Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zombie Arcade Şakanın Böylesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
athenin dediği gibi olabilir.
ama yine de kolpa gibi geldi. hipnoz hakkında birşey bilmesem de, bazı çelişkiler vardı sanki.
adam zombi kılıklı kişilere ateş ederken sanırım sahte kurşun gibi birşey atıyordu, göğüslerinde patlıyordu. paintball gibi birşey diyelim. peki gözlerine ateş etse ne olcak? o aktörler zarar görmüycek mi bu durumda?
diğer şey ise, adam uyandığında çok sakindi. aklıma o olay gelince en azından bir tepki verirdim, noluyoruz felan derdim. adam "aa ne güzel şeymiş bu, çok gerçekçi" felan gibi birşeyler diyor.
dediğim gibi hipnoz konusunda bilgim olmasa da, kolpa gibi göründü bana:)[signature][hline]Beş Hececiler
iamapieceofshit and ihatemyself
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 17 Haziran 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
athenin dediği gibi olabilir.
ama yine de kolpa gibi geldi. hipnoz hakkında birşey bilmesem de, bazı çelişkiler vardı sanki.
adam zombi kılıklı kişilere ateş ederken sanırım sahte kurşun gibi birşey atıyordu, göğüslerinde patlıyordu. paintball gibi birşey diyelim. peki gözlerine ateş etse ne olcak? o aktörler zarar görmüycek mi bu durumda?
diğer şey ise, adam uyandığında çok sakindi. aklıma o olay gelince en azından bir tepki verirdim, noluyoruz felan derdim. adam "aa ne güzel şeymiş bu, çok gerçekçi" felan gibi birşeyler diyor.
dediğim gibi hipnoz konusunda bilgim olmasa da, kolpa gibi göründü bana:)

abi filmlerde kullanılan şeyler olamazmı? o ates ettigi anda adam patlatır onu bi düümeyle sanki vurulmuş gibi olur. yani silahtan bişey çıkmıyo çünkü hipnotize eden adamı da vuruyo.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Mesaj tarihi:
inanılmaz yaratıcı adamlar ya :D ama Türkiyede yapılsa bu kadar tutmazdı numara...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Mesaj tarihi:
abi insan insana yapmaz böyle bişi ya :)
ama eleman farketmiyo ya sonra uyanınca yoksa hatırlasa kafayı yer[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Mesaj tarihi:
said:
h1v, 17 Haziran 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
silah bişey atmıyo, adamların üstü patlıyo :)

İki tane dandirik kamerayla onu kontrol edemezler. Boya falan atıyodur.[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti

Beleş Upload: www.megaupload.com
Mesaj tarihi:
o_O
biraz fakelik var gibi geldi bana.
Adam orda bayiliyo mayilio,kendinden geciyo, bi kac herif gelip götürüyo bunu.Arkadaslari mal mal bakiyo..
Birisi cikip ''napiyosun hoca ?'' die sormuyo.
Bilmiyorumda bana baya garip geldi.[signature][hline][b]It is so real
So full of light
When nocturna steals the night ...
[b]
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 17 Haziran 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
adam uyandığında çok sakindi. aklıma o olay gelince en azından bir tepki verirdim, noluyoruz felan derdim. adam "aa ne güzel şeymiş bu, çok gerçekçi" felan gibi birşeyler diyor.

adam ilk uyanışında hipnoz altında diye tahmin ediyorum dolayısıyla bilinci yerinde değil bilinçaltı modunda zaten bilinci yerinde olsa kafayı yer dolayısıyla böyle bi program yapılmazdı. kişi hipnotize olduğunda uyurgezer gibidir uyanık gibi göründüğüne bakmayın. Adam hipnozdan çıktığında ise bunları rüyada görmüş gibi hatırlıyor ve gerçek olmadığını düşünüyor dolayısıyla oyunun etkileyiciliğinden bahsetmesi çok doğal.

bence kolpa değil tipik bi hipnoz.
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 17 Haziran 2005 15:33 tarihinde demiş ki:
o_O
biraz fakelik var gibi geldi bana.
Adam orda bayiliyo mayilio,kendinden geciyo, bi kac herif gelip götürüyo bunu.Arkadaslari mal mal bakiyo..
Birisi cikip ''napiyosun hoca ?'' die sormuyo.
Bilmiyorumda bana baya garip geldi.

o benim de aklıma geldi ama adam ünlüymüş ve kameralar falan da var.. dolayısıyla gayet normal tepki vermemeleri

bence çok başarılı bi olay
Mesaj tarihi:
said:
trapt, 17 Haziran 2005 03:24 tarihinde demiş ki:
yazık ya ..kızlara yapmak lazım aslında :D
,

sonra oturmus paticikteki kiz sayis niye dusk diye kara kara dusunuyoruz[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight
Mesaj tarihi:
ya redall nerden buluon böle videoları sende:)[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
Çünki ben piskopatım...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 17 Haziran 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
kameralar dandirik değilde silah bişiler atıyo

Abi onu uzaktan kontrol edip gerçekçi bi etki almak için çocuk tetiğe bastığı anda çat diye basabilmen lazım. Bilmemkaç tane de adam var, bir sürü kumanda olması lazım. Onu kontrol edemessin yani.[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti

Beleş Upload: www.megaupload.com
Mesaj tarihi:
@ 007
izlemedim ben şahsen[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
  • Yeni Oluştur...