toggiee Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 geçmiş ola.. her işte bi hayır vardır dicem de...salla. demiyorum.[signature][hline]Dım tıs çak tıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 geçmiş olsun , şanssızlık seni bulmuş işte... her işte bir hayır vardır diye düşün...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Gecmis olsun kermitcim cok uzuldum gercekten=( insallah seneye girip kazanırsın istedigin yeri artık uzulme lutfen (uzuluyorsan tabi , uzuluyorsundur be) herseyde bi hayır vardır takma kafana yazını yasa ya da calısacaksan zevkle calıs falan yani uzulme kısacası...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Cok gecmis olsun valal cok uzuldum :([signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 off çok ücüzü ya :( geçmiş olsun, gerçi daha beterleri de var. mesela 2 sene önce kızın biri minibüs'ten inmiş sınava gireceği okula doğru gidiyormuş. içinde kimliği ve sınav için gerekli her şeyinin bulunduğu çantayı kapıp kaçmışlar. kız bağırmış öss belgelerim içerde diye, ama tabi hırsız bu, dinleyecek hali yok. kız hiç girememiş sınava. of nası rezil bi sistemdir bu..[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 19 Haziran 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Allah korusun kanama durmayıp çook daha fenası (sağlık problemi) olsaydı? Sen, bir sınavın bütüüüün geleceğini tayin etmesine izin verme yeter ki. Ben de sınava girdim zamanında, kazandım öyle orta şeker bi yerler. Ama inan ki sağlığın mı okulu bırakmak mı dersen gözümü kırpmadan dönerim sırtımı okula. Polianna'cılık mı dersiniz artık ne dersiniz bilmiyorum ama ben bu tür şeylerin mutlaka iyi bir sonuç doğuracağı düşüncesine sahibim. Sen bu kadar çalışabilecek kapasitede bir insansan zaten asla aç kalmazsın merak etme, ayrıca istediğin mesleği yapamadıktan sonra (birçok öğrenci sırf biyerler olsun diye hakkında hiç bilmedikleri yerlere giriyor) istediğin kadar eğitim al, önündeki hayattan keyif alamazısn ki. Biraz karıştı gibi söylediklerim ama hiç olmazsa biraz bişeyler anlamışınızdır umarım. (Üstelilk eğer gerçekten istiyorsan seneye kesinlikle tekrar denemelisin.)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Kahrolsun sınav sistemi...[signature][hline][To night,God is a Dj] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 çok kötü, geçmiş olsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 geçmiş olsun.. artık takmamaya çalış..zor ama yinede yapmak zorundasın.artık bırak sınavı mınavı.gez,toz eğlendır kendını... bu tür şeylerin bir daha başına gelmemesi dileğiyle..[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Geçmiş olsun kermitcim. Sınav sırasında çıkan sorunlardan nasibini alanlardan biride benim, neyse önümüzdeki sınavlara bakıcaz tekrar geçmiş olsun[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 şansızlık bu olasa gerek be abi.. cidden çok ama çok üzüldüm.. 4. sefer başarman için bir kamçı da olabilir bu hay ben böyle işin demene de neden olabilir..ama inşallah ilki olur..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 atıcam kendimi bi yerlere artık şimdi geberene kadarda içicem galiba sizi seviyom pati halkı öpüldünüz.[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Geçmiş olsun... Takma kafana, inşallah bidahakine sınavın daha iyi geçer ve güzel bi yer kazanırsın...[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Kötüymüş geçmiş olsun.Benimde midem bulandı nedense tatlıda yemedim ama geçti allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Çok geçmiş olsun.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Gecmis olsun ama ne desek yarar degil ki kes elimizden bisey gelse...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Of Allah'ım işe bak.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 :([signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 geçmiş olsun pff :/[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 valla $ansızlığın bu kadarı yani.. çok üzüldüm :([signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 büyük gecmis olsun gercekten cok üzüldüm :([signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 :( öff berbat ya.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Geçmiş olsun çok üzüldüm. Benimde sınava son 1 dk kala ayaklarım titremeye basladı. 3. girişim di ve ne alırsam alım bi yere yerlesecektim yani stres de fazla değildi nitekim olumsuz etkilendim ve yavaslıktan yetiştiremedim 230 bekliyorum ama daha da düşebilir. Neyse hepimize geçmiş olsun. ---- Yöke kafam Girsin. Böyle bir sistem olamaz. Her sene katılan sayısı artıyor fakat giren sayısı sabit. Seneler geçtikce ya zorlasıyor yada puanlar yükseliyor. Bu insan içinden insan ayıklamaktır. yada karpuz secer gibi secmektir. iyilerin en iyilerini alıp okutmak mı amaç ? bence alakası bile yok 1 sene asosyal olup kasan salaklar bile girebiliyor fakat sosyal kişiliğe sahip fakat oturup ders calısmak yerine pratik yapmayı sevenlerin sansı olmuyor. Bilmiyorum tarafsız gözden nasıl gözükür ama Ben bilgisayar konusunda oldukca yetenekliyim fakat ne bilgisayar nede onunla alakalı bir bölüm okuyamıcam şimdi. Bu sene jeoloji mühendisliğine girecem. Sonumuz hayrolsun alakam olmicak bir mesleğe sahip olacam.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sıkma canını.bende 3. girişimde kazandım.genciz daha önümüzde daha yıllar var.hepimiz bi yolda ilerliyoruz işte önemli olan sağlam gitmek.seneye iş filan diye tutturmaz sadece ders çalışırsın bu sene girebileceğin yerden daha iyi bir yere girersin. yeterki iste. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hayatım karardı desem kimse inanmazda[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar