Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nokia => 3230 vs. 6680

xaty

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım. İkisinde de bir çok özellik mevcut.

3230'un radyosu olması çok iyi. Fiyatı da 6680'e göre çok daha uygun.

6680'in görüntülü konuşma yapabilme özelliği var, ama bu özellik benim hiç mi hiç işime yaramaz. Sanırım fiyatı çift kamera olduğu için bu kadar yüksek. Ayrıca radyo da yok bu telefonda sanırım.

Bu iki telefon hakkındaki görüşlerinizi, tecrübelerinizi, duyduklarınızı bekliyorum. Sizce hangisini almalıyım?

edit: 3230'un kamerasında sanırım flash yok, ama donanım olarak takılabilir flash satılıyormuş.
[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock:

[Bu mesaj xaty tarafından 09 Haziran 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

6680 260 bin bilmemkaç renk ayrıca (sanırım sitede öyle yazıyodu) ama evet 2 kamera olduğundan ve görüntülü konuşma şeysinin türkiyede olmamasından gerexiz bir özellik.3230 derim[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 3230 kullaniyorum. Ozellik olarak gercekten kaliteli bir model. Nokia'nin butun ozellikleri ayni telefonda topladigi nadir modellerden. Yanliz tus takimi arasindaki bosluk telefonun icine ve ozellikle de ekranin icine asiri derecede toz kacmasina sebep oluyor ve bu sorunu değiştokuş kapak özelligi olmadigi icin(yani bircok nokia modeli gibi kapak degistiremiyorsunuz) cozmek neredeyse imkansiz.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...