b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 arkadaşlar ciddi bi şekilde kolaya bağımlılığım war günde en az 1 litre içmeden duramıorum ve kolayı içerken cidden böle bi haz alıorum kötü bişi mi acep?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 cok kotu :) birtek coca cola yapiyor bunu pepside filan olmuyor cunku coca cola'da koka maddesi oldugu iddaa ediliyor :D[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 iddia edilior deil adı üstünde "Coca" Cola[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 cola yerine fanta iç hem daha fazla şekerli olduğundan çabuk tadına variyosun, 1 bardak bile yetiyor veya sıcakta beklemiş cola turka iç, bidaha kola içmek istemessin ( kendimden biliyorum :) )[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kurtulabiliyosan kurtul derim, gerçekten abartıldığı kadar zararlı çünkü.[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bol bol su iç. Kola içme isteğin geldiği zaman içebildiğin kadar su iç şişene kadar :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben günde 1 ltreden fazla içiyom ya cidden ama mecburuda antalya gibi bi yerde su kola deli gibi tüketicen yoksa kurursun[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: forgiver, 20 Haziran 2005 21:24 tarihinde demiş ki: veya sıcakta beklemiş cola turka iç, bidaha kola içmek istemessin ( kendimden biliyorum :) ) bu iyi fikirmiş :) çok içme ya yazıktır,çoğu zarar işte=)[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: forgiver, 20 Haziran 2005 21:24 tarihinde demiş ki: cola yerine fanta iç hem daha fazla şekerli olduğundan çabuk tadına variyosun, 1 bardak bile yetiyor veya sıcakta beklemiş cola turka iç, bidaha kola içmek istemessin ( kendimden biliyorum :) ) oda eşittir pepsi blue...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 oldukça kötü bişey aslında. bi süre içme ondan sonra zaten eski zevki almazsın, içmek bile istemezsin.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sorun orda zaten bi süre içmemeyi başarmakta :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kendine söz geçiremezsen hiç kimseye geçiremezsin irade meselesi =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 pff aynı sorun bendede var ama ben kola içmiycem dediğim zamanlar kendime 1 şişe şaşal suyu alıyorum bilgisayarın bayında miss gibide gidiyor hani kolayıda aratmıyor pek :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 eskiden aynı durumdaydım o yüzden farklı bir taktik izledim 1 adet büyüğünden vişne suyu(1lt civarı), soda, 1.5 lt lik su, cola yerine bunları tükettim her gün tabi haliyle su dökme işlemi şelale boşaltma işlemine dönüştü ama artık cola midemi bulandırıyo içemiyorum pepsi daha güzel arada onu içiyorum... yada sigara içiyosan camel iç nedense camella beraber cola içemiyodum ben ağzımda rezlaet bir tat bırakıyodu.[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Nihaha Kola içmiyorum ne güzel.Meyve suyu iç ciktir et Kolayı yaramaz kola adama.Alcan antalya sıcağında buz gibi 1.5 2litrelik ayranlardan diklicen YEAH!![signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kolayı yemekle içtiğin sürece mide açısından problem yok önemli olan aç karna içmemek + günde 1 litrede tam bağımlı sayılmaz bence mesela ben günde 1 litre içiyorum ama sadece yemeklerin yanında.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 1 litre ok bişi deilde sen bide hep bilg başındaysan valla dobişko olursun bilmem :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bırak dobişko olmayı çok zararlı ya.. kas kendini abi, ya bırak ya da azalt.. [signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! [Bu mesaj Desolator tarafından 21 Haziran 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bağımlılık başlığını görünce bende arkadaş junky zannettim birden..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 abi en az 1 lt ne yazık ki...[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Aynen ben de bir kola bağımlısı oldum. Önceden bağımlı olanlara kızardım, korktuğum başıma geldi. Yemekte kola içmediğim zaman tıkanıyorum, yemek yiyemiyorum. Çok da su içiyorum ama yemeklerde kolasız olmuyor. Yemek dışında da kola içiyorum. Hatta kola içmek için bişeyler bile yiyorum, o derece :([signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bence dalga gecılmemelı cıdden bagımlıysan kotu..Bır cozum bılsem...[signature][hline]www.sindarin.gen.tr MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 En iyisi eve hiç girmemesi. Alınınca içiyorsun. Pepsi-Cola Turka felan hiç bir işe yaramıyor. Zaten onları alınca içemiyorsun ki, direk Coca Cola istiyorsun. İyi ki sigara içmiyorum yaa, nasıl bırakırdım. :([signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bence de ev durmamaya calıs dısarı cıkk spor yap basket futbol oyna..Sonra eger canın kola cekerse su ıc..Yanı bıraz sabret dayanmaya calıs..Bı sure sora atlacagına ınanıyorum...Kesın bı cozum bılebılseydım keske..[signature][hline]www.sindarin.gen.tr MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Önceden bu kadar içmiyordum. Hatta hiç içemiyordum. Genelde meyve suyu içiyordum ya da gazoz. Şimdi kendime sinir oluyorum. Kiloya davetiye çıkarıyor..Hadi onu geçtim mide kalmıyor insanda.. Ben de bunları bildiğim halde kolaaa diye yanıp tutuşuyorum..Gidip gelip su alıyorum dolaptan! :([signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar