Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi daha Freelancer

shapshal

Öne çıkan mesajlar

Freelancer süper bi oyun eğer burak abi (şu an televizyonun içinde haereketler yapan şahıs) kilitlemeseydi topiği iyi olurdu burdan devam.Multiplayer oynamak istiyorum aldım bugün oyunu oynadım baya eğlendim. Multi de oynayalım ( özellikle bunu sana söylüyorum arcane) .Bi de multi hakkında bilgi lütfen şehirlerde falan buluşma olmuyodur heralt (bu arada eski bi mesajda avrat tavlanıyo dedin hangi gezegende new york solar sistemden çıkmadım daha)[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın
Gelişmekte olan güzelim forumuma
Herkesi beklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben starlanceri ariyorum kazaada yok bulamadim
e-muleda da buldum ama cekemiyorum nerden bulrum acaba ben bunu

bu arada masallah nomadlar anami aglatiyo[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

criminal olmak karlı
ama iyi seçeceksin
mesela junkers a karşı eheh
zaten yeterince paran varsa bi 60 k falan seçtiğin biriyle reputation ı direk süper hale getirebilirsin

oyunun minimum sistem şeysi:128 ram 16 ram ekran kartı 600 mhz

multi şöyle:
single ın aynısı ancak ana senaryo yok ve sizden başka oyuncularda var.grup halinde çalışabilir veya birbirinizi gebertebilirsiniz.[hline]:)
Sosyal ağlarda paylaş

walla corsairs le çalışın derim ben.
yani criminal olcaksanız.
bi kere titan var sanırım oyunun en iyi gemisi (yanında this is "The One" yazıyo)

bi süre red hessianlara karşı görev alıyosunuz(ortalama 75-90k arası fiyatla). lvl 32 olunca titanı alabiliyosunuz zaten çok rahat bi şekilde. ama zor oluyo biraz ben falconumla 3.5 3.5 savaştım sürekli. Hessians çok kalabalık.

neyse red hessianlara saldırdığınız için bounty hunterlarla da sorun çıkmıyo başta. titanı aldıktan sonra corsairlerin ana sistemine gidip 120 ila 135k arasına bounty hunter kesme görevleri yapıyosunuz. ama ben hessianlara saldırma işine geri döncem class 10 silah bulamadım çünkü şu ana kadar. sabrelardan düşer diye umuyorum.

ayrıca sürekli combattan yorulursam rheinland ve libertydeki polislerle ve navyle aram iyi baya (şu an konvoylara falan saldırmıyorum hiç). orda freighter kullanırım.

1000 e yakın killim ve 800 küsür k. kredim var şu an. zaten titan da 700k falan. silahlarla birlikte 1.7 m civarı ediyo

bi de oyunda class 10 silah satan biyer biliyosanız söyleyin. criminalim ama yol sorun olmaz.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 15 Mart 2003 20:25 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar bugün gittim oyunu aldim fakat icindeki crack calismadi

içime doğdu sen crackli dosyayı exe klasörüne diil oyunun ana dizinine atmışsın?[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.

[Bu mesaj Grudge tarafından 16 Mart 2003 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

az önce bir çift class 10 silah buldum
anladığım kadarıyla satın alınmıyo bunlar.

bi gemi enkazından çıktı. bundan fazlası çok spoiler olur. merak edene söylerim pmden falan. ama statlarını yaziim.

Guardian
Hull dmg:1075 (oha)
shield dmg:537
Rng:699
Speed:600 m/s
energy:268(buna da oha. ama titan kaldırır gibi geliyo)
Rate of fire:3.33

bu arada multiplayer oynayalım yawf.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o silahtan titana takacan 2 tane. 2 tanede direk shield a vurandan koyacan 2 tanede orta seviye dmg i olandan koycan tamam bitti olay. Karşında kimse duramaz.

Hangi gemi enkazından çıkardın bi sölesene[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
Sosyal ağlarda paylaş

single görevlerini bitirene kadar elinde olan ya da level req. e ulaşman için biriktirdiğin parayla alabildiğin yetiyo sana. bi ara defender alırsan çoook uzun süre idare eder. juni oyunun son görevinde bile defenderla uçuyo -ki o zaman size bedavaya very heavy fighter veriyolar bitane.

görevler bittikten sonra kasın freighter falan olayına girecekseniz.

benim gitmediğim sistemler var bisürü onlara bakıyom şu ara.

son olarak jump gate e başka gemi giriyosa access denied der sadece. tekrar denersen girersin. liberty polisiyle hostile bile olsan, gate sana ateş etse bile içinden geçerken access denied olmuyo. üslere girilmiyo hostile iken. bi de herhangi bir hostile gezegene yaklaşmayı denemedim ama heralde ona da girilemiyodur.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...