wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 İnsanın gözünün içine bakmaktan dine ne ara geldi konu lan bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 misyoner coktu foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 wastyrx said: İnsanın gözünün içine bakmaktan dine ne ara geldi konu lan bu arada? bot gibi bişey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 allah istemese banlanmazdı bi kere sdgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tayyiberdogan Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Gerekirse bu forumu kapattırcağım, provakatör admin; Bunları niye yazıyorum, Başka bir konudan bahsedecektim güzel bir tahrikle beni motive ettiniz. Abdulaziz bey bir öğretmendir ben onun reklamını yapmıyorum, fanatiğide değilim, konuyu saptırmayınız; Ben kimsenin FANATİKLKİĞİNİ yapmıyorum ben adeletin Allahın eksiksiz, noksansız, kusursuz, mükemmel olan kelimelerinin cihadını-fanatikliğini yapıyorum. Atalarınızdan öğrendiğiniz delili dayanağı olmayan bilgilerle bol keseden atmakla olmuyor, elbette Kur'anı anlamakla oluyor. Art bir niyetim olsa Kur'an'ı ağzıma almazdım iki menkıbe söylerdim, aslı astarı olmayan iki hikaye tamam derdim, ve sizi birbirinize tutuşturur giderdim. Bana itiraz eden GELENEKÇİLER, TASAVVUFÇULAR, TARİKATÇILAR, VE SİZ ATEİSTLER Bunlarda kendi aralarında ayrı ayrılar, siz kendi delillerinizi sunun bende kendi delillerimi bakalım ortaya nasıl bir senaryo çıkacak. PARÇALADILAR MAHVETTİLER.. istediğim ''DELİL'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 noluo yav sonda herifin biri tayyiberdogan die biri varidi başbakanız mı bastı forumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 sevgili basbakanimizin adini boyle biseye alet ettigi icin banledik arkadasi, ama kayitlari elimizde, gerekli yerlere basvuracagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bence artık bu seninle özdeşmiş bir durum olmuş tabi aslında bakabilseydin iyi olurdu ama en azından deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar