CursetH Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yaf arkadaslar ben siteden acc den prem aldım kredi kartıyla hersey güzel hoş kabul etti mailimede bi bilgilendirme amaçlı mail geldi ama ben prem deilim suan normalmi?[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Hayır normal değil bab ben üye oldum Bi baktım premium 30 days yazdı Sen onu bidaha bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Sen acc aldıktan sonra hemen mi üye oldun?Eğer öyleseyse keşke olmasaydın hemen cünkü zaten 2-3 günde gelirsin (Net caeden oynuyosan)bence lvl40dan sonra olsaydın yine senin fikrin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 2-3 günde 40 lvl olursun anlamında yanlış yazmışım :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 siteden kp aldın oyuna gireceksin p ye tıklayacaksın ordan servisi alacaksın[signature][hline]BuyucuCeycey Japko-Adonis 5x-Fire Paper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 olmadı abi hala normal memberim F11 e bastım p ye bastım bi halt olmuyo nası biş bu?[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 acaba bu defa oyundan girip alsam bi önceki iptal olacakmı? yani bi tanemi kescekler iki tanemi ya kafma karıştı sinirlerim bozuldu allama siteden aldımda nie olmuyo[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 up falan bilmem dai ama biri ne yapim bi akıl versin supporta tekrar attım bi yazı ama bişe olmadı simdi oyundan tekrar aldım mı hangisi gecerli olur yada iki aylık almışmı olurum?[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 böhüüü gitti pant :( sen bana hala atcaam page i göndercen :([signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ule bi dur bende chitin bow icin uraşıyom alcam die :D pants olm sen sati unutma du bakem yazdırıom hmn hem dün gece sen kactın :D yazıoduq :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar