Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arka Sokak

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Istiklalde kaptırmış ilerlerken Halkbankın ordan sağa kıvrılıyoruz, sol yapıyoruz.İşte Arka Sokak.
Ben sevmem, ama seveni pek çoktur.
Müziği kötü değildir ama.
En son gittiğimde bi tipi dövüyolardı ortalık yerde ot sarıyo diye.
Böyle taksimdeki aykırı gençlik populasyonun yüksek olduğu bi yer.
Tavsiye etmem ama gidin bakın severseniz ne mutlu bana.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Sosyal ağlarda paylaş

70lik sulu bira+midye dolma için ideal yer..ayrıca daha da az parayla olayı bitirmek için ayakta dikilmek veya yere oturma alternatifleri de mevcuttur..havalar ısındığında cumartesi günleri eğlence doruğundadır..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
arka sokaga takılanların cogu "parkta sabahlarım ama gündüz evime taksiyle dönerim" mantıgındaki özenti cumartesi punkları.bi muz likörü+süt modasıdır aldı ba$ını gidio.nerde o sokagın eski hali+finjit tayfası..$imdilerde herkesin elinde bi pet $i$e muz likörü+süt yere oturmu$.piyasa yapıyo.
akmerkez'in alternatif versiyonu i$te.
ben de tavsiye etmem $ahsen.[signature][hline]g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 03 Şubat 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
Rexx önündede aynıları var.
*Gencin telefonu çalar*
- Babağ ben eveğ gelmiğceeğğğm baağğğk, kafamığ bozmaağğğğ.

15 dakka sonra kuytu bi yere gidip babaya hesap verir bu gençler.

ehehehue bathory ne dıosa haklıdır :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

çok sevmem ama insanlar bayılıo
blaze'e giderdik bazen
bi kaç kerede arkadaş bronxta çalştıı için gitmek zorunda kaldım
ama sevmem işte ortamı çok kalabalık çok gürültülü
illa sokakta iççeksem gider eski tüyap yeni trtnin önünde içerim halica nazır
gerçi şimdi cay bahçesi olmuş ora bekçili mekçili
olsun[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçek arka sokak İzmir'dedir.
Tömer'in yanındaki ara sokaktan gireceksiniz, ve oturup hemen sıcak çikolata isteyeceksiniz[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

Abi aynı olay Sabancı'da da var abi, Dela'yla Xaer laf ettirmiyor ya.
İzmir daha güzel kardeşim[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbuldakini bilemiyorum Lakin İzmirdeki Arka Sokak Ciddi anlamda bir şehir efsanesidir şahsi kanaatimce. Kız arkadaşım izmirde okula başladıktan bir ay sonra ziyaretine gittiğimde tutup beni sürüklüye sürüklüye götürdüğü Nefis Sıcak Çiklotaya sahip cafe. Sıcak Çikolatasının Sıcak Çikolatası cidden çikolata adamlar nesquick basmıyolar sütün için Böle Çiklota Çiklota gelior azınıza. 3 günlük ziyaretimde 3 kere uğrayıp kahfeli Neskahfeli Sıcak Çiklotalarını tattığım ve Hayran kaldığım yer yanlız birazcık dar ve çok kalabalık olduğundan yer bulma sorunu olabiliyor. Adres Tarif edemiyorum ama Alsancakta ciddi anlamda arkasokakta bi yerde :D. Gecenin bu yarısı entry yazınca saçma supak şeyler olmuş olabilir aldırış etmeyin siz gidip Arka sokakta sıcak çiklota için. Ohh Reklamımıda yaparım böle.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...