Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Sonunda izleyebildim vakit bulup da, şunu söleyim Stiffler olmasa film bişeye benzemicek walla :) İlki kadar olmasa da yine de güldürüyor epey. Film gene klasik mutlu sonla bitiyor. Fazla detayına girmicem, cogu kişi izlememiştir suan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 var hoca topic var araştır bul[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 direk film baslıgıyla yok işte, aradım da bulamadım. bi topicte tartısılıodu sanırım ama, film baslıgıyla deil sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 American Pie 'nin 3. Bölümü mü bu ? Ben mi yanlış anladım ? Oynayan karakterler aynı mı ? *yeni bir browser açarak imbd ye goz atar*[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 American Pie - The Wedding falan diye geciyor Ayni karakterler Bando geek (Allyson Hannigan) ile ana karakterimiz evleniyolar, onlari anlatiyo bi bakima, ama gene her karakteri gorucez (bizim Tao cu genc gene Stifler in annesini goturecek, Stifler da komikmis baya, izleyememistim gelince izicem insallah)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ben izlemedim de mtv de tanıtımını izlemiştim Stifler coşuyor ama bana ilk iki film kadar komik olmayacakmış gibi gözüktü ikinci filmde gülmekten ölmüştüm[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Harika harika. Hemen izlemeliyim.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Hmm film vizyona girdi mi yoksa vcd den falan mı izlediniz? Girdiyse nerelerde oynadığını öğrenebileceğim bir adres falan verebilir misiniz?[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Stiffler koparmış kayışı. Sadece Stiffler için bile izlenir. Serinin diğer filmlerindeki hava yok ama yine de eğlenceli. Jim'in yeni rezillikleri ve babası da fena değil.[hline]_ms[dot]com // DEC Doctors Expect Complications! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 süper eğlenceli american pie 3 : stifmeister ın yükselişi[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. ::arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: I really tried,I did my time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 yapimcilarin dediklerinin aksine bana kalirsa serinin en kotusu olaylar cok sacma olmus fazla sacma[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Evet Nukem herkes ayni oyuncular American Pie a sequel iste bu.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bende izledim sitfler koparıyor :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 herkes aynı ancak nova yok, kevin in sevgilisi ve kevin in sevgilisinin arkadaşı (yanında takılan bi çok bilmiş kız vardı hani) yok. stifler dans ederken çalan şarkıyı bulana gazoz kapağı madalya[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. ::arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: I really tried,I did my time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 onlar bılındık gay sarkılarıydı ya :p uff adı aklıma gelmıyor ılknın dılımın ucunda aman ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bence de serinin en kötüsü olacak[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 serinin en kötüsü zaten ama buna rağmen çok eğlenceli ve baya güldürüyor (ilk 2 filme güldüğünüzü var sayıyorum)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. ::arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: I really tried,I did my time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Baydı artık, dizi yapsınlar bunuda kurtulalım hehehe :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 stiflerr releodad walla super[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 COk komik ve guzel bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 bu cuma geliyo vizyona bakalım[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 naha bügü geldı bızım okul yarım gundu dıyecenek herkesler ona gıttı ben gıtmedım (elbettekı gıtcem bakmayın ole)[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 git baba tabi ama kim gitti herkesler aa görmedim biz de gidioduk takip dalgasına ama girmediler biz de gfirmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 gay bar sahnesi sayesinde aklimiza kazinan oldukca komik film.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 en baba sahnesi bence evdeki stripperlar öldürüo gülmekten stifmeister rocks ![hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar