Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bu loot itemler neler oluyor tam olarak.Yani mesela silah parçaları çıkıyor da onları bir artisan'a götürüp silah mi yaptırıyoruz yoksa mesela tam olarka bir silah mi çıkıyor. Özel itemler var mı böyle lootlayabileceğimiz .Bunlar nelerden çıkar ne çıkar ? Bilen var mı ? (vardır tabii :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Loot adı üstünde öldürdüğün düşmanın üzerinden çıkan itemlardır. Bazıları gereksizken bazıları çok gereklidir. Ancak çok işe yarayan lootlar olur , skillin olmadığı için yapamazsın. Böyle durumlarda crafterlar devreye giriyor yani onlara götürmen lazım.[signature][hline]Deno O'Connor - Eclipse - FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Loot'u anladım da genelde hiç bakmazdım.Mesela görevlerde kestiğimiz bol'lardan çıkar mı bir şey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yok bildigim kadarıyla cikmiyo ben cok baktim onlara bollarin sadece etinden ve sutunden faydalaniyoruz[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 loot-made denilen krayt pearl de dahil olmak üzere kaliteli loot parcalari kullanilarak yapilan silahlardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar