Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Countdown-High Stressable!!!

Darestan

Öne çıkan mesajlar

Öyle değil işte.
Tasarıda şu madde varmış.

*Sınav sisteminde yapılıcak değişiklikler 1 Ocak 2005 ten itibaren uygulanıcaktır"

bu yüzden seneye lise2-3 konuları çıkıcak.

Dinç Bilgin , Uzan gibi vicdansızların hortumladığı parayla Türkiye ye 1200 üniversite (Herşeyiyle) yapılabilirmiş.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

bi tarafımıza sokcaklar konuları tamamen bilgiye dayalı yaparlar şimdi 1 senemiz hatta 2 senemiz boşa gitmiş olacak 2 sene deshanede eski sisteme göre boşuna kafa patlattım demek olacak hiçbir şey diyemiyorum... lise 2 öğrencileri imza toplayalım 1 senelik çalışmamış boşa gidiyor diye mesela ben dershanede ve okulda 3-4 kişiye söyledim mi izmirin yarısına yakın adam toplarım öyle birleşek bişi yapak 1 sene az değil o kadar çalışma hatta bu sene de yine eski sisteme göre hazırlandım ben trigonometri fizik falan hep sınava kadar ömrü olacak şekilde çalıştım...
imza fikri gözüme iyi gözükmeye başladı... sırf ben tüm okuldan toplraım dershanedekiler ile en az 30 okul olur onların tanıdıkları var sonra böyle yayılır hem internetten pekçok kişiye ulaşılabilir onlarda aynı şekilde pekçok kişiye ulaşabilir...

saçmalıyorum sanırım... bioloji sınavına çalışıyorum bir yandan affedin...[signature][hline]icq:163404139
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 25 Mayıs 2004 20:32 tarihinde demiş ki:
yahu 1200 değil 12000000 tane üniversite açsan ne yazar. alala.

+1 Herkes üniversite mezunu olunca çok bişi olucağını kimse sanmasın. Önemli olan eğitim kalitesini yükseltmek. Zaten üniversiteye girince bazı şeylerin düzgün olmadığını fark edeceksiniz. Benden tavsiye aman o puanlarınızı başkalarının gazına gelip çarçur etmeyin araştırıp ona göre tercihte bulunun. Sayısal da %2-3 e giripte kazandığını bölümün ne iş yaptığını bilmeyen çok öğrenci gördüm.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sınava girdiğim zamanda (1 gün önce soruları çalınan sınavdı) sınavın önceki günü sakin sakin uo oynuyordum :)

hiç heyecanlanmadım ne girerken, ne çıkarken (çıkarken dış dünya biraz daha farklı gibiydi sankim gerçi) hatta soru kitapçığının üstünde 5-10 dk kasarak yeni uo karakteri bile yaratmıştım kendime sınav esnasında.

sınava girmeden hedefim belliydi, 120 puanı geçmekti sadece, sahip olduğum bilgiyle geçebileceğimi de biliyordum, bizimkilere de söylemiştim hatta. sınavdan çıktığımda 120'yide geçtiğimi biliyordum çok rahat :) at gibi çalışıpta benden kötü alan çok arkadaşım oldu ben uo oynarken o esnada :).[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Oha diorum ve soruorum; neden 120 puan?

Ayrıca,
said:
Way, 25 Mayıs 2004 12:56 tarihinde demiş ki:
calisana sorun yok..biliyosan girip yapcaksin bilmiyosan korkacaksin..(misal? :) ) ben su an oss den ckinca alacagim bilgisayari dusunerek kendime gaz veriyorum hemen olsun bitsin diyorum ;)belki o arada adsl i 512 bile yaptirabilirim abarti ii gecerse :) ayy heyecan basti =P

İşte sorun össn ii geçmezse de ailen sana aynı muameleyi yapıcak mı? :)

Bu arada özdebirde naptınız, kaçıncı oldunuz? Özdebirdeki sıranla össdeki sıran yakın olur mu?

Neys, herkese şimdiden başarılar..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

Bana hala giris kagidi gelmedi sinir oldum, arkadaslardan da bazilarina gelmis bazilarina gelmemis. Bu arada ben ne yapiyorum derseniz tum fizik, kimya, biyoloji ve matematik konularina tekrardan bakioyurum ve hepsinden birer kitapla devam ediyorum. fizik bitmek uzere, insallah yetisecek :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

Cumleten eyvallah :P.

Ya aslinda bu OSS cok guzel bir olay keske her ay olsa, cok seviyorum mereti- keske yarin olsaydi diyecek kadar yani o kadar ha.
[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 26 Mayıs 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya seneye bizi vurmasın beah. Hay ben bu imamların bu arada o yasa geçmez veto edilince o imam hatipli madde çıkarılıp geçer söylediydi dersiniz.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sosyal ağlarda paylaş

össye 23 gün kaldı....bende bugün hiç takmadan truva filmine gittim şimdi biraz pişmanım :(

ama dert etmiyorum okadar össyi ondan daha zor işler başardığımdan eminim hem şimdiye kadar çalışacağımı çalıştım artık yani tekrar yapma zamanı şu an

ünide sınava girdiğim için şanslıyım valla ilkokuldakilere geçmiş olsun diyim

öss ending party olaraktan sabaha kadar uo oynamaya kararlıyım!!!
önemli olan sınavda rahat olmak onuda milletle kafa bularak yapıcam heralde(içimden tabi :) )

gireceklere bol bol başarılar

may the force be with you !!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 25 Mayıs 2004 12:56 tarihinde demiş ki:
calisana sorun yok..biliyosan girip yapcaksin bilmiyosan korkacaksin..(misal? :) ) ben su an oss den ckinca alacagim bilgisayari dusunerek kendime gaz veriyorum hemen olsun bitsin diyorum ;)belki o arada adsl i 512 bile yaptirabilirim abarti ii gecerse :) ayy heyecan basti =P

Hahaha benim daha Öss ye girmem 2 sene var 2006 da giricem yani ama ben de aynı şeyler düşünmeye şimdiden başladım. Yeni bilg 512k baglantı :) 2 sene bu bilg le idare ederiz artık ztn babam istesem de bilg we baglantıyı öss ye kadar degistrmez zati bende istemiom şimdlk.

Ha 128 yerine 256 ya sımdıden gecsek fena mı olur o baska :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 28 Mayıs 2004 16:14 tarihinde demiş ki:
Sevgili arkadaslar
Cografyadan 3 konum kaldi

haha!kahrolsun cografya!yasasın MF[signature][hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur)
Spartan, 25 January 2004 14:31 tarihinde demiş ki:
yahu kızların her gün gördüğü şeyler, nesi ayıp
Sosyal ağlarda paylaş

Verin abi fona

Kurtlar vadisinden
cendere melodisi...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...