Darestan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 öss yavaş yavaş kapıya dayandı kimler giricek burdan nerede gireceksiniz bide?ben itü maslak maden fak. geçen sene öss ye giren arkadaşlar nereyi kazandı bu arada onu merak ediyorum giricekleri şimdiden geçmiş olsun 25 gün 21 saat 5 dakika kaldı *!stres yapar adrenalini yükselir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Maltepede bi ilköğretim okulunda girecem umarım sıralar küçük değildir.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 AAAARRRGGGHHHH ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 "Her canlı ÖSS'yi tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz."[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 2 saat? Bir de şöyle topicler açmayın. Bilgisayar başındayken bari ÖSS görmeyelim. :([signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 insan oğlunun anlamsız panik isteği daha da kötüsü paniğe kapılmamış olanları da paniğe sokma çabası stresliyseniz girip foruma yazıp başkasını da strese sokmanın anlamı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 calisana sorun yok..biliyosan girip yapcaksin bilmiyosan korkacaksin..(misal? :) ) ben su an oss den ckinca alacagim bilgisayari dusunerek kendime gaz veriyorum hemen olsun bitsin diyorum ;)belki o arada adsl i 512 bile yaptirabilirim abarti ii gecerse :) ayy heyecan basti =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 asıl çalışmayana sorun yok çok çalışınca daha çok stres oluyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Bende giriyorum öss ye bir aydır öküz gibi çalışıyorum şu anda ne çalışsam bilemiyorum.. pasom matematik geometri abanıyom... Gerçi ek eylemden biraz zayıfım ama 40 net rahat derim yane... analitktende 2 tane yapıyom.. yani 30 yaklaştım matden... 40 net, en az 40 sosyal yapıyom 5 nette fen bilimlerinden yapıyom ama puanım izmir Uluslararası İlişkilere yetmiyooo... off heralde Kocaeliye gidecez bu gidişle.. Snav anı şok önemli size önderim sınava gireceğiniz yerde, oturacağınız sırada bir deneme yapmanız... ben ilkokulda giriyom bide biraz uzun boyluyum sıraya nasıl yerleşecem bilemiyom .. geçen sene ortaokulda girmiştim... şimdi sıralar sk gibi... bu arada 3 saat benim için çok çabuk geçecek...[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 www.gesparts.org/oss.php ;)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ! Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: -coLdwind-, 25 Mayıs 2004 12:33 tarihinde demiş ki: "Her canlı ÖSS'yi tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz." burdan in your face diorum :P[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Evet bu sene 0 netten fazla yapıcam inançlıyım.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: -coLdwind-, 25 Mayıs 2004 12:33 tarihinde demiş ki: "Her canlı ÖSS'yi tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz." yooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Ankara Etimesgut Kız Meslek Lisesinde gircem. Site çok piskopatmış ölüm gününü yazan saatten daha piskopatmış sürünüş gününü yazıyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Efendim öyle eşek gibi çalışmıyorum ÖSS ye 2 Haftadır EA kasıyorum Sayısalım İşletme yazmayı düşünüyorum. Tutarsa ingilizce bölümünü yazacağım.. Hatta Blaq denen tek dişi kalmış canavarla aynı okula bile girebilirim belki.. Son olarak ege sistem dershanelerinin ek denemesini olduk 37,5 Türkçe yaptım, 30,25 Sosyal , 23,50 Mat , 12,5 Geometri , 13,75 Fen yaptım 258,71 EA Puan yaptım. Evde ''sınava doğru'' dergisi var Cumhuriyetin verdiği.. Onda 250-270 arası yapıyorum 270-275 arası yapsam ÖSS de yeter bana İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme bölümüne girmek istiyorum Olmadı ingilizce olmayan düz işletme bölümüne de girebilirim. Ama ingilizcesi daha avantajlı. Kağıthane Anadolu Lisesinde sınava gireceğim Sıraları rahatmış Paticikten sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum (Amma kibar konuştum :) )[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Bitse de gitsek... [Bu mesaj Prawler tarafından 25 Mayıs 2004 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Merhaba Troil, Marmara işletme benim de tercihlerimden düzü Umarım kazanırsın[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 abi ne kadar naziksiniz siz öyle :P benim daha 2 senem var ...sürünün köpeklerrr... *!Romen Diyojen edasıyla kırbaçlar* :D[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 2 senen var ama olacakları düşün Lise sonun sonuna kadar okulda kalacaksın Sınavda türev integral çıkacak Fizikte dalga boyu türkçede edebiyat çıkacak Sayısalsan işletme,iktisat seçerken katsayın düşecek İmamlarla sınava gireceksin.. Kim sürünecek bir daha düşün?[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Yaf bırakın bunları boş işler. Gidin paşa paşa rockistanbula müslüm babayı dinleyin.. Bir tanıdığım öss ye gireceği sene bir gece öncesi moby konseri vardı. Sabah 7 de döndü 9 da sınava girdi uyumuş sınavda..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls 24 http://213.194.122.66:7000/listen.pls 64 streo server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. radyo [on] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 nedanko sen de uyusana 2 sene sonra noolcak canim alt tarafi gelecegin bisi degil yani onemli degil noolcak yasamisin da nooluyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 off bende de özel okullar var ve BU HAFTASONU!!! İMDAK! stres yoktu miliyeti bi açtım maraton başlıyor diye bi haber direk stres[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 rockistanbul olmasaydi ben sinava girip uyuyacak osuracak geyirecek ve bilimum pisligi yapacaktim... ah be... bosverin diorum oss'yi bos isler bunlar... kuslar var, bocekler var, hayat falan...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: -coLdwind-, 25 Mayıs 2004 12:33 tarihinde demiş ki: "Her canlı ÖSS'yi tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz." Hell yeah... said: fizban, 25 Mayıs 2004 18:25 tarihinde demiş ki: blüblüblüblü 4 blü var.bide benden...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ya ben 55 kala cok gergindim suan daha moddayim 278 yaptim son ekdenemeden son dershane demesine kadar 285 e cikarirsan iyi olur olmaz saglik olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Prawa bak uyanmış :=) tırsıyorum ulan çökezlersek seneye türev integrali sokucaklar dötümüze. hemen kapağa atmak lazım bi yere aklıma derslerim ve testlerim geldi narıyom ben burda? kimim ben? gidiooorummm *Hebele hübele prrrr zööörrttt* çok acıtırmı bu öss?[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar