Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU Serverlarında Türklerin Yoğun Olarak Girdiği ve Önerilen Serverlar Burada....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
atahan, 11 Şubat 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
tamam da neden bağırıyorsunki görmemiş olabilirim

ya lol nerden gordun adamin sana bagirdigini :)
Mesaj tarihi:
Haha ne şans bizim avrupadaki arklarda aynı server a girmiş =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
emin misiniz şimdi burning legion olduğuna serverın polishlerde oraya giriyomuş sonra polish polish konuşmasınlar serverda[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
beyler kuyruk olayı için 1 hafta bekleyin dio bilenler.

mızmızlanmayı bırakın 1 hafta içinde de bi deişiklik olmazsa yakarız bu forumu[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
queue (kuyruk) olayi insanlar bir servera dolusup, digerlerini bos birakmasin diye yapilmis birsey.. gayet de mantikli..
1, en fazla 2 hafta surer.
Mesaj tarihi:
neden Warsong'da oynamiyoruz?
US ile EU karisir diye Warsong'u secmeyelim demek cidden kamera sakasi gibi birsey.. espri olmamasina ragmen o ayarda komik.. basina EU veya US koyariz olur yani nedir..

[Bu mesaj r0m tarafından 12 Şubat 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aynı zamanda warsong karizma bi isim olduu ve usde sunucu olarak isim yaptıı için us'te ve dolayısıyla eu'da da birçok b@b l4m3rların ilgisini çekicektir..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
Burning Legion için beklemesi baydı ben Skullcrushera girdim. 2 gün boyunca giremezsem Legiona bi daha hiç girmem.[signature][hline]Sidious: Vader
Vader: Yes Master?
Sidious: I love you
Mesaj tarihi:
bu arada, ben işim olmadığı yani oyuna gireceğim zamanlarda oyunu açıyorum.. o sırada forumları, haberler okuyorum.

oyuna döndüğümde sıra çoktan bitmiş oluyor[signature][hline]Profocio Hosting
Mesaj tarihi:
Warsong ta bile en fazla 250 - 300 sira gördüm ben olmaz bişey.
Ama bab the kenk leri bilemem :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Mesaj tarihi:
Şu anda sıra olmasının sebebi herkesin yeni bölgelerde toplanıyor olması. 1000 oyuncunun hepsi de newbie zone larında olunca server göçmesin diye sıra koyuyorlar. Ama inasanlar level atlayıp diğer bölgelere yayıldıkça maximum oyuncu sayısını yükseltiyolar. US de 1 hafta sonra sıra bekleme olayı kalkmıştı.
Sadece gece 9-12 gibi kalabalık saatlerde arthas da 50 kişilik falan sıra oluyordu. Bi süre sonra bu da gitti.[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas
Mesaj tarihi:
said:
Eno, 12 Şubat 2005 18:01 tarihinde demiş ki:
Yav ya insanlar gerçekten okumadan mesaj atıyor, ya insanlar okuduğunu anlayacak kadar zeki değil, yada insanlar beni çıldırtmak için yapıyor...

hepbiri.[signature][hline]no pity. no mercy. no regret.
  • Yeni Oluştur...