Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RD ram satılıktır.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hmm ilgilenebilirim belki ama ankaradayım su anda, neyse salla en iyisi.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Hala varsa alabilirim.
Acil alinik hemde. 128 mb , 512 ne varsa artik.

Ayrica RD Ram satin alabilecegim yer varmi istanbul ve izmir de ? of ya kirk yilda bir PC ye bisi alayim dedim oda olmadi. Yil basindan once yeni PC almam imkansiz. o zamana kadar idarelikten Ram almayi dusunuyorum ama kimse satmiyor ><

[ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 13:13 tarihinde, Xtreme_Chill tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
donanım forumları daha uygun olabilir.. ikinci elcilerden (eliciler??) de rdram alabilirsin.. ama fiyat bakımında yüksek oluyorlar.. donanımhaber.com (olsa gerek) git forumdan alınık rdram diye başlık aç..

onlar seni bulur.. (amerikan filmi repliği.. sen bizi arama, biz seni buluruz=)
Mesaj tarihi:
Aynen oyle Mayhem. 200 $ Mecidiyekoy de. gerci cok sorusturmadim ama istanbul da yasayanlar mecidiyekoy u bilirler. bir magazaya sorduktan sonra aynen eve dondum. 200$ nedir yahu ? duyduguma gore uretimi kalkmis.stok yapanlar parayi geciriyor bir guzel..
  • Yeni Oluştur...