Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

harddisk silinmesi korkusu-doru forum

tashmoo

Öne çıkan mesajlar

öeh, tez zamanda bilgilsayarı dolabın üzerine atıp, sahil boyunca oturup çay içererek geciriyorsun günlerini. bu konu baslıgının anlamsızlıgını idrak edene dek telefon rehberi bile tutmuyorsun.

yahu yaş kac
derde bak tasaya bak

hay allaaam.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!

[Bu mesaj karakedi tarafından 19 Haziran 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tashmoo, 19 Haziran 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
öle demeyin ya 5 gb lik fotoraf ar_ivim war hayatimin son 2.5 senesini surekli fotorafladim ne de olsa digital bigisayara atariz diye 3000 tane de mp3 5 senelik chat ar_ivlerim falan
degerli arkadaslar bunlar ,lütfen

Bende 6 bin tane mp3 var belki :). Bak bende böyle sorunlar yok hehe :).

Artık ya biraz rhatlarsın yada hırs yapıp benim mp3 arşivimi geçersin :_P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
PHP CodeMaster
Sosyal ağlarda paylaş

Abi allah korusun onlara deilde sana bişi olursa ?

Dimi yani o zaman kullancak kimse kalmaz müzikleri, senden değerli mi :-P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
PHP CodeMaster

[Bu mesaj Seregwethrin tarafından 19 Haziran 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım benimde bu son 3 ay içinde rahat 3 kere hdd yandı ve bütün yedeklerim gitti. (hiç bi yerede kopyalamamıştım) merak etme insan toparlanıyor gene bir süre sonra :) bencede bilgisayarı bi süre kullanmasan , bir tatil yüzü görsen senin için çok güzel olur ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ahah?! Yazılmamış olmasına şaşırdım açıkçası

http://www.recovermyfiles.com/ Son derece başarılı bir recover programı. İndiriyorsun, gereğini yapıyorsun (crack falan), kullanıyorsun. Bu kadar basit.

Zor olan kısmısısısı şudur. Program aşırı iyi çalışıyor. Nasıl yapıyor ben çözemedim ama uzun süreli tarama yap dersen 1-2 format öncesinden dosyaları getiriyor! Tabi çoooook fazla dosya recover edeceksen sabır,keskin gözler falan gerekiyor. Ama çözümsüz değil hani...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

dosyalar silinmez ama hdd bozulabilir. yani içindeki dosyalar, dosya sistemi(ntfs,fat32,fat16 öeh) bozulabilir öyle bi durum olduğunda hemen 2.hddyi bağlıyosun (yoksa al 8gblık bişi ebnde yıllardır var) ordan boot ediyosun. sora onları 8kere cd yazıyosun(abarttım kabul) 6 kerede dvdye yaz(öeh ama yani). zaten bi süre sonra hdd kendliğinden düzeliyo.
(bende oldu nası oldu anlamadım)[signature][hline][/b]Msn adresim
Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
Yok benim dedem pipili kızdı.
elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki:
Denizden balina penisi çıksa yerim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...