zamo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Eğer ağaç diktikten sonra bir de yağmur yağdırırsan bitkiler ormana dönüşüyor.Hem tavşanlar yemiyor hem de rüzgar estirdiğinde yeni bitkiler oluşuyor.Ayrıca tavşanlar yerleşip medeniyet kuruyor.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 şöyle yapın fidanları hemen ağaç yapın. tur sonunda rüzgar yapıp dier turun başında hemen tekrar yağmur yagrıdın.. 5 6 tane orman oluyo :) (hemde tavşanlarda akıllanmaya başlıyo)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 %67 mi ne oldu. hard bölümündekiler çok uçuk duruyorlar ya, insanları çok geliştiremedi :/ insanların iq yüksek oluyor ama tavşanlar daha fazla gelişiyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 tavşanları insanların üstünde tutun çok güzel oluyor :P[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bu oyunu az oynamıştım ama çok güzel, sonuna kadar gidip neleri yapamadığınızı görebiliyorsunuz ve bulmaya çalışıyorsunuz falan. Oyunun yavaş olmasına gelince oyunun yapıldığı programı kullanmıştım. Oyunun programlanma şekline göre eski makinede yavaş çalışabilirken, normal hızının üzerine çıkmak mümkün olmuyor zira programında hızı belirleniyor.[signature][hline]Cem_Jedi'nin anısına... (LöL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 level dan çıkınca yaklaşık 2 gün paso bunu oynamıştım sonra artık bırakmak gerektiğini anladım, manyak bişiydi ya.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Çok hoş bi oyun en azından özgün bişey :)[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 black & white rulez :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 O kadarda eğlenceli deil[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Valla sıkıntıdan %93 ünü tamaladım Rank 10 , Bunnies Killed(B.C) ve de Tree Cities(2) kaldı Hard bölümündeki. sıkıldım ama artık eheh yeter[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 6 megabytelık oyunu b&w ile kıyasladınız ya. helal.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 nice 6 megabyte'lık oyunlar gördük ki 10 cd'lik oyunlara bedeldiler. ha black & white ile karşılaştıralamayacak bir oyun bu tabi, o da ayrı mesele.[signature][hline]bloody mess all over my clothes! => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bunnies killed kolay.. once tavşan koy. sonra insan.. sonra yaşanıcak yapma hemen. dağı fln yap. sırayla yiyolar ama - puan bu :) nuclear içi nne yaptıgınızı söylermisiniz? yada volkan lar hemen soğuyo.. bi türlü patlatamadım.. plagues defended olmadı (halbuki "insanlık kendini kurtardı" fln dedi) delircem :)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Nucleari bende yapamadim ama volkan yaptim. O tepesinde kirmizi havuz(sicak lavda denebilir tabi) olan daglardan yap sonra ustune barren yap, damarlar filan cikiyor. İste o volkanlar sogumuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 benim tavşanlarım kaslı oldu[signature][hline]So many times it's hopeless dark and gray And other times it's hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar