Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İ.Y.T.E (İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü)

Nat-Not

Öne çıkan mesajlar

hakkında neler biliyorsunuz?

Çok büyük bir kampüs alanı olması ama bunun çok küçük bir oranının kullanılması
Urla yakınlarında bulunması dolayısıyla şehir merkezine uzak olması
En son sanırım hazırlık kampüsü Alsancak - Hiltonun oralardaymış.Hala orda mı bilmiyorum.
Etrafın dağlık taşlık olup , göl,şelale gibi atraksyonlarının bulunması , yeşillikle dolu olması
Börtü böcek , bazı tür hayvan çeşitleri de görülmüş

Tabi bunlar araştırdıkça duyduklarım.Eğitimi,eğitim olanakları nasıldır bilmiyorum.[signature][hline]Nat - Not
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Urla yolu üzerinde, kampüsünün yakınında gülbahçe köyü var.. birkaç arkadaşım köyden ev bile tuttmuşlardı :) hazırlık binası dediği gibi, hiltonun hemen orada.. kampüsü hala yapım aşamasında, çevre düzenlemesi diye birşey zaten yok.. Baya geniş bir alan üzerine kurulmuş bir yer.. bütün binalar sürekli yapılıyor.. ama adam akıllı hepsinin bitmesi birkaç seneyi bulur gibi geliyor bana... Eğitimine gelicek olursak.. zaten orada hangi bölümler olduğunu rahatlıkla bulabilirsin.. hiç olmadı onları da sölerim :D gene söylemişler zaten, eğitimleri ingilizce.. o yüzden hazırlığı çok sıkı tutuyorlar.. eğitim bildiğim kadarıyla (Orada okuyan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla) zor ama iyiymiş. zor olması normal aslında ingilizce bikere :D ileride geleceği olan bir enstütü olarak görülüyor.. bence de öyle olacak.. sende bizim gibi izmirde oturuyorsan, servisleri var izmire hergun.. benim evden bornovaya (ege üni.) gitmemden daha kısa bir sürede servisler seni okuluna götürmüş oluyor, o kadar söyliyim sana :) Eğitimi dışında öğrenciler baya işler yapıyorlar. gerek topluluklar olsun gerek aktiviteler gayet hoş oluyor.. hatta bir kere İYTE nin düzenlediği magic the gathering turnuvasına gitmiştik :D akşamda şenliklerine kalmıştık.. baya da bir katılım olmuştu.. gerçi İYTE sadece bizim için yer oldu.. genelde düzenleniyo zaten :D 4. bile olmuştum :)) neyse bırakalım bunları şimdi :) okulda derse girmek istemezsen denize girmeye bile kaçabilirsin.. söyleyebilceklerim şimdilik bu kadar, aklıma başka bişi gelmiyo.. ama sorun olursa bana pm den ulaş mutlaka, elimden geldiğince yardımcı olurum..[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Sosyal ağlarda paylaş

Senin son senende o okul anca adam olmuş olur. (çevre düzeni bakımından). Madem tereddütlüsün, sınavdan sonra tercihler için zamanın olucak.. o arada git İYTE ye, gez incele, öğren, ders programlarını, ders içeriklerini al. Laboratuvarlarını gör.. Sana getireceği avantajlar ve dezavantajlar hakkında bilgi edin. Sonra Ege ile kıyasla. hangisinin kriterleri senin isteklerine dha fazla uyuyorsa onu seçersin..[signature][hline]Death will come on wings of song,
Sosyal ağlarda paylaş

Egeyi yazmayacam galiba ya da ölü tercih olarak düşünüyorum.
İyte hakkında duyduklarım baya iyi şeyler.Hem ingilizce hem puanları uygun..5 sene içinde de çok ismi duyulacağından diploması da yararlı olacaktır diye düşünüyorum..
Pyro sen de oraya geliverirsin.mis işte :)[signature][hline]Nat - Not
Sosyal ağlarda paylaş

lan ege yazılmaz mı bea, gözünü sevdiğimin egesi... 3. seneme girdim peh!! ege nin iyte den pek bir farkı yok yanlız, derslerinin ingilizce olması dışında...[signature][hline]Death will come on wings of song,
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizce olması biraz derslerde zorlasa da bence iyi bir avantaj.
Ve de üniversitelerde isim önemli.İytenin gelecekteki karizması hakkında söylenenler o açıdan baya iyi şeyler gösterio.
Tabi hiç olmayabilir de.

Risk...

Zaten toplam 355 ya da az daha az puan aldım.Ege zor gibi görünüyo.

[signature][hline]Nat - Not

[Bu mesaj Nat-Not tarafından 20 Haziran 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
ablam mezun burdan var mı özel bir soru? (gerçi 4-5 sene oldu ablam mezun olalı)

İzmir'de okuyacam oley diyecek olursan sakın deme, İYTE'de okumak demek ya İzmir'den her gün bir sürü yol gidip gelmek demek ya da köyde öğrenci evi tutmak demek :D

Senin iyi gidiyodu sanırım. Odtü, itü, ytü falan olmazsa düşünebileceğin bir yer olabilir aslında. Araştır bakalım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...