helena Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 olsun :P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 (bira malt içicegiyse ki öyle sanıyorum) ben çok severim[signature][hline]unholy ownz u
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ritmixi bi kere denedim berbat bişeydi nereye kusacağımı şaşırdım
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 sulu gazoz başka bişi değil beğenmedim ben de....[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: helena, 19 Haziran 2005 00:00 tarihinde demiş ki: ritmix berbat ama redbull fena değil lool :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!!
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 oyle bisiy ki hani tattirim oluyor ya buyuk magazalarda, o gunlerde satislari cok keskin dusuyor bunlarin. cok kotu cok.[signature][hline]Piiys [Bu mesaj Dojorel tarafından 19 Haziran 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ben içemiyorum ya o zımbırtıları, ağzıma bir aldım kendimden filan geçtim ya...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 güzel bence ya ritmix de güzel f5 de ama sanki f5 daha güzel[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
pan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 narlı ritmix kral ya.[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 emin ol yalnız değilsin[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ritmix 1 kere deneme kalktım.denemez olaydım. ilk yudumda salladım çöpe.direk iğrençç geliyorbana tadı.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: HasMez, 19 Haziran 2005 00:20 tarihinde demiş ki: (bira malt içicegiyse ki öyle sanıyorum) ben çok severim turkiyede duzgun malt birası yok, hepsi arpa.[signature][hline]Beş Hececiler
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Kola veya Ice-Tea dururken neden bilmediğim birşeye para vereyim ki?[signature][hline]
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ya bende denemek istiyorum artık ....=)[signature][hline]olmazsa olmaz dediğimiz şey var mıdır aslında? sanmıyorum bence yok bu diyarlarda...
555 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 f5 hiç denemedim ama ritmix gerçekten hiç beğenmiyorum[signature][hline]la petite ezique
-007- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Black-ice, 18 Haziran 2005 22:25 tarihinde demiş ki: arkadaşlar şu ritmix ve diğer malt içeceklerine ben hasta oluyorum. özellikle şeftali f5 ve narlı ritmix. ama ne zaman arklarımın yanında içmeye kalksam ıyy iğrenç, vöheyy kusturunç, öahh dehşetengiz iğreençsin gibi tepkiler alıyorum. ya edindiğim arkadaşlarımın başkalarının zevklerine hiç saygıları yok yada harbiden bu ritmix dünyadaki benden başka herkese göre kötü bişey. topiği içi boş ve kötü olarak görebilirsiniz ama açıkçası öğrenmek istedim. gelelim soruma: varmı başka malt içeceği seven?? 2 cevap veriyim biri klasik diğeri kendi düşüncem zevkler ve renkler tartışılmaz :P evet bence de malt içeceği içindeki meyveye göre çok güzel olabiliyor.
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 f5 denemedim ritmix böarğhüh dedirtti heralde f5de ona yakındır diye düşündüümden bidaa yaklaşmam yanlarına.. Biranın tadınıza sevmezdim zaten =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
Raven Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bende geçen gün limonlu ritmix denedim direk 1 yudumdan sonra çöpe attım.
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Cuce, 18 Haziran 2005 22:32 tarihinde demiş ki: u yuh ama cinle içinmiş 1/10 ölcek sidik 5/10 ölcek rom 4/10 ölcek nane likoru karıştıralım icerim cok guzel ouyo. [signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
duende Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 topici gorunce fake falanmı dedm oha malt içecegi seven birisi madalyayı gormeseydm fake diye cvp vermedzmd valla :D[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight
-007- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 o zaman burdan kimsenin bira tadını sevmediği sonucu çıkıyo :P şahsen ben sevmiyorum (malt içeceğindeki meyve tadı işi değiştiriyo meyve olmasa kusarım)
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Üstüne para verirlerse belki içerim.O verdikleri parayla da ağzımdaki berbat tadı geçirmek için bikaç litrelik kolayı bi dikişte bitiririm:D Ritmix i tavsiye ederim. Mide yıkamak için ideal.İçin direkt kusarsınız:D Yalnız şu yoruma bayıldım ya süper: Bunu yapanlar tadına bakmamışmı ya:D[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık; Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Black-ice, 18 Haziran 2005 22:25 tarihinde demiş ki: arkadaşlar şu ritmix ve diğer malt içeceklerine ben hasta oluyorum. özellikle şeftali f5 ve narlı ritmix. ama ne zaman arklarımın yanında içmeye kalksam ıyy iğrenç, vöheyy kusturunç, öahh dehşetengiz iğreençsin gibi tepkiler alıyorum. ya edindiğim arkadaşlarımın başkalarının zevklerine hiç saygıları yok yada harbiden bu ritmix dünyadaki benden başka herkese göre kötü bişey. topiği içi boş ve kötü olarak görebilirsiniz ama açıkçası öğrenmek istedim. gelelim soruma: varmı başka malt içeceği seven?? Malt içecegini gec..BİRA İÇ HAYATINI YAŞA :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA..
mathan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 malt içecegi = enerji içecegi enerji içeceginin alkölden fark1 yok...
Öne çıkan mesajlar