Korax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Selam millet,saat 12 civarı ilham geldi oturdum hemen bi beste yapim dedim.Söz değil,sadece müziğini.Oturdum yapmaya başladım netekim bitti,O/B ses kartımla üstüne bide basslarını çaldım gitarımla :),bikaç akor falan ekledim araya,sonrada mix'ini yaptım güzel bi şekilde ve enson hali. Bu parçayı sevdiğim herkese armağan ediyorum beğenirsiniz umarım =) Not:parçayı daha sonra devam ettirmeyi düşünüyorum,bakarsın istanbula falan yollarım :D http://members.lycos.co.uk/koraxx/music/ Burada bulunan,happiest_man_in_the_world-buqes_ darling.mp3 isimli mp3'e sağtık,farklıkaydet'le indirebilirsiniz. Sevgiler =)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Hehe hos olmus :) Davul samplelari falan nereden?[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Guitar Pro'dan kayıt mı bu anlamadım çok iyi olmuş kayıt. Şarkıya gelince müthiş olmuş açıkçası. Bass falan çok iyi. Tebrikz ;)[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 soyle slap atmayi banda ogret yaaaaaaaaaaaa[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight [Bu mesaj trgdy tarafından 17 Haziran 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Güzel olmuş tebrikler ;)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Delinquent, sample hazir degil,fruity'den basit bi altyapi buldum ve üstünde baya bi oynadım.Davul dışında tamamen hepsi bana aittir(Tonları ve yazımları).Herhangi bi loop falan kullanmadım.Davulda özellikle bi atak veya benzeri bişey yok çünkü,öncelik olarak genel trafiğe önem verdim,o anda ne hissettiysem yazdım.Davul'a bişeyler daha eklicem,dümdüz gidiyo çünkü :) Kayıt'ı fruity'nin içindende yapabilirdim ama tam anlamıyla üstüne oturtmakta fl ergonomik olmadığı için,parçayı bitirdim.Acid'in içine attım,üzerine gitarla kayıdı yaptım daha sonrada,mixledim.O/B ses kartından fena performans almadım,aslında biraz dipses(hsssss gibi,haşır huşur değil yani ehe) var bassta ama pek duyulmuyo ve acid'den yaptığım ayarlamalarla birazcık alabildim. Parçada slap yok :D [Bu mesaj Korax tarafından 17 Haziran 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hyr orda 2. bi sark1 vardi sadece slapla olan bi solo onun için soledm adi my demo olan bisi[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight [Bu mesaj trgdy tarafından 17 Haziran 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 haa,o mu :) ehuh sağol.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Zaten adam çaktrımadan diğer kayıtlara da bakın demiş, yoksa direkt link verirdi :p[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti Beleş Upload: www.megaupload.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Davullarını yazıcam akşama bende bunun biz korax ım la ortak çalışıyoruz... :) Gurur tablom o benim :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Güzel bir chill out parçası olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 çok iyi olmuş ellerine sağlık :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Müzisyen adamın hali başka oluyor canım. :horace:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 eheuh teşekkür ederim arkadaşlar.Parçayı biraz daha uzatıcam ve biyere bi modülasyon daha eklicem.yaklaşık 3-4 dakika olur sanırsam.Sonra davullarını silip redall'a yollicam.Redall davulla kaydını yapıcak,ben mix'licem sonra bass'ı çalıcam üzerine.daha sonrada soloları eklerim sanırım. elvyn kastım direk link vermek için ama tripod saçmaladı baya bi oyüzden böyle yaptım:)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Klavyeyi falan bilgisayarlamı yaptın?Güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 gerçekten guzel bir kayıt. devamını bekleriz :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 herşeyi bilgisayarla yaptım ah bi midi klavyem ve adamakıllı bi seskartım olsaydı :( devamı gelecek,suanda çalışıyorum üstünde eheuh yeni başladım sabaha akdar yolu var :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Kaydı mikrofonla mı yaptın nasıl yaptın hoparlore dayadın desem ciyaklıyor o zaman kaydı nasıl yaptığını anlat biz de yapak ehuh.[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti Beleş Upload: www.megaupload.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 onur - song 1 mi şarkı? bulamadım çünkü dediğnizi [edit: elvynin dediği şeyi sorucaktım ayrıca,nası yaptın ben de isterimcilik..][signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) [Bu mesaj shapshal tarafından 17 Haziran 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mydemo'yu dinledim de şimdi of ne güzel slap atmışın lan dinledikçe dinleyesi geliyo insanın =)[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti Beleş Upload: www.megaupload.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bu arada bende gitarı bilgisayara bağlamak için küçültücü var.program falan kullanmıştım bi ara ama ne kullandığımı bilmiyorum bi de hiç distortion alamıyordum.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Onur Song1 denen bi şarkı var başka bişey göremiyom ben ya ? :)[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben de[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Arkadaşlar Song1 inecek zaten dosyanın adı değişmiş.[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti Beleş Upload: www.megaupload.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Evet dosyanın adını değiştirdim,şimdi tekrar değişti Onur - Black Night yaptım parçanın adını.Eheueh fena olmadı isim :) Şimdi kaydı nasıl yapıyorum,bass gitar'dan küçültücü ile bilgisayarın mikrofon inputundan direk giriyorum.Sadece bukadar :) daha sonra,tonluyorum eq ile acid kullanıyorum buarada.Effect bölümünden Track EQ ekleyerek tonluyorum. Parça bitti,davulda baya bi oynama yaptım attack'ları geliştirdim ve ekledim.Form'unuda değiştirdim parçanın 4 dakika oldu böylece.Başınada Obua solo koydum.ben bile bukadarını beklemiyodum :) Yalnız çok boşluk var ve,aynı gidiyo gibi gelebilir.Ama parçaya sözleri eklicem daha.Size boş ve aynı gelen yerlerde aslında sözler olacak. Sevgiler saygılar :) [spo1=obua'da nesi]Obua bir batı müziği enstürmanı,genelde senfoni orkestralarında kullanılır.Ama bazı sanatçılar albümlerinde falan kullanıyolar nadiren.Sen nerden buldun diceksiniz,benim konservatuvardaki bölümüm obua zaten.buyrun bide resim. [/spo][signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax[Pati halay ve bale ekibi kurucusu][Bu mesaj Korax tarafından 18 Haziran 2005 04:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar