada yaş 21) böööle kafam kadar bi şişlik oluştu arkadaşlarımda olurdu tırsardım başıma geldi belki denerim saol[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yumurta akı geçiriyor demek..Peki bu sıcakta kokmaz mı yüzümüz? Bir de su sinek ısırıkları icin bise önersen, makbule geçecek! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ehehe zaten gezerken ortamda sürmeyin bence parlıyo üstüne sürdüğünüz bölgede uyumadan once sürün sabah inikleşecek sonra geçicek zaten bi süre sonra.. ısırıklar ıcın cozum bılmıyorum bulursam solerım ehehe ıyhs kaşıntısıda beterdir onun hiç sefmem nese..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Maedhros =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 cleosin t filan hikaye bildiğin :D[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani.. Konuyu okumadan bu mesajı okumayın diye bir tavsiyede bulunayım ben de.yoksa cok kotu anlamlar cıkıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sinek ısırıgı olan yere buz koy veya küp şeker i hafif ıslat üstüne bastır kaşıntıyı geçirmesi için kolonya dök[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: mrproblem, 20 Haziran 2005 09:38 tarihinde demiş ki: said: Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani.. Konuyu okumadan bu mesajı okumayın diye bir tavsiyede bulunayım ben de.yoksa cok kotu anlamlar cıkıyor.. :D[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: mrproblem, 20 Haziran 2005 09:38 tarihinde demiş ki: said: Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani.. Konuyu okumadan bu mesajı okumayın diye bir tavsiyede bulunayım ben de.yoksa cok kotu anlamlar cıkıyor.. :D:D:D[signature][hline]herkes buraya bişeyler yazıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Dwinz, 20 Haziran 2005 13:17 tarihinde demiş ki: said: mrproblem, 20 Haziran 2005 09:38 tarihinde demiş ki: said: Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani.. Konuyu okumadan bu mesajı okumayın diye bir tavsiyede bulunayım ben de.yoksa cok kotu anlamlar cıkıyor.. Muahahahhahahahahhah Bende bunu gördüm ilk açtığımda Nası yaaaa diye bi afalladım önce... Puahahhahahahahah "Nası emiyo bi bilsen!" "kocakarı" puahhahah Çok güldüm :D [Bu mesaj dasaaa tarafından 20 Haziran 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seperate Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sinek ısırılan yere kızgın iğne batır,birşey akacaktır daha sonra kolonya sür hemen geçer[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yellowdream Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Seperate, 20 Haziran 2005 13:21 tarihinde demiş ki: sinek ısırılan yere kızgın iğne batır,birşey akacaktır daha sonra kolonya sür hemen geçer walla ne diyim bilmem ama bu yöntemi uygulayacağıma sabaha kadar kolonya döküp kaşınmayı tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… paspatur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: einsof_totor23, 20 Eylül 2004 00:53 tarihinde demiş ki: millet söyler inanmayız daha doğrusu inanmak istemeyiz,belki de saçma gelir.Ama bu benim için kesin geçerli çok denedim çünkü belki senin içinde çözüm olur.oda şu; UFAKLIKLA VEDALAŞ!!! :-( +1[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Horrible Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bu arada sivilce geçirmek için ballı limonu yüzünüze sürün yarım saat bekleyip yıkayın :) (cildiniz bebeksi bi yumuşaklığa kavuşacaktır :) ) Ayrıca yoğurtlu limonuda sürüp yarım saat bekleyip yıkaya bilirsiniz...Acaip kaşınıo yüzünüz ama etkili :) haftada bi bu maskeyi yaparsanız ii olur :) Denenmiştir![signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 o yumurta akını şapla karıştırıp sürmen daha etkili olur. sürün ama yemeyin. birsürü arkadaşım onla geçirdi sivilcesini benim biraz "hayvani" oldugu için o kadar etki etmedi.[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mix Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: kabataslak, 20 Haziran 2005 02:29 tarihinde demiş ki: Yumurta akı geçiriyor demek..Peki bu sıcakta kokmaz mı yüzümüz? Bir de su sinek ısırıkları icin bise önersen, makbule geçecek! :) onun içinde ben önereyim. dalga geçiyorum sanma sakın garip gelebilir:) ısırılan yeri yala. bi süre daha kasınıcaktır ama sonra gittikce azalıcak ve biticek. önemli olan nokta ısırık yalanmışken kaşımamak[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gilean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ahaha süper..millet kurtuluşu doğada bulmuş=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 alternatif tıp =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 konunun nerdeyse suyu cıkmıs hahe[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bu ıslak mendiller varya onlar çok güzel temizliyo sivilceleri ya. 1 günde insan farkediyor. Yüzü sürekli temiz tutunca sivilceler gidio. Ama içi iltihap kaplı sarı sivilceler gitmiyo onlar için yumurta çözüm olabilir :[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sinek ısırılan yere kızgın iğne batır,birşey akacaktır daha sonra kolonya sür hemen geçer[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Seperate, 20 Haziran 2005 13:21 tarihinde demiş ki: sinek ısırılan yere kızgın iğne batır,birşey akacaktır daha sonra kolonya sür hemen geçer walla ne diyim bilmem ama bu yöntemi uygulayacağıma sabaha kadar kolonya döküp kaşınmayı tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: einsof_totor23, 20 Eylül 2004 00:53 tarihinde demiş ki: millet söyler inanmayız daha doğrusu inanmak istemeyiz,belki de saçma gelir.Ama bu benim için kesin geçerli çok denedim çünkü belki senin içinde çözüm olur.oda şu; UFAKLIKLA VEDALAŞ!!! :-( +1[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bu arada sivilce geçirmek için ballı limonu yüzünüze sürün yarım saat bekleyip yıkayın :) (cildiniz bebeksi bi yumuşaklığa kavuşacaktır :) ) Ayrıca yoğurtlu limonuda sürüp yarım saat bekleyip yıkaya bilirsiniz...Acaip kaşınıo yüzünüz ama etkili :) haftada bi bu maskeyi yaparsanız ii olur :) Denenmiştir![signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 o yumurta akını şapla karıştırıp sürmen daha etkili olur. sürün ama yemeyin. birsürü arkadaşım onla geçirdi sivilcesini benim biraz "hayvani" oldugu için o kadar etki etmedi.[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: kabataslak, 20 Haziran 2005 02:29 tarihinde demiş ki: Yumurta akı geçiriyor demek..Peki bu sıcakta kokmaz mı yüzümüz? Bir de su sinek ısırıkları icin bise önersen, makbule geçecek! :) onun içinde ben önereyim. dalga geçiyorum sanma sakın garip gelebilir:) ısırılan yeri yala. bi süre daha kasınıcaktır ama sonra gittikce azalıcak ve biticek. önemli olan nokta ısırık yalanmışken kaşımamak[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ahaha süper..millet kurtuluşu doğada bulmuş=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 alternatif tıp =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 konunun nerdeyse suyu cıkmıs hahe[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bu ıslak mendiller varya onlar çok güzel temizliyo sivilceleri ya. 1 günde insan farkediyor. Yüzü sürekli temiz tutunca sivilceler gidio. Ama içi iltihap kaplı sarı sivilceler gitmiyo onlar için yumurta çözüm olabilir :[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar