shapshal Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Freelancer süper bi oyun eğer burak abi (şu an televizyonun içinde haereketler yapan şahıs) kilitlemeseydi topiği iyi olurdu burdan devam.Multiplayer oynamak istiyorum aldım bugün oyunu oynadım baya eğlendim. Multi de oynayalım ( özellikle bunu sana söylüyorum arcane) .Bi de multi hakkında bilgi lütfen şehirlerde falan buluşma olmuyodur heralt (bu arada eski bi mesajda avrat tavlanıyo dedin hangi gezegende new york solar sistemden çıkmadım daha)[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 ya ben starlanceri ariyorum kazaada yok bulamadim e-muleda da buldum ama cekemiyorum nerden bulrum acaba ben bunu bu arada masallah nomadlar anami aglatiyo[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 abi bırakın su freelancer ı ya BNe bu süğtürü pohtan oyunu[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Freelancer boktan bir oyun değilki sana hitap etmemiş olması boktan olduğunu göstermez. 2 ce birde çıkıp oyuna laf söleyip duruyorsun. Yeterince anladık yani oyunu sevmediğini.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 nubi o muhahah :P[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 konuyu saptırmayın da multi nasıl sadece uzayda görüyosunuz birbirinizi dimi freelancer da? Bu arada bence süper bir oyun.Ben bu tür oyunları hiç mi hiç sevmezdim ama freelancer ı bi denedim fanatiği oldum.[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 yoo daha 1 kere söledim asdas as[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ya fırilencır ne istio makine özellikleri olaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 kitlenen topicte yazıordu yanılmıosam[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 criminal mı olsam yoksa iyi mi karar veremedim yaa[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 criminal olmak karlı ama iyi seçeceksin mesela junkers a karşı eheh zaten yeterince paran varsa bi 60 k falan seçtiğin biriyle reputation ı direk süper hale getirebilirsin oyunun minimum sistem şeysi:128 ram 16 ram ekran kartı 600 mhz multi şöyle: single ın aynısı ancak ana senaryo yok ve sizden başka oyuncularda var.grup halinde çalışabilir veya birbirinizi gebertebilirsiniz.[hline]:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 walla corsairs le çalışın derim ben. yani criminal olcaksanız. bi kere titan var sanırım oyunun en iyi gemisi (yanında this is "The One" yazıyo) bi süre red hessianlara karşı görev alıyosunuz(ortalama 75-90k arası fiyatla). lvl 32 olunca titanı alabiliyosunuz zaten çok rahat bi şekilde. ama zor oluyo biraz ben falconumla 3.5 3.5 savaştım sürekli. Hessians çok kalabalık. neyse red hessianlara saldırdığınız için bounty hunterlarla da sorun çıkmıyo başta. titanı aldıktan sonra corsairlerin ana sistemine gidip 120 ila 135k arasına bounty hunter kesme görevleri yapıyosunuz. ama ben hessianlara saldırma işine geri döncem class 10 silah bulamadım çünkü şu ana kadar. sabrelardan düşer diye umuyorum. ayrıca sürekli combattan yorulursam rheinland ve libertydeki polislerle ve navyle aram iyi baya (şu an konvoylara falan saldırmıyorum hiç). orda freighter kullanırım. 1000 e yakın killim ve 800 küsür k. kredim var şu an. zaten titan da 700k falan. silahlarla birlikte 1.7 m civarı ediyo bi de oyunda class 10 silah satan biyer biliyosanız söyleyin. criminalim ama yol sorun olmaz.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Arkadaslar bugün gittim oyunu aldim fakat icindeki crack calismadi birisi bana ulasabilir mi icqdan? 39128293[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 21% daha kaldi hic böyle bir tarz oyun oynamamistim bi deneyelim bakalim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 said: Estel_Anorien, 15 Mart 2003 20:25 tarihinde demiş ki: Arkadaslar bugün gittim oyunu aldim fakat icindeki crack calismadi içime doğdu sen crackli dosyayı exe klasörüne diil oyunun ana dizinine atmışsın?[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley [Bu mesaj Grudge tarafından 16 Mart 2003 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 az önce bir çift class 10 silah buldum anladığım kadarıyla satın alınmıyo bunlar. bi gemi enkazından çıktı. bundan fazlası çok spoiler olur. merak edene söylerim pmden falan. ama statlarını yaziim. Guardian Hull dmg:1075 (oha) shield dmg:537 Rng:699 Speed:600 m/s energy:268(buna da oha. ama titan kaldırır gibi geliyo) Rate of fire:3.33 bu arada multiplayer oynayalım yawf.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 öf her bişeye yabancı kaldık iyimi.... diablo 2 çıktığından beri oyun almıyorum.. öğhz.. :hmm:[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 abi o silahtan titana takacan 2 tane. 2 tanede direk shield a vurandan koyacan 2 tanede orta seviye dmg i olandan koycan tamam bitti olay. Karşında kimse duramaz. Hangi gemi enkazından çıkardın bi sölesene[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Harbi saglam dogmuş icine grudge[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 oha silaha bak bee.Biz daha fakir ama gururlu adamız (lvl 4) eh tabi oyunu dün aldım ya texas sistemine gitmek istiyorum ama texas jump gate e girince acces denied diyo ya offf[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 single görevlerini bitirene kadar elinde olan ya da level req. e ulaşman için biriktirdiğin parayla alabildiğin yetiyo sana. bi ara defender alırsan çoook uzun süre idare eder. juni oyunun son görevinde bile defenderla uçuyo -ki o zaman size bedavaya very heavy fighter veriyolar bitane. görevler bittikten sonra kasın freighter falan olayına girecekseniz. benim gitmediğim sistemler var bisürü onlara bakıyom şu ara. son olarak jump gate e başka gemi giriyosa access denied der sadece. tekrar denersen girersin. liberty polisiyle hostile bile olsan, gate sana ateş etse bile içinden geçerken access denied olmuyo. üslere girilmiyo hostile iken. bi de herhangi bir hostile gezegene yaklaşmayı denemedim ama heralde ona da girilemiyodur.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Eger bu tur oyunlari seviyosaniz soyliyim independence war edge of chaos diye bi oyuna basladim kulanimlar bu kadar kolay degil ama oyun cok zevkli biraz da adventure var icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 off mission 4 te bir adamla yarismam lazim bir turlu gecemiyorum. Fikri olan?[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 freighterla mı yarışıyosun yaw? bi dönemeçte kesin geçiliyo o herif olmadı bi light fighter al[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Oldu yok heavy fighter di... Adam sona dogru birini atliyomus yoksa cok onden gidiyordu[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar