silencer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 nbl gibi olmuş wow eu. laaame. enes efendi, temmuzda görürüz "b@b th3 k3nk"liğini.[signature][hline]before honor is humility. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: atahan, 11 Şubat 2005 21:03 tarihinde demiş ki: tamam da neden bağırıyorsunki görmemiş olabilirim ya lol nerden gordun adamin sana bagirdigini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sağol Way....[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Haha ne şans bizim avrupadaki arklarda aynı server a girmiş =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tek bu serverda sıra var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Adından olsa gerek bütün undeadler buraya toplanıodur..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 herşey iyi güzelde bu queueue olayı ne kaddar süreceymiş ? :hmm::P[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 emin misiniz şimdi burning legion olduğuna serverın polishlerde oraya giriyomuş sonra polish polish konuşmasınlar serverda[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Polenler iyidir türkleri severler.Akıllı düzgün adamlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya burda 1.5 saat sıra var ekmek kuyruğu mu bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 General chat'te arada sırada ilginç lisanlar oluyor ama direk azar işittikleri için çok devam etmiyr.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 beyler kuyruk olayı için 1 hafta bekleyin dio bilenler. mızmızlanmayı bırakın 1 hafta içinde de bi deişiklik olmazsa yakarız bu forumu[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r0m Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 queue (kuyruk) olayi insanlar bir servera dolusup, digerlerini bos birakmasin diye yapilmis birsey.. gayet de mantikli.. 1, en fazla 2 hafta surer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 US beta'da, release'de, kore betada, EU betada phase 1,2'de hep aynı şeyler oldu. Ve hep 1 haftada düzeldi. Merak etmeyin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Pardon ama Hangi Locationu seçeceğiz ? Almanya mı ? Bulamadım da yazdıklarınızdan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r0m Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 neden Warsong'da oynamiyoruz? US ile EU karisir diye Warsong'u secmeyelim demek cidden kamera sakasi gibi birsey.. espri olmamasina ragmen o ayarda komik.. basina EU veya US koyariz olur yani nedir.. [Bu mesaj r0m tarafından 12 Şubat 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 aynı zamanda warsong karizma bi isim olduu ve usde sunucu olarak isim yaptıı için us'te ve dolayısıyla eu'da da birçok b@b l4m3rların ilgisini çekicektir..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Burning Legion için beklemesi baydı ben Skullcrushera girdim. 2 gün boyunca giremezsem Legiona bi daha hiç girmem.[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 isteyen istediği yere girer kimseyi zorlamıyoruz. hordish manner, anatolian sunrise ve 1-2 türk ağırlıklı guild Burning Legionda toplandık bile.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bu arada, ben işim olmadığı yani oyuna gireceğim zamanlarda oyunu açıyorum.. o sırada forumları, haberler okuyorum. oyuna döndüğümde sıra çoktan bitmiş oluyor[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Warsong ta bile en fazla 250 - 300 sira gördüm ben olmaz bişey. Ama bab the kenk leri bilemem :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Burning Legion'daki bu 500 kişilik sıra 1 hafta sonra biter değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Şu anda sıra olmasının sebebi herkesin yeni bölgelerde toplanıyor olması. 1000 oyuncunun hepsi de newbie zone larında olunca server göçmesin diye sıra koyuyorlar. Ama inasanlar level atlayıp diğer bölgelere yayıldıkça maximum oyuncu sayısını yükseltiyolar. US de 1 hafta sonra sıra bekleme olayı kalkmıştı. Sadece gece 9-12 gibi kalabalık saatlerde arthas da 50 kişilik falan sıra oluyordu. Bi süre sonra bu da gitti.[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Yav ya insanlar gerçekten okumadan mesaj atıyor, ya insanlar okuduğunu anlayacak kadar zeki değil, yada insanlar beni çıldırtmak için yapıyor...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Eno, 12 Şubat 2005 18:01 tarihinde demiş ki: Yav ya insanlar gerçekten okumadan mesaj atıyor, ya insanlar okuduğunu anlayacak kadar zeki değil, yada insanlar beni çıldırtmak için yapıyor... hepbiri.[signature][hline]no pity. no mercy. no regret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar