Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine kavga yine kavga...

hellspe

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar daha demin babmla kavga ettik (feci) bağırdık cagdık fln annmeda babamı iyice doldurmus belli bi para konsusunda konuyu uzattı uzattı kafaı yicem cıldırdım bi konu bu kdr'mı saptırılr yok sen bunu haketmionfln dedi cart curt...basit bi konu bende babalar gunu vs. die pek ustune gitmedim kufur edicektim az kalsın bu durudma ne yapayım yardım edin
herkez bana cephe aldı uff...[signature][hline]semPATİ
CusTodeM, 11 Haziran 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
18 yas sınırı kotu olmus lan ucundayım su yasın a.q. ya bi 18 oliyim var ya ortalik kalmiycak :D

[Bu mesaj hellspe tarafından 19 Haziran 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaa hakkaten ya basit konu görmemişsin sen gecenin 2sinde kalkıyo bizimki uykulu uykulu,saçma sapan konuştu,ki sebep bilgisayar,hay dicektim alın ... bi bil. içn bu kdr laf mı yenir..oluyo öle saçma sapan konulardan bin tane laf ediyolar ama napıyorum takıom kulaklığı dinlemiyorum hiç..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

sakin olun..bunlar basit konular ama sinirler gerginse boşu boşuna büyüyebiliyor. sallamayın ve çok üstünüze gelirlerse cevap vermeyin ama trip de atın biraz, bi kaç gün sonra onlar suçlu hissetmeye başlıyor =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

sinirden gozumde bi gıdım uykuda yokki[signature][hline]ucanadam, 19 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
ben imam hatipte girdim sınava, bir sıranın üstünde "GÜLÜN AÇANI, KADININ KAPANANI GÜZELDİR" yazıyordu... çok güldüm :)
Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
rahmetlide sollardı..
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen.. Siz konustukca onların cinleri daha da tepelerine cıkıyor. Zaten çatacak yer arıyorlar (sorumlulukların ağırlığı) bir de biz cevap verince daha da deliriyorlar. Belirli bir zaman geçince, sinirleri yatışınca da aman yavrum halleri..O yüzden üstlerine gitmemek en iyisi..[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir..

Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

huzur huzur huzur kavga nedir aile içinde 2-3 senedir haırlamıyor gibiyim.hep aynı taktik sana bişerymi sölüyolar? ala ala ben duymuyorum.kabul et onlar senin 1 ailen 2 büyüğün 3 senden kat kat tecrübeliler olaylara bakış açıları bu.ha tabi olay ailenede bağlı.ben benimkilere update olamıyorsunuz demiştim anlamasınlar diye isabetli bi atış oldu ve anlamadılar demekki bu konuda bizden bilgili dediler ve bi çok şeyde anahtar kelimem oldu.ama hayatın her alanı olmuyor tabi bu benimki biraz dar bi bakış açısı.Bişeyi öğrendim genelde haklı oluyorlar(bizimkiler).[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

Babamla aynı ofiste çalışırken, masam dağınık diye azarlıodu.
Ya baba bırak, benim masam felan diyodum. Yok prensipmiş dağınık olmıcak hiç bişi..
Prensiplerini yiyim ben onun..

Uyuyorum mesela, ne olmuş yemek yemişim ayran içmişim felan diyelim.
Herşeyi kaldırmışım bişi kalmış masada.. Çatal diyelim..

Geliyodu uyan uyan diye uyandırıodu. Uyanmassam bacağımdan çekiyo , eh doğal olarak yataktan ya düşücen ya da kalkıcan.

Kalkıon o yarı zombie halde, topluon, bi de üstüne laf dalaşına girion..

Sonra, diyodu seni tutan yok, git kendi evinde istediğini yap..

Göt olup oturuodum..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit, 20 Haziran 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
bornozu sandalyeye astın diye azar işittinmi sen hiç ? ya ya

Bir süre sonra her yaptığın batar zaten..Yüz göz olmamak gerekiyor..[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:

bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

sakin olmak bu gibi durumlarda en iyisidir. takma gururum var ezdirmem fln diye. aile arasında olmaz öyle bişey. ayrıca kavgada alttan almaya başlarsan anlayışlı davranırsan zamanla karşındaki insanlarında sana aynı şekilde davranmaya başlıyacaklarını göreceksin[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

emin ol kaç yaşına gelirsen gel değişmiyo bunlar ben uzaktayken özlüyoruz diolar geliyorum yine kavga ama böyle durumlarda pek fazla dinlemiceksin çünkü sinirle ne söylediklerini bilmiyolar ama senin iyiliğini istiyolar içten içe sadece sana nasıl ulaşacaklarını bilmiyorlar
sinirleri geçince biraz şirinlik yaparsın onlar da bir dahaki kavgaya kadar yatışmış olurlar bu da böyle gider
arkadaşınla bile kavga ediyosun sürekli aynı ortamda olunca ve bunlar çok normal hangimiz yaşamıyoruz ki[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 20 Haziran 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
takmayacaksın kafaya ben " ya baba bi sie" veya " hı hı " diyip geçiştiriyorum olayı 30 dakika 1 saat kafamda konuşuyo ama ne diyo bilmiyorum hiç dinlemedim daha.
:):):)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

genelde anneler demekki bööle cennet ayaklarının altındadır tamam ona bişi demicem ama gerçekten konu saptırma uzatma ve konuyu nasıl olduğunu henüz çözemediğimiz şekilde alakasız bir şeye getirip azarlamaya ordan devam etmekte usta varlıklar
allah eksikliklerini göstermesin bu başarıyı birtek onlar sağlayabiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

onu bırakın her ece sabahlıyorum her seferinde annem babamı dolduruşa getiriyo babam gelip şalteri idiriyom ben deli oluyorum.

Fransızcadan bütünlemeye kadlım bi poh yapsam evde hemen konu saptırlıp oraya getiriliyo.
Annem piskopatlaştı günde 6-7 saat çalışıcan fln dio :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arden, 20 Haziran 2005 17:16 tarihinde demiş ki:
Fransızcadan bütünlemeye kadlım bi poh yapsam evde hemen konu saptırlıp oraya getiriliyo.
aynen bende kaldım banada aynısını yapıolar adam olsaydın fln
bu arada 2 gunden beri ben ailedn biri deilm
yemeği onlar tek başına yiyo
ben odada kendi yaşamımı suruom 2 gundur oda ve dııarsı şu adna sadece babamın sırtını gormus bulunmaktaym...[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
rahmetlide sollardı..
[b]Everybody loves SLASH!
Slash 01
Slash 02
Slash's Official Fan Site
Sosyal ağlarda paylaş

ehehehe
Hangi okuldansın mrk ettim?
ayrıca snrm son günü bu annem bilgi toplucam fln dedi ben burda cs oynuyorum ne güzel hs ler ataıyodum tam havaya girdim geldi başladı bidi bidi bidi bugn bişi yapmadın yarın gidicek o amkina baırıştık falan deli etti kadın ya peöfff[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

Sosyal ağlarda paylaş

Aynen..Babamla ortak yönlerimiz giderek azalıyor.
Orta okuldayken her konuda anlaşıyorken lise de zıtlaşmaya üniversitedeyken konuşmamaya başladık.

Biz değişiyoruz, gelişiyoruz.
Onların artık oturmuş karakterleri var, değişmez yasaları. Yapılacak tek şey üstlerine gitmemek, bizi anlamalarını sağlamak..[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...