tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ya yardim edin söle bi hastalik basladi ya harddisk silinirse o kadar mp3 resim vb arsivledigim dosya giderse die uyku uyuyamiorm walla.ipoda kopyaladim dvd ye kopyaladim ama yinede sanki bi gumn hepsine birden bisi olcakmis gibi oluyorm donanim sorunu diil yani piskolojik hastalik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 öeh, tez zamanda bilgilsayarı dolabın üzerine atıp, sahil boyunca oturup çay içererek geciriyorsun günlerini. bu konu baslıgının anlamsızlıgını idrak edene dek telefon rehberi bile tutmuyorsun. yahu yaş kac derde bak tasaya bak hay allaaam.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! [Bu mesaj karakedi tarafından 19 Haziran 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Get a life diyecem ayıp olacak ama kendimi alıkoyamıyorum demekten... Saçma sapan işlerle uğraşıyorsunuz bırakın bunları..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 dostum dünya fani öbür tarada götüremeyceksin elbet bir gün ayrılmak zorunda kalacaksın takma bu kadar kafana[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Daha karşına ne mp3 ler çıkacak ne diskler çıkıcak karamsarlığa kapılma, ergenliktendir D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 öle demeyin ya 5 gb lik fotoraf ar_ivim war hayatimin son 2.5 senesini surekli fotorafladim ne de olsa digital bigisayara atariz diye 3000 tane de mp3 5 senelik chat ar_ivlerim falan degerli arkadaslar bunlar ,lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 o kadar tırsıosan alırsın bi dvd writer olur biter...[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ne fotoğrafı manken filansa bana gönder ben saklarım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Jester, 19 Haziran 2005 14:38 tarihinde demiş ki: o kadar tırsıosan alırsın bi dvd writer olur biter... said: tashmoo, 19 Haziran 2005 14:16 tarihinde demiş ki: .... ipoda kopyaladim dvd ye kopyaladim ama [signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 "The things you own end up owning you" - Tyler Durden, Fight Club 1999[signature][hline]bloody mess all over my clothes! => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 external harddisk al.. mis gibi arşiv yap :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: tashmoo, 19 Haziran 2005 14:38 tarihinde demiş ki: öle demeyin ya 5 gb lik fotoraf ar_ivim war hayatimin son 2.5 senesini surekli fotorafladim ne de olsa digital bigisayara atariz diye 3000 tane de mp3 5 senelik chat ar_ivlerim falan degerli arkadaslar bunlar ,lütfen Bende 6 bin tane mp3 var belki :). Bak bende böyle sorunlar yok hehe :). Artık ya biraz rhatlarsın yada hırs yapıp benim mp3 arşivimi geçersin :_P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 adam matrixte yaşıyor[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ya o kopyaladıklarınıda kırarsa o minik cüceler ? omfg.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Abi allah korusun onlara deilde sana bişi olursa ? Dimi yani o zaman kullancak kimse kalmaz müzikleri, senden değerli mi :-P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 19 Haziran 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: sanerixx, 19 Haziran 2005 14:44 tarihinde demiş ki: "The things you own end up owning you" - Tyler Durden, Fight Club 1999 hic farketmemistim bu sozu filmde , doru ama.. Seregwethrin cok saols abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bana bi kere olmuştu. bişey olmuyor ömründen bir 7 8 yıl gidiyor önemli değil :P[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kopyaladıysan oraya buraya niye dert ediyosun ki =)[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: 555, 19 Haziran 2005 21:02 tarihinde demiş ki: kopyaladıysan oraya buraya niye dert ediyosun ki =) Onlarada bişe olur diye korkuyo :D[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 arkadaşım benimde bu son 3 ay içinde rahat 3 kere hdd yandı ve bütün yedeklerim gitti. (hiç bi yerede kopyalamamıştım) merak etme insan toparlanıyor gene bir süre sonra :) bencede bilgisayarı bi süre kullanmasan , bir tatil yüzü görsen senin için çok güzel olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ahah?! Yazılmamış olmasına şaşırdım açıkçası http://www.recovermyfiles.com/ Son derece başarılı bir recover programı. İndiriyorsun, gereğini yapıyorsun (crack falan), kullanıyorsun. Bu kadar basit. Zor olan kısmısısısı şudur. Program aşırı iyi çalışıyor. Nasıl yapıyor ben çözemedim ama uzun süreli tarama yap dersen 1-2 format öncesinden dosyaları getiriyor! Tabi çoooook fazla dosya recover edeceksen sabır,keskin gözler falan gerekiyor. Ama çözümsüz değil hani...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 dosyalar silinmez ama hdd bozulabilir. yani içindeki dosyalar, dosya sistemi(ntfs,fat32,fat16 öeh) bozulabilir öyle bi durum olduğunda hemen 2.hddyi bağlıyosun (yoksa al 8gblık bişi ebnde yıllardır var) ordan boot ediyosun. sora onları 8kere cd yazıyosun(abarttım kabul) 6 kerede dvdye yaz(öeh ama yani). zaten bi süre sonra hdd kendliğinden düzeliyo. (bende oldu nası oldu anlamadım)[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bence haydar dümene başvurmalı,bu sorunların çözümlerini bulmuş dünyada ilk ve tek :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 smfd[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bu topic tam Erkut Abi'lik olmuş :-D "Bunu alın Seagate fabrikasına götürün 12800 tane HardDisk söküp birleştirsin, sonra da 28000 CDyle beraber uzay gemisine koyup Dünyanın etrafında 1 yıl döndürün" hehe[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar