elma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 aptalın teki dilini ısırmış da olabilir[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Alexi_Septimus, 18 Haziran 2005 01:25 tarihinde demiş ki: said: HymnOfSnuk, 17 Haziran 2005 21:00 tarihinde demiş ki: en iyi ihtimal gerizekalı satanistler kedi kesmişlerdir... kimileri dana, deve, koyun kesiyor ancak sevaba giriyor mesela. Huh??? O_o[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Sacros, 18 Haziran 2005 01:30 tarihinde demiş ki: sprite reklamına özenen birkaç genç beton sahaya balıklama dalmaya çalışmış olabilir(!). puhahah sandalyeden dustum:D[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 :lol:[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 En iyisi buydu :D[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 şimdi kanal d de o reklam vardı hemen topici hatırlayıp geldim[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Sacros, 18 Haziran 2005 01:30 tarihinde demiş ki: sprite reklamına özenen birkaç genç beton sahaya balıklama dalmaya çalışmış olabilir(!). AHAHAH AHAH süperdi bu!![signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Iıııı LOvea Patiljiık < Türkçe Meal,i Paticik Seni seviyorum ( i love u) *!Gülmekten Sandalyeden Düşer* Fistan Kopardın olum beni.ayrıca o sğrite ve damara taş girme aman aman oluyorum offffff..Kramplar bastı masuhasdf[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Hımm bir ihtimal daha, çocuklar basket oynarken yaşlı bir dede sese sinir olmuştur lahooovv şeklinde bir effectle bağırıp taş atmış olabilr çocuğunda pekmezini akıtmıştır :D. Ya da, Rüzgardan çatıdaki kiremit uçmuş çocuklardan birinin bir tarafını kırmış olabilr. Ya da, 3 kilometre uzaklıkta 5 şiddet hızında bir hortum oluşmuş uçan parçalrdan biri çocugun kafasını koparmış olabilr. Ya da, Araba yolda ilerlerken taş sekmiş çocugun ayaga saplanmış olabilr gerisini zaten biliyosunz ilerleyip damarı yırtmıştır (hep olur zaten :D) Ya Daaa, Basket sahasını zenciler basıp oynayanları baseball sopalarıyla dövmüş olabilriler (bir ihtimal) Ya da, Töre cinayeti işlenmiş olabilr cocuklardan biri cinsel ilişkiye girmiştir kızın ailesiden biri seçilip bunu av tüfeğiyle vurmuştur (neden olmasın) Ya da, Bir çift kavga etmiştir kadın adama vazo atmıştır vazo camdan fırlayıp cocugun kafasını yarmıştır. Ya da, Amerikalıların üstün teknolojileri ile bir ışın yollayıp suni deprem yaratlım derken büyük deprem olmuşturmuşlardır bina yıkılmıştır. Ya da, Çocuklar boncuk tabancayla oynarekn birinin gözüne gelmesiyle oyun durup hasteneye koşturmuşlardır :D Eheheh bugünlük benden bu kadar :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun [Bu mesaj Arden tarafından 18 Haziran 2005 11:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Muayyen gününde olanlar gelmiş te olabilir.[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bizim lise doneminde basket oynadığımız bir saha vardı.biraz garip bir yerdeydi sahayı gorebilmek için yanında olmak gerekıyordu.bi gun gene basket oynuyoz burda birkaç serseri eleman geldi.once laf dalaşına gırdıler.biz bu arada kaçtık dışardan film izler gibi izliyoz.cahillik işte.polisi filan arayan yok.bi tanesi bıçak çekti birinin bacağına soktu.sonra diğerleri bıçaklayanı kovalamaya başladı.iğrenç bi durumdu.adamı gözümüzün önünde bıçakladılar.gerçi bu salaklarda o zaman bizden fazla buyuk değillerdi tahminimizce.kendılerıne yazık ettiler.tanımamazdık hiç birini ama genç yaşda kendilerini harcayan insanlar var. :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 basket sux[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 x-files bnce .... rınııııı rınıııııı rınıııııııııııııııı dıdıdıdıdıdı dı dı dı... Ben uyuyamazdım gece bence sende uyuma mazallah alacakaranlık kuşağı da olabilir... rın rın rın rın rın rııııı rınrın[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 belki birinin pipisi kopmustur oda bir can tasio dimi ?[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 olmaz... kesin birini bıçakladılar...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Azmodai, 17 Haziran 2005 21:04 tarihinde demiş ki: biz nerden bilelim yahu. ama resim cekip yollarsan sana bir CSI: Pati cekeriz... kanlar 90º lik acıyla dusmusse Albert , 120º lik acıyla dusmusse Maykıl , 360 º (Oha :)) lık acıyla duserse blackchaos oldurmustur O YAPTI O .. :) . kafam guzel alaturka mode..[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 aklima sahan geldi,belki biri "adeta gercek" programindan etkilenip: "seni öldürmeeeem laziiiiiiiiiiiiim" diyip basket topuyla cocugu oldurup sonrada "amaan tanriiiiiiiiiim" "ondan kurtulmam laziiiiiiiiiiiiiim" diyip "cesedini parcalamam laziiiiim "demis we cocugun cesedini parcalamiiiiiiiiiiiiis olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar