Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wariorun son durumu nedir?

copperelf

Öne çıkan mesajlar

yahu eski yazıalra baktım. wariorla ilgili son post birkaç aylık.
o zamanlar wariorlar kimsenin açmak istemediği oyunun en ezik karakteriydi. şimdi ise paticikteki rogue forumlarında roguelar ağlıyor warior kesemiyoruz diye...
son patchlerden sonra wariorlara değişiklik falanmı geldi?
bu karakterdeki son durum nedir arkadaslar?
birde ben eu ilk açıldığında çift silah kullanmaya kaltığımda wariorlarda çok zayıf kaldığı söyleniyordu.bu durum düzeldimi?

[Bu mesaj copperelf tarafından 16 Haziran 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cok degisti,kesinlikle eskisi gibi degil. eskiden warriorlari staffla doverek keserdim adamlar one shot one kill yapmaya basladılar,sanmıyorum ki boyle kalsınlar. eger baslamayi dusunuyosan soleyim warrior demek item demek,item demek level 60 molten core demek,60 olduktan sonra iyi bi gear cekip karakteri adam etmen 2 ay.. ondan sonra iyi oynayarak alamiycagin hicbir class yok.[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock>
Absolution <60 Human Priest>
Nutiara <52 Undead Rogue>
Mae <49 Night Elf Hunter>
Nefastus <49 Tauren Shaman>
ve daha bir cogu :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dreamfury, 16 Haziran 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
cok degisti,kesinlikle eskisi gibi degil. eskiden warriorlari staffla doverek keserdim adamlar one shot one kill yapmaya basladılar,sanmıyorum ki boyle kalsınlar. eger baslamayi dusunuyosan soleyim warrior demek item demek,item demek level 60 molten core demek,60 olduktan sonra iyi bi gear cekip karakteri adam etmen 2 ay.. ondan sonra iyi oynayarak alamiycagin hicbir class yok.

işin makarasıydı benim ki :D gerçekten ben hiç hoşnutsuluk yaşamadım warrior a başladıgımdan beri :D lvl 34 iken 34 undead wizzard aldigim bile oldu ama sormayın çilesini iyi cektirdi :D ben begeniyorum warrioru bu halimle :D kill rate im hiç kötü degil kesiyorumda kesiliyorumda sonuçta durum eşit gidiyor başladıgımdan beri. lvl 60 larda artık nasıl olur bilemem ama buraya kadar gerçekten iyi gitti... dahada kötüleşicegini sanmıyorum :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay
Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One)
WoW : }{an©e® -> LvL 35+ Human Warior / Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Wariorda bi değişiklik yapılması asla düşüünlemez zaten warior 3-4 ablitiy kullanıyo bunların nurflenmessi warioru bitirir evet doğru eskiden warior lar eziliyordu ama şimdi anlaşıldı wariorun ezikliği gereken düzenlemeler getirildi ve sanmıyorum yeni bir düzeltmeye ihtiyaç duyacaklarını
(warsong gulchda Khadgars rage ile yaptığım flag maçında 6 khadgars ragelinin arasından gözüme kestirdiğim rogue ölmek pahasına kestim) 3100 overpower...ölmemem yakın
Sosyal ağlarda paylaş

yukardaki ne bi +1 diyim gecen priest olarak warrior la duel yapayım dedim ozendim adama cidden charge blood rage mortal strike derken 5 sn de falan yarı dan daha dusuk bi hp e geldim priest olmasam(heal falan) bikac sn sora oldurecekti cok guzel oldu warrior..oynarken gercekten zevk alıyosun warrior demek hurraaa diye dalıp adam oldurmek demek bence ve su an aynen bole health i cok.. dalıp kesiyosun adamı sora dierine rage 50 den asagı inmiyo..verilen dmg ler bence hala az olmasına ragmen tatmin edici..bole olunca da cok guzel goruntuler ortaya cıkıyo.misal warrior un 2 kisinin arasına dalıp 2 sini de kesmesi gibi..su an deseler bana 60 shaman mi 60 warrior mu warrior derim o derece seviyorum warrior u..bunlara + olarak bazıları icin onemli olmayabilir ama set vs tamamlıyınca en karizma olabilen classtır kendisi :) cogu kisi tauren e inek vs der ama o inek dediginiz ırk warrior un might setini giyince resmen tapılası bi gorunuse sahip oluyo..

+1 dedigim dreamfury nin dedikleri

[Bu mesaj Way tarafından 16 Haziran 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mert1014, 16 Haziran 2005 17:05 tarihinde demiş ki:
gereken düzenlemeler getirildi ve sanmıyorum yeni bir düzeltmeye ihtiyaç duyacaklarını

bi kaç şey daha hala ister o kadar abartma :D adam bizi gene indalamar zamanındaki gibi zannedicek :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay
Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One)
WoW : }{an©e® -> LvL 35+ Human Warior / Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes Arcanite Reaper lı warriorları görünce gücünü anladı.
Warrior da en az rogue kadar silaha bağlı bir class silah çok değiştiriyor warrior u.

Arcanite Reaper ve 3-4 Crit veren item ile Hurrra diye aksiyona gidebiliyorsun :)

Oynaması maliyetli bir class ama. Sürekli yanında her durum için potion taşımak zorunda kalıyorsun eğer tek veya 2 kişi takılacaksan[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Warrior'ın gücü %50 düşürülmüştü betadan sonra. %25 aradan geçen zamanda yükseltildi. Ama hala diğer classlardan %15 daha güçsüzüz :D

Warrior ile item bulamaz iseniz ne kadar iyi bir "stance dancer" olsanızda pvp'de pek bir işe yaramıyorsunuz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 16 Haziran 2005 17:20 tarihinde demiş ki:
Warrior'ın gücü %50 düşürülmüştü betadan sonra

kastettiğin us-beta mı? çünkü eu-beta'da hatırladığım kadarıyla sürekli missliyen hantal birşeydi warrior. retail çıktıktan sonra yavaş yavaş düzeltmeye başladılar.
tabii ondan önce, şu an shaman hakkında söylenenler warrior için de söyleniyormuş snaırım.[signature][hline]Beş Hececiler
iamapieceofshit and ihatemyself
Sosyal ağlarda paylaş

O trinket 4-5 sn imminue yapsa daha bi yararlı olacak.

Polydeyken kullanıyosun hop bi daha poly Stundayken kullanıyosun hop başka bi stun.
Bir tek Priest ve Warrior un Fear larına karşı düzgün çalışıyor çünkü Cooldownlu onların fearları :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

şu an gayet iyi bence bizim durumumuz, son patch iyi geldi. bide gerekli armorları, arcanite reaperı falan 60. lvlda sağlayınca zaten problem kalmıcak :) 4-5 tane arcane crystalim hazır şimdiden benim daha lvl 53te:) serverdaki en iyi itemları yapan elemanlarda friend listte zaten eheh.

ha tabi ilk warrior gibide uber yapmasınlar zaten indalamar 3500crit 4000crit diye2 vuruşta 10 snde 8-9 orc kesiodu o videoda.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

bende hazır warrior konusu varken sorayım sizce orc warrior mu iyi yoksa tauren warrior mu?ben tauren demistim acarken biri cıksa orc .. yuzunden tauren den iidir desede silip orc acma imkanım yok ama sadece merak yani.. :)

ne biliyim mantıklı dusununce orc un stun resist i rogue lara karsı baya ustunluk saglayabilir ama birine sormustum cok uzun zaman once o yalan bisi zaten ilerde warrior ozelligi olarak stun dan kurtulma geliyo gibisindne bisi demisti pek ustune gitmedim oledir vs diye :) sansima da 1-2 kere 60 tauren warrior la oynadım hic karsıma rogue cıkmadı ehh napılır yani bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

tauren'in %5 hp increase olayı var
sanırım tank için tauren orclardan daha mantıklı olur

gerçi benim hayallerimden biri çift elli bir balta taşıyan orc warrior olmaktı

öyle bir hayalin falan varsa ona göre davran daha zevkli olur :)

azmo hayallerimi çaldınız ulan allah kahretmesin sizi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...