Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Arkadaşlar söylemiştim sanırım pistoleerı yeni açtım. Sizce (CU yuda hesaba katarak). Pistoldan hangi skilleri alsam. Ayrıca brawler 4-0-0-0 Teras Kasi açsam mı? Yoksa değmez mi? Bu karakterin gelişimi siz olsaydınız ne yönde olurdu? BH mi Comando mu yoksa hiçbiri mi? Biraz fazla mı oldu...[signature][hline]Cem_Jedi'nin anısına... (LöL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Birde smuglerlar iş yapıyor mu ortamda. Kullanımı zevkli bir char yapmaya çalışıyorumda[signature][hline]Cem_Jedi'nin anısına... (LöL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Smuggler'in bana göre göze batan tek özelliği ölü taklidi yapma :D Zordamısın şak yat hemen sonra kalk kac karambolde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 :D[signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki: küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi. bunu çok düşündüm ve su içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 smugglerin en iyi özelliği last ditchdir.Health bari sıfıra yaklastiginda 3-6k arasi vurursunuz.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yani kullanışlı diyorsanız onada başlayayım? Pistooler için tip gelmedi daha :D[signature][hline]Cem_Jedi'nin anısına... (LöL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 root.intim var daha ne olsun[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 smuggler birde birseyler yapio hatta birinin ismi yarrock :D bu yaptigi seyler ne acaba??[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Spice (Baharat???). Chef yiyecekleri gibi artılar veren şeyler ama pek kullanışlı değil çünkü bildiğim kadarıyla buff süresi bitince debuff yapıyo. Bi nevi uyuşturucu. Yarrock için ise yemeni tavsiye etmem.[signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki: küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi. bunu çok düşündüm ve su içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Son m. bh m.rifle ve azıcık pistooler olarak karar verdim.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 anladim ismi komedi ya :D zaten yemem onu[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 peki hem rifle hem pistol için şu nasıl... master marksman master rifleman master pistoleer carbineer 0440[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of burning legion (level 54 paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Nedense bana pistoleer skilleriyle bh'ın pistol skillerinin kombinasyonu güzel olacakmış gibime geldi.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar