Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Arkadaşlar, İstanbulda tüm yaz boyunca haftada en az 2 ker toplanabilceğimiz ve Japon masaüstü oyunlardan Forgetten realms ve D&D ye kadar her türlü evrene girebilceğimiz oyun arkdaşları arıyoruz. DM sorunumuz yoktur. Dm benim :) Ama DM olmak isteyen müthiş arkdaşlarımız varsa kesinlikle bu görevi onlara bırakabilirm. Yani uzun lafın kısası tüm bir yaz boyunca bir çok defa toplanıp hoş vakit geçirmek isterseniz bana ulaşın yada buraya mesaj yazın görüşelim. Ayrıca her türlü yapılıcak organizasyona da koşa koşa geliriz.[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Vakit uyarsa size starwars oynatabilirm .. fakat kesin bisey hemen söyleyemem frp dm ligim cok iyi degildir oyunculugum fena degildir fakat starwars dm liym iyidir[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 starwars? geliyorum:D öss bi bitsin, benim işe girme olasılığım var, üstüne davul kursuna yazılacam. iki gün artar gibiyse, sizle de uyarsa gelebilirim. grubum dağılalı rahat 1 sene oldu, dm olacak denyo yurtdışına gitti, biraz unuttum tabi. ama hatırlarım heralde:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben de kesin demiym ama gelebilirim[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bende gelmek isterim temmuz başına kadar boşum, biraz erken olucak ama... starcraft veya fallout olursa balıklama atlarım[signature][hline]İmkansız mı? E o zaman?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 starwars evet.. yanliz Rebellion era oynaticam en iyi bildigimi zaman o . İmparatorluk zamanı fln iste brz zaman gecsin su öss bitsin konusurz .. tabi Frp oynamak istiyosanız beraber arkadasin oynunda oynayak..(topigi acan arkaasin yani)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Star wars da olur. Yeterki birlikte eğlenceli bişiler yapalım. Türü bizim için fark etmez herşeyde varız biz. 3 kişiyiz bu arada. Eğer çok kişi olursa camping fln da olabilir gayet sağlam seneryolarım var.[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben gelirim,1-2 arkadaşımı da isteğe göre getirebilirim.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bende size katılmak isterim, 4-5 yıldır DM'lık yapıyorum uzun zamandır player olmadım.Size katılmak isterim.Aslen istediğim farklı bir dünyayı tatmak.SW için belli bir sw kültürüm olması gerekiyo mu? Oyunlarınıza katılmak isterim.Haftada iki kez gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Hmm ben bi geleyim istanbula gelecem 12si gibi ondan sora, SW oynayabilirim de oynatabilirim de. İsterseniz WoD da oynatırım, parande atamıyorum ama.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Yaş ortalaması kaç grubun ? Biraz daha detay verseydin daha çok ilgi toplardın bence =)[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 WoD oynatacak varsa oynayacak çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sağlam bi forgotten realms olursa bende varım valla[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sw varsa gelirim beyler aslında digerinede gelebilirim :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 forgotten realms icin inanilmaz deneyimli bi dm tanıyoum ama oda bize oynatirmi onu bilmem :( elite tayfa onlar cünkü ama isterseniz sw oynatirim dedigim gibi starwars bilgim iyidir dm ligimde eh megalomanligi sevmem[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hmm daha sonra oyuncu kalırsa planescape oynatabilirim ama önce bir okulla ilgili durumların kesinleşmesi lazım. Eğer mümkün olursa buraya yazarım.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bi liste gibi bişi yapalım yoksa bu iş tamamlanmaz :D ben ve bi arkadaşım gelicez eğer aksyon olursa.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bende gelebilirim,bir tatil programina bakalim filan yazarim buraya.[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 star wars ve forgotten realms e gelmek isterim wallah[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 VARIIIIMMMM HERSEKILDE VARIIIIIMMMM!!!!!!![signature][hline]Sword is a Weapon For Murder Swordsmaship is an Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Ardeth, 04 Haziran 2005 20:06 tarihinde demiş ki: hmm daha sonra oyuncu kalırsa planescape oynatabilirim ama önce bir okulla ilgili durumların kesinleşmesi lazım. Eğer mümkün olursa buraya yazarım. Büyük bir ihtimalle bu olursa ağustosun başında başlar. Eğer oynamak isteyen varsa planescape bana mesaj atsın konuşalım vs. Oynattığım bir grup daha var planescape ama orası dolu yada bir ihtimal bir kişilik yer boş olacak tam kesin değil... Onu maslakta oynuyoruz yakın olan ve oynamak isteyen varsa bana mesaj atsın yer olursa bende söylerim.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Beyler masaüstü için mekan arıyorsanız, Kadıköy Metrock cafeyi tavsiye ederim. 24 gibide conversion var. Yani bir çok diyarda bir çok oyun oynatılacak. Reklam yapmıyorum. Sadece istanbuldaki frp cafeler birer birer gümlediği için boşlukları dolduralım, arkayı beşliyelim diorum. Tam yer için pm atabülürsünüz. Kuytularda biraz cafe[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alagar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yaş ortalması 18-20 arası.. yakında istanbulda olucam.. konuşalım.. msn: [email protected][signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sacredfistli monk minotaur oynatabilme ihtimalim varsa bana uyar.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 İstanbula geldim ve simdi fellik fellik dmlik isi arıyorum eheh. Simdi ne oynatabilirim yazayım: * World of Darkness: Mage: The Ascension ya da Werewolf: Forsaken iyidir tercih meselesidir vampir de olur ama =) *Star Wars (GURPS) *Dragonlance İlgilenenler pm atabilirler ya da bu konu baslıgı altında konusuruz ayarlarız bisiler =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar