Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sith ve birkaç soru

erchivist

Öne çıkan mesajlar

said:
Alo-matik, 18 Haziran 2005 15:15 tarihinde demiş ki:
Arkansis jedi olamadın die kıskanıyon milleti böle yorumlar yazıyon :P. dark jedi = sith diil. asajj'a mesela sen sith değilsin demişlerdi o kızcağız kendini deliştirirken light jedi veya sith miydi? yoo. Bide oyun 5-6 arası geçiyo die biliyom ben (Bknz. abondoned rebel base- dantooine, bi ara alderaan için extradan alınan fpler)

Dip not: Arkansis post kasıyo :P

evet kıskançlıktan yapıyorum
çok sinirlendim
OLAMADIM HALA ÜFF

=P[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Walla oyun benim içinde öyle öedi olayım hınhınhın diye kasılacak bir yapıda değil. Oyunda 6 ayımı geçirdim ve daha yeni pistooler oldum. Ama geziyorum, eğleniyorum.
Dark jedi olayına gelince episode 2-4 arası imparatorun elinde bayağı dark jedi tayfası vardı. (Dooku klon savaşı karşıtı bir jedi master'ını bile ikna etmişti hatta.) Çoğu dark jedi'in başına buyruk olması lazım ama imparatorun adamı olanlarda olmalı(Mara Jade?). İmparator'un inişiyle en güçlü dark jedi sith olur tarzı bir şey yapılsa hoş olur aslında. Galaksinin başı hep dertte olurdu:P[signature][hline]Cem_Jedi'nin anısına... (LöL)
Sosyal ağlarda paylaş

bi dakka, şu konuya bi açıklık getirelim. sizin bahsettiğiniz episode 2-4 arası gerek palpatine gerekse count dooku tarafından kullanılan dark jedi ların sayısı bi elin parmaklarını geçmez.

redeagle count dooku nun klon savaşları sırasında aklını çelip kendi safına çekti dediğin jedi ın adı quinlan vos. bundan bi süre sonra da asajj ventress i kendi rehberliğinde çalıştırıyo eğitiyo count dooku. onun dışında palpatine in mara jade in de içinde olduğu bikaç dark jedi dan oluşan bi birliği var, birliğin elemanları "emperor's hand" diye adlandırılıyo, onların görevi palpatine in muhafaza altına alınmış klonlarını korumak. bu grubun da haricinde bi de joruus c'baoth var, palpatine in ölümünün ardından bütün evil planlarını yürüten.

görüldüğü gibi 10 dark jedi ancak çıkıyo palpatine in emri altında çalışan. yani en azından biz bu kadarını tanıyoruz, daha fazlası var mıdır bilmiyoruz. bu yüzden "palpatine in emrinde daha fazla dark jedi ın da olduğunu varsaymak" yanlış diyorum ben. ve biz oyuncular bu yüzden oyundaki dark jedi ların serbest olmasını, imperial olmamasını istiyoruz, varsayım olmasın, sagayla ters düşülmesin diye.

dip not: mara jade, imperial theme park ı yaparken lord vader dan (yanılıyo olabilirim, imparatordan da olabilir) aldığınız bi görevde npc olarak karşınıza çıkıyo :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy

[Bu mesaj MrBomb tarafından 19 Haziran 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi haklı olabilirsin, emperors hand denilen tayfayı diyordum. Birde Force userlar var galiba sayılarını bilmiyorum. Ama ben darkların bağımsız olması fikrine karşı değilim öyle olmalıda zaten ama bana göre imparatora bağlı olanlarıda olmalı.
O linki bir bul istiyorsan benimde kafam karıştı...
[signature][hline]Cem_Jedi'nin anısına... (LöL)

[Bu mesaj Redeagle tarafından 19 Haziran 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrBomb, 18 Haziran 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
nimloth, darth bane sith leri yok etmemiştir, sith lerle jedi ların ruusan'daki son karşılaşmasında lord kaan adlı sith lordu kitlesel imha silahı olan bi bomba kullanmıştır ve sith lerin hepsi burada ölmüşlerdir. darth bane ise savaştan tek sağ çıkan sith lordudur.

bunun dışında önceki mesajımda da dediğim gibi episode 4 ile 5 arasında palpatine ve vader ın dark jedi ları kendileri için çalıştırmaya zorlicak bi aktivite yapıp yapmadıklarını bilmiyoruz, buna dair bilgi yok. sonrası için bilgimiz var evet, ama bu dönem için yok. bu yüzden biz oyuncular (yani çoğunluk) dark jedi ların oyunda imparatordan ayrılmasını istiyoruz, çünkü o şekilde olursa hikaye daha güzelleşicek ve saganın hikayesiyle çakışma olasılığı olmicak.

Burda bir konuda yaniliyorsun bu sistemi ilk yapan Exar Kun dur fakat onun döneminde böyle olmustur sonra eskisi gibi konsey falan kurulmustur daha sonra Darth Bane(darth ismidir ondan Darth Exar Kun degildir vede cidden cok önemli biridir ondan sonra isimlere Darth unvani veriliyor) bu sistemi geri getirmistir dedigin gibi kendiisi 9 canlidir bir türlğü ölmek bilmez sag kurutulır hep

[Bu mesaj xieon tarafından 20 Haziran 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj xieon tarafından 20 Haziran 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nimloth, 18 Haziran 2005 14:08 tarihinde demiş ki:
Sithlerin çoğunluğunu yok eden Darth Bane'dir. Sithlerin tamamen yok olduğu zaman ise Sith imparatorluğunu çökerten savastir. Episode I'de ilk kez tekrar ortaya çıkmışlardır. Darth Bane'in getirdiği kurala göre sadece iki sith olabilir ve oyundali iki sith Sidious ve Vader olduğu için sith olmak diye birşey yok. Sadece jedi olup karanlık tarafa geçebilirsiniz. Zaten Birinci Galaktik Imparatorluğun politikası de jediları kendileri için çalıştırmak (karanlık tarafa geçirip) ya da yok etmek. Yani imparatorluğun altında DJ olmak hiç de anormal bir durum değil.

pardon ya yanlis alinti dogru alinti bu olackair bu yanlis :) aciklamasi hemen 2 üsteki yerde pardon valla :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...