Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2005'e Girecek Herkese Başarılar

karpuz

Öne çıkan mesajlar

8. sınıfta ögrenmiştik galiba biz onu, lise 1 de tekrar östermişlerdi gerçi, lise 3 olcam simdi, yabancı dilim, matematikten uzak, ooh

her şey bir yana, hala uyanık kalan bir össci puser var mı bilmiyorum da, hepinize başarılar, sakin sakin girin sınava, olsun bitsin, kurtulun gitsin...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yrn sınav kaçta başlıo?[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 18 Haziran 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
Ya yrn sınav kaçta başlıo?

9.30 muş signature][hline]valandil ownz j0o!
she is the one that i adore
creed of my silent suffocation .

WoW - Kelvin , Archmage of Nerull

[Bu mesaj Head tarafından 18 Haziran 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gerilim vermeyin hulen :P
bende giriyorum, inşallah atıcaz bi yerlere kapağı, bende bütün seneyi rahat geçirdim şimdi bendede başladı hafif heyecan :)
bütün öss ye girecek(ya da tam tersi :-)) patilere başarılar... Ben yatıyorum, iyi uykular herkese :)

ps: Hamish kralsın abi sürekli karıştırıyodum onu :)[signature][hline]COMFORTABLY NUDE
:P
Sosyal ağlarda paylaş

Öss den yırtmak ne güzel bişiymiş ya yemişim öss sini.

Hala uyumayan uyuyamayan varsa yarın yanında cetvel götürsün çember sorularında ölçüler doğru veriliyor genelde oranlamadan fln bişiler yapıp kafadan 2-3 soru çıkarırsınız. Ben geçen sene bi soruyu kalemin kenarındaki tırtıkları sayarak yaptım en zor geometri sorusunu hemde :).

Öptüm gençler herkes istediği yere gider mutlu olur umarım.[signature][hline]Elleme orama burama ya!
Sosyal ağlarda paylaş

Girenlerin Hepsi şimdi uyumuştur.Hadi Son Kez Başarılar diliyim.Uyumayanlar varsada Yataklara plz.Yarın Tum Omrunuzun Gelecegini ( Kaderinizi ! ) Belirleyen 3 saate sınırlı olan bir sınava Girceksiniz.( ne moral ama dsfda) hadi uyuyalım.Üzülmeyelim her Sene Bu sınav var[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 18 Haziran 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
+1 bencede öss önemli ama ölüm yok sonunda.Üniversite mezunu olmayıpta çok başarılı zengin olan insanlar var.Üniversite mezunu olup 5 parasız yaşayanlarda...
Ayrıca herkeze başarılar ve şans diliyorum:)

O O yonden Bakmıcaksın olaya.U(nlu olan nice Kadın var.Zengin olan Kadınlarda Var.Tabi kızlarda =/ Erkeklerde.Hatta Hiç okul olmayıp turkıyenın en zenginlerinden olanlarda var ( İbrahim Tatlıses ) Ayrıca Maymun olmasına Ragmen şöhret olup Her Kızı ( Özellikle Garbage deki Tuğbayı ) cıldırtan Maymun Carlide var :lol: Ama Şimdi ibrahim tatlıses okumuş kültürlü konuşması yerinde olsa Bide O karanlık işleri yapmasa ne tatlı olurdu dimi sdafa ( Bence Asla olamaz ya neyse ) aman uykusuzluk basıma vurdu.Bara gidicez ve 29 saastir ayaktayım.Hatta paticige Neden girdim Ben bara mara gitmiyom uyucam.

Off sorry beyler uyku sersemliğine verin :D

Not = Zeki insan Aç kalmaz.Zeki insan Üni okumasada babalar gibi zengin olur...Bir inşaat işçisi bi türkü çığırarak başarıyorsa koskoca pati ler neden yapamasın?!?[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...