Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pistol tempi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar söylemiştim sanırım pistoleerı yeni açtım. Sizce (CU yuda hesaba katarak). Pistoldan hangi skilleri alsam. Ayrıca brawler 4-0-0-0 Teras Kasi açsam mı? Yoksa değmez mi? Bu karakterin gelişimi siz olsaydınız ne yönde olurdu? BH mi Comando mu yoksa hiçbiri mi?
Biraz fazla mı oldu...[signature][hline]Cem_Jedi'nin anısına... (LöL)
Mesaj tarihi:
:D[signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi.

bunu çok düşündüm ve su içiyorum.
Mesaj tarihi:
smugglerin en iyi özelliği last ditchdir.Health bari sıfıra yaklastiginda 3-6k arasi vurursunuz.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Mesaj tarihi:
Spice (Baharat???). Chef yiyecekleri gibi artılar veren şeyler ama pek kullanışlı değil çünkü bildiğim kadarıyla buff süresi bitince debuff yapıyo. Bi nevi uyuşturucu. Yarrock için ise yemeni tavsiye etmem.[signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi.

bunu çok düşündüm ve su içiyorum.
Mesaj tarihi:
peki hem rifle hem pistol için şu nasıl...
master marksman
master rifleman
master pistoleer
carbineer 0440[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired)
swg: satto of eclipse (retired)
wow: revhas of burning legion (level 54 paladin)
  • Yeni Oluştur...