xueshen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bende alışkanlıktan sürekli ileri bakarak konuşuyorum. hadi bea. yalan. saçmalama benzeri laflarda direk dönüyor sonra tekara ileri bakıyorum[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 buda yeni cıktı gözün icine bakmak eskiden böyle bir tribim yoktu bakıyormuydum bakmıyormuydum düsünmüyordum bile simdi bide bu cıktı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ehe benim gayet batıl ve kişisel görüşüme(tamam tamam inanç be, of ehoe) göre, gözler tamamen kişiyi ele verir. yalnız bu gayet ruhani bir olay. birisi sizin gözünüze bakarken, değil de, o kişi mesela yan dönmüşse veya size doğru dururken, başka tarafa bakarken, gözlerini vücudundan ayırın. bilmiyorum, küçüklükten bir saplantı mıdır nedir, yaparım arada bazı insanlara. karşımdakini sadece göz olarak görürüm, tüm siluetini silerim bakarken ve sanki "gerçek" onu görüyormuşum gibi gelir. göz göze bakarken zor oluyor odaklanması, o yüzden başka yana bakarken dedim. evet böyle de bir moronum işte ehoe [olayla alakasız not: allah belanı versin azmo, seni beklerken moronluk katsayım iyice arttı. gel artık, ne olursan ol gel be adam] [signature][hline]ben BombaciMulayim [Bu mesaj LiquiD tarafından 17 Haziran 2005 04:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 benim mavi gözlere karşı bir saplantım var. mavi gözlü birini hele bir kızı gördüğüm zaman bööle seyretmek istiyorum, dalıp gidiyorum falan. ayıp olacak diye de korkuyorum, çaktırmamaya çalışıyorum.nedendir anlamadım bu saplantıyı.mavi gözler mıknatıs gibi.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 karşıdakinin gözlerine bakmak onu dinlediğinin göstergesidir.biriyle konuşurken gözüme bakmazsa beni dinlemiyormuş gibi huzursuz olurum ben mesela.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben zaten genelde konuşuyosam gözlerine bakmam karşımdakinin .alışkanlık olmuş.ama okulda ders dinlerken falan kesin bakarım.tek konuşurken bakamam dikkatim dağılır..bence bu da ilginç bi vaka..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben de bakarım hep insanların gözlerine. gözler ruhun aynası oluyor çünkü gerçekten. :) ama ben de yolda yürürken etrafımdaki insanlara dikkat etmiyorum genelde. dümdüz karşıya, ya da havaya filan bakıyorum.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben de birisinin gözünün içine çok uzun süre bakarsam bi garip oluyorum.karşımdakini yabancı gibi hissetmeye başlıyorum çok yakınım olsa bile..o yüzden ağzına bakıyorum genelde biriyle konusurken[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YagmurBulutu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 gözlerın içine bakarak konusmak karsındakine değer verdiğini göstrir çünkü o konuşurken sadece onunla ilgileniyo olursun sn bakamıyosan bu yaştyan sonra da zor olur ama öle yapmaya çalış.ben de insanların gözlerinin içine bakarım çünkü onları en iyi gözlerinden anlarım...sözler yalan olabilir ama gözler inkar eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben bakmam pek uzaklara bakan gizemli adam karızması kraldır, Ha tabi bakıcak "uzaklar" yoksa gözlere bakmak en iyi secenek.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben bakarım gözlerine ama hiç ruhunu falan göremem. göz işte ya ne ruhu?:) illa adamın içine bakmak istiyorsanız.... başka bi nokta var yani...[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ben genelde renkli gozlu vede guzel bır kız gordugum zaman kendımden gecıp uzun uzun bakmak ıstıytorum fakat sapıklık olarak algılanır dıye yapamıyorum. sıkayetcıyım[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sadece beğendiğin insanların gözünün içine bakınca anlaşılır diye korkuyosun önce herkesin gözüne bakmayı öğren, sonra rahatça diğerlerine de bakarsın =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: helena, 17 Haziran 2005 20:22 tarihinde demiş ki: önce herkesin gözüne bakmayı öğren, sonra rahatça diğerlerine de bakarsın =) Renkli gözlü guzel kızların ne farkı varki başkalarından başlıyor?...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sadece onlara bakmayı istediğinden, eğer onlara bakarsa sapık olduğunu düşüneceklerine inandığı için herkesin gözüne bakması lazım diye yazdım. biraz daha dikkat![signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 gözleri sevemiyorum , korkutuyorlar...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bende zaten neden önce başkalaırnın gözune bakarak antreman yapıyo diye sormuştum.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: arcane, 16 Haziran 2005 21:02 tarihinde demiş ki: sebebi nedir utangaç mısın ? gözlerden mi korkuyosun ? önce onu bulman lazım. bellow utangac :hmm:[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 10-12 yaşlarında falanken bendede vardı bu.Bi gün 18-19 yaşlarında bi elemanla konuşurken(şimdi eleman diyoru mtabi o zamanlar abi diyoduk :P) dikkatini çekti bunun.Eleman bu konuda öle bi nasihat ettiki aştım direk problemi :) Mavi göz saplantısı bendede var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hadi ne yazdgnı burda bizede yazda arkadaslar problemi aşsınlar[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ben tanıdığım kişilerin yüzüne öyle konuşmadan, arada o anda muhabbet filan yoksa durduk yere bakamam wallahi. Tanımazsam da eğer kız ve güzel ise bakarım :-P onlarda bana bakıyo zaten[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ben biliyorum nedenini 10 söylediğinden 9 u yalan 1 de şayibeli oldugundandır o.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshualovve Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 İlk olarak, ergenlik dönemlerimde fark ettiğim bir sorun: Bir hekime başvurmaktan hep kaçındım ve SADECE BENDE VAR OLDUĞUNU ZANNETTİĞİM, APTALCA BİR RAHATSIZLIK olduğunu düşündüğümden olsa gerek, bir terapiste danışmaktan hep çekindim. Çaresizce kendi kendime, bir çözüm arayışı içindeyken, bir gün Tv seyrederken Professör Abdulaziz Bayındır hocayı tanıdım, bu hastalığıma terapi olmaya vesile başlangıcı oldu. İşin İslami boyutuna giripte konuyu dağıtmak istemem ama, bu güzel insandan Allah cc razı olsun, bana çok güzel bir örnektir. Ruhsal olsun, fiziki olsun, sayın kardeşlerim ve büyüklerim; Allahın mesajı olan Kur'anın manasına hiç müracaat ettinizmi? Benim yıllarca okumadığım kitap kalmadı, ama BASİRET NURU olan Kur'an mealini hiç okumamıştım ve yaklaşık bir yıldır okuyorum, ama MANASINI ANLAMAK kaydıyla, arapça yada lafızdan anlamadan okursanız Kur'an'ın hiç bir terapisini göremezsiniz!!! Emin olun bu cümleleri bu anahtar kelimeleri kurmamda bana yardımcı olan, Allahın konuşmalarıdır, internet ortamına baktımki çoğu insanda bu göz teması kuramama problemi, farklı şekilleriyle mevcutmuş, artık bu işin uzmanınada sizlerin vesilesiyle muayene olacağım, rahatsızlığımın ruhuma verdiği tahribatı Kur'anla tamir ettim, vahiy ile inşa oldum, problemim iyileşmedi ama verdiği kaygıyı emin olun Kur'an azalttı!!!!!! Allah Teala, herkezin ruhsal-fiziksel tüm zaaflarını iyi bilir, inançlı bir insan olarak hep düşünürüm; imtihan sorularını biz belirleyemediğimize göre, neden ayıplanalımki, bizim elimizde değilki, bu tanımlayamadığımız rahatsızlıklar her neyse, insanların yanında yanlış anlaşılmak istemeyiz, yani bir standart var ve herkez birbiriyle konuşuyor ben bu standartın dışına çıkıp karşımdakinin gözüne bakamadan, kontak kurmaya çalışırsam bu bir tür yanlış anlaşılmaya yada karşındakini kale almıyormuşsun gibi bir izlenime sebep olur, kaygısı var. Tekrar rahatsızlığıma gelince daha detaylıca anlatayım; Ben 1980 doğumlu bir erkeğim, çocukluğumdan bu yana pek çekingen sayılmam, aksine çenem çok düşük, elbette kaygı gibi, güvensizlik gibi eşlik eden sorunlarda var, tarifini yapamadığım bir rahatsızlık. Örneğin bir akrabamla, yada ailemle konuşurken, göz teması kuramamak, gözlerimi kaçırmak, veyahut insanların gözlerine bakamamak, nasıl adlandırırsanız öyle: İnsanın fıtratında bu var galiba, insanların gözünün içine bakmak yaradılış unsuru, saygı simgesi gibi birşey, böyle bir düşüncem-kodlanma bilinç altımda var, ama ne derece doğru bilemem, yani karşındakiyle konuşurken yada karşılıklı otururken gözlerine bakmamak o kişiye belkide saygısızlık olabilir, gibi bir düşünce bende hep hakim oldu, bir kitapta görgü kuralları diye bir ibare altında okumuştum, tokalaşırken insanların gözüne bakmak olmazsa olmazmış, ama bu bu yazıyı okumadan öncede benim bilinç altımda gözün içine bakmak şarttır düşüncesi vardı. bu düşünce cümlenin başındada ifade ettiğim gibi; benim bilinç altımda hep vardı, yani bir yazı, yada birinden duymadım. Çevremdeki insanlar birbirleriyle konuşurken rahatsızlık duymadan, konsantre olarak iletişimi rahatlıkla kurabiliyorda, ben neden bunu başaramıyorum diye hep bu muammanın analizinin peşindeyim. Küçük çocuklarda bile bir deneme yanılma yapmak isterken yine başarısız oluyorum. Enteresan farklı bir deneyimim oldu, aşık olduğum kız arkadaşımda aynı problemi nedense hiç yaşamadım, aksine onda hiç kimsede olmadığı gibi mükemmel bir kontak yaşadım! Ona aşık olmuştum, ama yürümedi, daha sonra, hoşuma giden güzel bir bayan olduğu zaman, artık bende tik olduğundanmıdır nedir, odaklanıp kontak kuramıyorum ve karşımdaki bayan bakışlarımın garipliğini gördüğü zaman o kişide gözlerini, gözümden kaçırıyor. Çok karmaşık bir durum, hasatalık. zor, çok zor bir durum. İnsanlarla konuşurken gözlerine baktığımda konsantre olamıyorum, kendimi zorladığım zamanda sinirlerim bozuluyor ve kontrolü kaybediyorum, sebepsiz saçma bir şey ama, karşımdaki kişiye kendimi tutamayıp sebepsizce gülüyorum :( durum iyice berbat hale geleliveriyor, aptalca bir paniklemeyle, aptalca bir gülümseme. Karşımdaki kişiye her şeye rağmen izah etmem gereken bir şey olursada, aklımdakileri izah etmemde pek sorun olmuyor, eğer kendimi çok kasarsam bu sefer karşımdakinin söylediklerini anlıyor rolünü yaparmışcasına kafamı sallıyorum, ama söylediklerine hiç konsantire olamıyorum, sorun söylenenlere KONSANTRASYON olamama, REZİL olmadan bu işi yapabilmek, her zaman olmasada GÜLME problemi nadiren olabiliyor. Asıl sorun bunlar. ''Fakat göz teması kurmadan ve çoğunlukla insanların gözlerine bakmadan göz kaçırarak yaptığım konuşmaların performansı daha rahat oluyor'' buna ailemde dahil. Bazı arkadaşların bu hastalıktan habersiz oldukları çok açık, sanal alemde olsa farkında olmadan insanların hastalıklarıyla eğlenmeyelim, zira ateş düştüğü yeri yakar, hiç birimizin ne olacağının garantiside yok.. http://www.facebook.com/people/Kuranı-Anlamayan-Okumamıştır/100000936035160?ref=pb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ibret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar