pigeon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mutlaka seyredin.. defalarca.. http://www.guzer.com/videos/smart_talking_bird.php[signature][hline]EvCiL ToPLisT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Süpermiş hacı! Cidden! Bu arada ortada bir yerde stinger dio hayvan! Ondan önce kız birşeyler diyor ama bir turlu anlıyamadım![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryn_Lasgalen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 neler var yaw ben kendi papağanımı konuşturabilmek için o kadar uğraşıyım da başaramıyım bu gavurlar kuşa talk show yaptırsınlar yoksa benim papağanımın cinsi mi konuşmuyo ne yeşil küçük bir cennet papağanıdır kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 daha once açılmıstı ama gusel papagan cidden harika becerileri var..[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 baya yetenekli[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Eryn_Lasgalen, 18 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: neler var yaw ben kendi papağanımı konuşturabilmek için o kadar uğraşıyım da başaramıyım bu gavurlar kuşa talk show yaptırsınlar yoksa benim papağanımın cinsi mi konuşmuyo ne yeşil küçük bir cennet papağanıdır kendisi bende de var cennet papağanı, zamanında bakmıştım. pek konuşan cinsten papağan değillermiş kendileri. anca cak cak ötmeyi bilirler :) ama aileden biri apartmana girdiğinde bile hissediyormu napıyor bilmiyorum, ötmeye başlıyor. çok nadir olarak cennet papağanları 1-2 kelime ezberleyip söyleyebiliyorlarmış. onun için de çok zor diyorlar[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 köpek ve penguen seslerine bayıldım. tabi ördekte çok şekerdi. bayağı marifetli birşey. eğitmek biraz uzun sürmüş olsa gerek :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 konuklardan sagdakı hatuna hasta oldum[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Süper bişi ya,şundan bi tane'de bende olsa ne güzel olurdu .) benimki babacık,cimbom,canım,gülcan teyzeeee diyor başka bişi demio :)[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Fistan, 18 Haziran 2005 22:45 tarihinde demiş ki: konuklardan sagdakı hatuna hasta oldum :lol: fiztannn[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 =)[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 İnsan kıskanıyor daha bizimkinin hırlamasını yeni kestik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Gerçekten de süpermiş yaa! Özellikle horoz ile maymun sesi cok iyi. Bir de surat ifadesini boring yaptı. Orada koptum :)[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar