Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kararmaz lan belkı bu daha ıyı oldu senın ıcın?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kararmaz hoca hayatın, doğru cok kötü gözüküyor durumun da, her şey atlatılır, her zaman bir şans doğar, bir kapı açılır, azimle çalışabiliyormuşsun bak, bunu görmek bile sana bir hırs getirmeli, polyanacılık degil bu arada bu(hiç sevmem)...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 geçmiş olsun ya çok feci bi durum çok kötü oldum burda kendi adıma yani kim bilir sen nasıl hissettin[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 geçmiş olsun =([signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 garanti geyiktir sdafasdf falan diye tıkladım keşke öyle olsaydı :( çok üzüldüm :([signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 çok geçmiş olsun aslında başka bişeyler deyip teselli etmek isterdim ama aklıma hiçbişey gelmiyor. yani mesela senin hatan olsa, salla bi dahakine çalışırsın falan denir ama maalesef yapıcak bişey yok bu durumda. fazla üzülmemeye çalış geçmiş olsun.[signature][hline]May the Force be... With me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 abi çok geçmiş olsun yaa.. bu sistem hakkında sölediğin HERŞEYE sonuna kadar katılıyorum.. kesinlikle bişey yapılmalı bu konu hakkında.. bu arada sınav zormuş sorular falan, o yüzden okullara girmek kolaydır bu sefer. tekrar geçmiş olsun diyorum, takma kafanı.. geçmişte kaldı artık..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ya çok üzüldüm.Nefret ediyorum şu sistemden.Bende seneye giricem öss ye işte daha şimdiden ineklemeye başladım. 3 Senelik emeğin değerlendirmesini 3 saatte yapmak ne kadar doğrudur tartışılır. Hadi onu bırak, son derece sinir bozucu bir olay.Benimde en büyük korkularımdan birisi ÖSS günü hastalanmam yada başıma herhangi bir olayın gelmesi.Ki sanırım orda tansiyonun yükselmiş.Ki o şartlar altında, o sinirle, o stresle böyle birşeyin olması gayet normal. Bizi okadar strese sokanlar utansın ne diyim. Yarış atına döndük bu sistemle.Yakında ÖSS yi hipodromlarda yaparlarsa şaşırmam. Ayrıca; Bu sisteme kafa yetmez.Komple giricen komple.[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık; Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kafayı kırarsın valla ha..çok geçmiş olsun dicem bi işe yaramıcak[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 gecmish olsun.. uzucu bir durum tabiki ama bir seneyi oss de kaybetmissin ya da kaybetmemissin bu kısmın uzerine kafanı cok yorma.umarım yine de guzel bir puan alırsın.Her zaman cocukları avuturlar universiteye kapagı at gerisi rahat diye.Hazır sınaw gecmishken soyleyeyim: Koca bir yalan. Universite de durum daha beter.Nasıl daha beter mesela su sekilde: 3. sınıftasın diyelim ve bolum derslerini alıyorsun.8 tane dersin var. 2. donemdesin ve 8 final demek sekiz dersten kalabilme olasılıgı demek bunun yanında bu dersler onundeki senenin 1. donemi ya da yazokulu vs. de acılmıyorsa kaldıgın an 1 sene sonrasında alabileceksin ancak.Hele de 4. sınıfta bir dersinle saati cakısıyorsa otomatik olarak 1 sene uzattın okulu.[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Otur ingilizce calis butun sene. Uzerine de OSS tekrari yap. Hazırlıgı atlarsın, boylece sene kaybetmemis olursun. Gemis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hakkaten kotu olmus tum samımeytımle gecmıs olsun dıorum ama ne bılıım her seyde bı hayır vardır pes etme derım 1 sene daha calıs ıı bır yere gırecegımne emınm[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!?? FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kermit geçmiş olsun dostum ösym'ye bacağım girsin.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar