Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hakkında neler biliyorsunuz? Çok büyük bir kampüs alanı olması ama bunun çok küçük bir oranının kullanılması Urla yakınlarında bulunması dolayısıyla şehir merkezine uzak olması En son sanırım hazırlık kampüsü Alsancak - Hiltonun oralardaymış.Hala orda mı bilmiyorum. Etrafın dağlık taşlık olup , göl,şelale gibi atraksyonlarının bulunması , yeşillikle dolu olması Börtü böcek , bazı tür hayvan çeşitleri de görülmüş Tabi bunlar araştırdıkça duyduklarım.Eğitimi,eğitim olanakları nasıldır bilmiyorum.[signature][hline]Nat - Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hiltonun caprazında kalıyor a$agısında baya.eğitimi iyi diye duymu$tum hatta bir ara oraya git fln diyorlardı bana (sanki girip kazandımda lol).senin gibi daha ne olucagına karar vermemı$ bırıne ne desek bo$ be natan =)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 çok büyük bir arazi satın almış, yarısını bitirmiş kalan yarısı da inşaat halinde imiş. düzenlemeleri afalan yapılıyor diye biliyorum. tamamen ingilizce eğitim veriliyor, tüm bölümler ingilizce diye hatırlıyorum. şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Evet Urla yolu üzerinde, kampüsünün yakınında gülbahçe köyü var.. birkaç arkadaşım köyden ev bile tuttmuşlardı :) hazırlık binası dediği gibi, hiltonun hemen orada.. kampüsü hala yapım aşamasında, çevre düzenlemesi diye birşey zaten yok.. Baya geniş bir alan üzerine kurulmuş bir yer.. bütün binalar sürekli yapılıyor.. ama adam akıllı hepsinin bitmesi birkaç seneyi bulur gibi geliyor bana... Eğitimine gelicek olursak.. zaten orada hangi bölümler olduğunu rahatlıkla bulabilirsin.. hiç olmadı onları da sölerim :D gene söylemişler zaten, eğitimleri ingilizce.. o yüzden hazırlığı çok sıkı tutuyorlar.. eğitim bildiğim kadarıyla (Orada okuyan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla) zor ama iyiymiş. zor olması normal aslında ingilizce bikere :D ileride geleceği olan bir enstütü olarak görülüyor.. bence de öyle olacak.. sende bizim gibi izmirde oturuyorsan, servisleri var izmire hergun.. benim evden bornovaya (ege üni.) gitmemden daha kısa bir sürede servisler seni okuluna götürmüş oluyor, o kadar söyliyim sana :) Eğitimi dışında öğrenciler baya işler yapıyorlar. gerek topluluklar olsun gerek aktiviteler gayet hoş oluyor.. hatta bir kere İYTE nin düzenlediği magic the gathering turnuvasına gitmiştik :D akşamda şenliklerine kalmıştık.. baya da bir katılım olmuştu.. gerçi İYTE sadece bizim için yer oldu.. genelde düzenleniyo zaten :D 4. bile olmuştum :)) neyse bırakalım bunları şimdi :) okulda derse girmek istemezsen denize girmeye bile kaçabilirsin.. söyleyebilceklerim şimdilik bu kadar, aklıma başka bişi gelmiyo.. ama sorun olursa bana pm den ulaş mutlaka, elimden geldiğince yardımcı olurum..[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 İzmir-Alsancakta oturuom. İlk tercih bilg mühendisliği gibi görünüo. Ege bilg'e yetiodu puanlarım ama düşmeye başladı. Hem yeni açılmış olması hem ilginç şeyler duymam hakkında hem ingilizce olması çekio aslında biraz..[signature][hline]Nat - Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Senin son senende o okul anca adam olmuş olur. (çevre düzeni bakımından). Madem tereddütlüsün, sınavdan sonra tercihler için zamanın olucak.. o arada git İYTE ye, gez incele, öğren, ders programlarını, ders içeriklerini al. Laboratuvarlarını gör.. Sana getireceği avantajlar ve dezavantajlar hakkında bilgi edin. Sonra Ege ile kıyasla. hangisinin kriterleri senin isteklerine dha fazla uyuyorsa onu seçersin..[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bu sene puanın çok artması bekleniyor izmirde ve acaip düşük puanı ayrıca ilerde odtü itü gibi kökleşmeside muhtemel bir üniv verdikleri eğitim açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 İyte'nin ismini duyana az rastladım vala..[signature][hline]Nat - Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 O kampüs bir tamamlansın bak nasıl duyulucak ismi...[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 natan bırak orayı gel egeye bi sene sonra geliyorum arkanda =P[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Egeyi yazmayacam galiba ya da ölü tercih olarak düşünüyorum. İyte hakkında duyduklarım baya iyi şeyler.Hem ingilizce hem puanları uygun..5 sene içinde de çok ismi duyulacağından diploması da yararlı olacaktır diye düşünüyorum.. Pyro sen de oraya geliverirsin.mis işte :)[signature][hline]Nat - Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 lan ege yazılmaz mı bea, gözünü sevdiğimin egesi... 3. seneme girdim peh!! ege nin iyte den pek bir farkı yok yanlız, derslerinin ingilizce olması dışında...[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ingilizce olması biraz derslerde zorlasa da bence iyi bir avantaj. Ve de üniversitelerde isim önemli.İytenin gelecekteki karizması hakkında söylenenler o açıdan baya iyi şeyler gösterio. Tabi hiç olmayabilir de. Risk... Zaten toplam 355 ya da az daha az puan aldım.Ege zor gibi görünüyo. [signature][hline]Nat - Not [Bu mesaj Nat-Not tarafından 20 Haziran 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 teknoloji enstitüsü falam, Mit gibi bi yer olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Yukarı! Varmı burada okuyan arkadaş ? Nedir bu üniversitenin durumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ablam mezun burdan var mı özel bir soru? (gerçi 4-5 sene oldu ablam mezun olalı) İzmir'de okuyacam oley diyecek olursan sakın deme, İYTE'de okumak demek ya İzmir'den her gün bir sürü yol gidip gelmek demek ya da köyde öğrenci evi tutmak demek :D Senin iyi gidiyodu sanırım. Odtü, itü, ytü falan olmazsa düşünebileceğin bir yer olabilir aslında. Araştır bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 burası izmirde değil ki adı niye izmir hiç anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 İYTE yazıp oraya gideceğime tınaztepeye çıkar çadır kurar orada okurum lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 okul çok iyi diyorlar, enstitü olduğu için. 9eylülü egeyi ezer diyorlar. gerçi ege'de ube var ezemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Çok iyi bu okul. ODTÜ ile İTÜ ile yarışır rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar