Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağımlılık...

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ciddi bi şekilde kolaya bağımlılığım war günde en az 1 litre içmeden duramıorum ve kolayı içerken cidden böle bi haz alıorum
kötü bişi mi acep?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 20 Haziran 2005 21:24 tarihinde demiş ki:
cola yerine fanta iç hem daha fazla şekerli olduğundan çabuk tadına variyosun, 1 bardak bile yetiyor
veya sıcakta beklemiş cola turka iç, bidaha kola içmek istemessin ( kendimden biliyorum :) )

oda eşittir pepsi blue...[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<

Şebnem Ferah Fan Club
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden aynı durumdaydım o yüzden farklı bir taktik izledim 1 adet büyüğünden vişne suyu(1lt civarı), soda, 1.5 lt lik su, cola yerine bunları tükettim her gün tabi haliyle su dökme işlemi şelale boşaltma işlemine dönüştü ama artık cola midemi bulandırıyo içemiyorum pepsi daha güzel arada onu içiyorum...
yada sigara içiyosan camel iç nedense camella beraber cola içemiyodum ben ağzımda rezlaet bir tat bırakıyodu.[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen ben de bir kola bağımlısı oldum. Önceden bağımlı olanlara kızardım, korktuğum başıma geldi. Yemekte kola içmediğim zaman tıkanıyorum, yemek yiyemiyorum. Çok da su içiyorum ama yemeklerde kolasız olmuyor. Yemek dışında da kola içiyorum. Hatta kola içmek için bişeyler bile yiyorum, o derece :([signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir..

Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

En iyisi eve hiç girmemesi. Alınınca içiyorsun. Pepsi-Cola Turka felan hiç bir işe yaramıyor. Zaten onları alınca içemiyorsun ki, direk Coca Cola istiyorsun. İyi ki sigara içmiyorum yaa, nasıl bırakırdım. :([signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:

bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

Önceden bu kadar içmiyordum. Hatta hiç içemiyordum. Genelde meyve suyu içiyordum ya da gazoz. Şimdi kendime sinir oluyorum.
Kiloya davetiye çıkarıyor..Hadi onu geçtim mide kalmıyor insanda.. Ben de bunları bildiğim halde kolaaa diye yanıp tutuşuyorum..Gidip gelip su alıyorum dolaptan!
:([signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...